kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Ti bi da zaradis malo,
Samo friziderce ili u gepek, za sleper je zaduzen Milo.
samo kad su cigarete u pitanju

na hrani je slaba marža...nije Milo glp!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi da zaradis malo,

upravo tako
a to inaće kod nas već postoji u mnogim gradovima
i ne zove se ekološka policija
već komunalni redar....![]()

Vjeruj da sam se i ja napio kako srpske tako i hrvatske cesmovashe i voda iz bunara. Naravno i ja ovdje kupujem vodu - ne pijem je sa cesme, jer je istini za volju ova voda cinimi se pomijesana je sa fekalijama. (bez zezanja). Jeste deficit je vode na CG Primorju, ali i to ce da se rijeshi, ako ne ovog ono - sljedeceg ljeta sasvim sigurno. RAgi cega se ceka sve to nije mi jasno.
Vjeruj vodovodne cijevi su postavljene od Skadarskog Jezera do Herceg Novoj josh prije 20 godina ! ! ! Svakom normalnom ovo zvuci cudno, ali ne znam o kakvoj kalkulaciji se radi i ko uzima novce od svega toga.. Valjda cekaju strane donacije za posao koji je obavljen prije 20 godina .
Nego ipak voda nije jedini razlog nedolaska turista iz Srbije. Iebi ga , samostalni smo, a Vasa propaganda cini cuda...politicari takodje.
Ti bi da zaradis malo,
I ja tebiJa bas mislila da ponesem sleper hrane.....eh,ti Montehigersi
Dobro Jutro svima,pozzzzzz

I ja tebi
Ne brini Slavka - bice hrane , samo ti dodji![]()
***,neko radio nocas.
Evo pijem kavu i razmisljam o odmoru,i docekama takva vesti....sokirana sam i uvredjena![]()

a ništa ajd onda kod nas
uvek moš da biraš....
a i Slovenija ima more...moš tamo (al ti ne bih tamo preporučao...jer nisu normalni kakve cene imaju...možda zbog "širine" obalnog pojasa)![]()
Nista od toga ne sporim !šta ti misliš da sam ja čovek na koga utiče javni servis i stav svetine????
pa je sad vaša samostalnost razlog bojkota Srba
porastao standard, nije više Crna Gora jedina destinacija, ni vi više niste najjaeftiniji, usluga u Grčkoj i usluga u Crnoj Gori za iste novce se ne može uporediti
ja znam da ima onih koji ne dolaze zbog nezavisnosti, ali veruj mi da je mnogim trutovima i paćenicima u CG to omiljeni izgovor za nesposobnost, lošu uslugu i kvalitet.
a ništa ajd onda kod nas
uvek moš da biraš....
a i Slovenija ima more...moš tamo (al ti ne bih tamo preporučao...jer nisu normalni kakve cene imaju...možda zbog "širine" obalnog pojasa)![]()
Razmisljao sam prosle, ali zbog onog bre kod nas Srba ,ne znam kako bi reagovali, zato sam se odlucio za Grcku,mada sam prosao celo Hrvatsko primorje,na slovenacko nisam ,ali znam da su cene paprene!

Nista od toga ne sporim !
ali pogledaj malo bolje ove forumashe na primjer... (ja sam ovdje ipak GODINAMA) nesto ne pricaju o Srpskoj Sparti, Srpskom Moru, Srpskoj Crnoj Gori, Srpskom Njegoshu....
NEmoj ovo shvatiti kao animozitet..jednostavno shvati sa kakvim prevrtljivcima i lazovima zivim/o.
Nego tema je "Kraj srpskog paradajz-turizma" , stvarno ovah prefiks - SRPSKOG je nepotreban.
Dje ti idesh na more?a ništa ajd onda kod nas
uvek moš da biraš....
ah pa ako ćeš da piješ kavu na Stradunu, Kalelargi, podno Dioklecijana ... i sl. Hoh mestima ispod 200dinara ti ne gine za jednu kafu
a "bre" izbaci i sve pet![]()
Dali jos uvek naziv diskoteke Bakus,
Nisam ja... to su prvo spominjale pristalice nekih nacionalistichkih partija u svojoj ekstazi, u trenucima transa...Kao sto si reko!da si ti ovde godinama!
Ti si prvo spomenuo Srpsko more !
Ne mislim ranije nego sada!Nisam ja... to su prvo spominjale pristalice nekih nacionalistichkih partija u svojoj ekstazi, u trenucima transa...
Ja samo ponavljam njihove rijechi.
Da godinama sam na ovom forumu, i iza svake napisane rijechi stojim. To je lako provjeriti.![]()
Ma ja cu na Ibicu
Polizem ti ribicu :shock:Ma ja cu na Ibicu

Ma to je radi onih koji su to spominjali. Ne odnosi se to na tebe.Ne mislim ranije nego sada!
Da se pojavio neki onda bi tvoja reakcija bila na mestu,ovako si isti kao i oni.
Dje ti idesh na more?
Ja znam Vasu obalu - totalno, a najljepsa destinacija je Primoshten. Rovinj je lijep. Makarska takodje... Uh, onaj kompleks iza Splita kada idemo ka Shibeniku "Zlatna Obala" je sjajna (jel se tako zove?")

Uh, izgleda da ja poznajem bolje tvoju Domovinu od samog tebe !ja imam baku kod Dubrovnika i dve tete (jednu u Makarskoj a jednu u Dubrovniku) tako da sam često dole
a frendove u Rijeci, Istri i Splitu
al nije mi iše toliki pojam otići na more...možda zato jer sam puno bio dole...čak i živio jedno vreme (nekih godinu dve)
ipak sam ja na starog - kontinentalan tip...
------------------
Zlatna Obala....ja sam bio na Zlatnom ratu...Bol na Braču....lepo...al opet ništa posebno
na slici izgleda kao da je pješćana plaža...a u biti sitni šljunak:shock:
ima daleko lepših pješćanih plaža...al to stranci nemaju pojma i kad odem na njih uglavnom nema sem lokalnih, ljudi
Potpuno dobronamjerno i sugestivno.Nikad nisam putovala ni u CG ni u Grcku sa torbom hrane, osim grickalica za put. Nije tacno da Grci ne dozvoljavaju da se unosi hrana, oni samo lupe pecat u pasos i adios. Isto tako, nije ni tacno da je to rade samo turisti iz Srbije (siromasniji deo). U isto vili gde sam ja boravila, bila je i porodica iz Berana. Sve su doneli sa sobom, ***, bilo im je zao da kupe secer za kafu i caj, pa su se grebali od jednog starog gospodina iz Beograda, koji je kupio kg istog samo zbog jutarnje kafe, a kad je on otisao, potrosili su sav moj Natren. Kazu, nece da kupe secer u HN, jeftinije je u Beranama.
Nisam za bojkot CG, daleko bilo, pa ja cu ove godine i u CG i u Grcku, ali cinjenica je i da je crnogorsko primorje jos milion svetlosnih godina daleko od visokog turizma. Pa, nema dovoljno vode, putevi losi, vanpansionska ponuda nikakva, nocni zivot smesan...
Daleko je Montenegro (iako je dobio nekoliko luksuznijih hotela) od Monte Karla.
A, ekoloska taxa je vrhunac cinizma. Prvo bi trebalo izgraditi bar nekoliko motela sa pristojnim toaletima uz put...
Ovo nije bilo zlonamerno, nego realno.