Molgran
Zainteresovan član
- Poruka
- 477
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ovo nadje, čoveče?Ta zena je bila ambiciozna, znala sta hoce, osmislila ideju o univerzitetu u Srbiji.....
Pa, dobro de... Apis je platio, kud ćeš veću cenu?Mislim uopste i na zive!Ja jesam srbin ali sam pravedan-svako treba da plati za svoja zlodela!
Usput - kraljica Draga i dalje nema ulicu u Beogradu.
Što, bre, kolega?(...) kakva god ona bila i kako god da su je "nakaradili", ona je bila Kraljica Srbije! Jos uvek smo najsramniji narod na svetu!!
Kad nadješ link, postavi ga, jer to što tvrdiš u vezi sa njenom "idejom o univerzitetu u Srbiji" izmenilo bi ne samo istoriju univerziteta, već i istoriju Srbije.E stvarno ne mogu naci link, kada nadjem, postavicu. Ali sam procitao da je Kraljica osmislila ideju o univerzitetu u Srbiji.
Cak sam procitao da ona nije bila nerotkinja, vec Kralj...
Izvinjavam se zbog greske- hteo sam reci da sam procitao da je kralj bio impotentan.
Prikazala sam je onako kako je vide drugi, ali i kako je gleda moj književni lik Slaven, sve do samog prevrata kao nekog ko ima veoma važnu ulogu u životu kralja Aleksandra. Na kraju, on je prihvata kao jednu, iznad svega, plemenitu ženu koja je volela kralja Aleksandra i koja je bila vrlo uticajna u našem društvu, ženu koja je osmislila univerzitet koji se kasnije i formirao i koja se, zaista, svim silama trudila da uvede kulturu u Srbiju.
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2007/06/23/srpski/K07062201.shtml
Ja znam da Draga nije bila omiljena licnost u istoriji Srbije, ali Boze moj, mislim da zasluzuje makar jednu ulicu po njenom imenu....
I mislim da nije, kao ni Aleksandar, zasluzila da bude ubijena. S druge strane, neki njeni postpupci su bili fatalni....
Jeste, kralj Milan je 'predodredio' par princeza za sinovljevu zenidbu, i njegovo vencanje sa Dragom Masin je izazvalo burne reakcije ministara, naroda.....
@Molgran
Prvo, nemoj odmah da braniš i ono što drugi napišu... pogotovo što to nevešto činiš.
Jer, ja sam prokomentarisao ono što se kolegi N_Dj, pretpostavljam, omaklo – da je kralj bio nerotkinja.
A, ti, ne vodeći računa o tome da sam hteo da se našalim, odmah si se dao u objašnjavanje, pa sad, iako si pomenuo kraljev sterilitet, ja još uvek ne znam da li je bio nerotkinja, ili nije...
Drugo, ja sam ubacio u Gugl tvoju tvrdnju: "kralj Milan podvodio lake zene svome sinu"... i ni jedna se lokacija nije otvorila.
Odakle ti taj podatak... ili si ga izmislio?
Treće, da li znaš šta je fimoza? Evo ti link http://www.fimoza.info/...
... a ako te mrzi da se šetaš po netu, evo ukratko:
Fimoza je otežano, ili potpuno onemogućeno prevlačenje kožice preko glavića penisa. Glavić penisa se ne može osloboditi - nekada samo pri erekciji, a nekada i u opuštenom stanju.
Ali ipak, idi na link, ima tamo i slike... nezgodne su malo da bi se postavljale ovde.
Ulice sa imenom kraljce Drage ima, u Gornjem Milanovcu npr. Ali je mora imati i Beogradu-kakva god ona bila i kako god da su je "nakaradili", ona je bila Kraljica Srbije! Jos uvek smo najsramniji narod na svetu!!