Kraj srpskog paradajz-turizma

Само, ја не видим шта има лоше у контроли уношења хране, нарочито при онаквим врућинама? А сам наслов је изузетно глуп... "парадајз-туризам"... :roll:

samo stajsko

.......

vise derpe nego vas:shock::shock: ..jos malo pa vise sarplaninaca nego Vas:Dcare
Vjeruj da Vase prelijepe djevojke ne zasluzuju STAJSKO DJUBRIVO. (izgleda da slabo shvatas stvari - ne citash izmedju redova). Ovo nase djubre sto je u Srbiji zna da osjemeni i to vrlo dobro. :lol::lol::lol:

..................
U Srbiji zivi 600.000 homoseksualaca sto znaci da je svaki 5. gradjanin Srbije sklon istom polu. (pogledaj temu "Homoseksualci u Srbiji) :lol:

Vjeruj da Vase prelijepe djevojke ne zasluzuju STAJSKO DJUBRIVO. (izgleda da slabo shvatas stvari - ne citash izmedju redova). Ovo nase djubre sto je u Srbiji zna da osjemeni i to vrlo dobro. :lol::lol::lol:

..................
U Srbiji zivi 600.000 homoseksualaca sto znaci da je svaki 5. gradjanin Srbije sklon istom polu. (pogledaj temu "Homoseksualci u Srbiji) :lol:

jes,ali su vecinom crnogorci:lol::lol::lol:

tako ste znaci postali ekoloska drzava:D

..................

Gej aktivisti tvrde da u Srbiji sigurno ima 600.000 homoseksualaca, ali se nijedna javna ličnost eksplicitno nije izjasnila da je gej. Za to niko nema hrabrosti. O političarima da ne govorimo. Svojevremeno je Žarku Koraću zbog socijaldemokratske omladine odmah prišljamčena titula pedera, pa se homofobičnost vrlo uspešno koristila u političkoj diskvalifikaciji. U poslednje vreme jedino se Čeda Jovanović, koji je svojevremeno bio izabran za jednu od srpskih gej ikona, izjavio da je u Srbiji legitimno kad muškarac ubije muškarca, ali je potpuno neprihvatljivo da muškarac poljubi muškarca.
http://www.gay-serbia.com/press/2006/06-06-20-gej-srbin/index.jsp

ko to tvrdi
da se mnogo prdi
to se samo peva
iz debelog creva

jedan vaš je ovde tvrdio da vas ima 3 500 000 a sada jedva da skupite potpise za stranku.....dobar ti je izvor informacija:ok:

Nije dzaba uobichajna crnogorska psovka"oca ti j.ebem".
Naravno da nije.
Ona je nastala iz respekta prema svim majkama na svijetu. Tako da psovku "Oca ti *****" ne mozesh uzeti kao bas toliko zlonamjernu i podlu. To je u stvari ono iz Marka Miljanova Popovica "Primijeri cojstva i junastva" kada vodish racuna o protivniku - da ga ne unizish.

a ako vec hocemo uzrecica "Oca ti *****" i ako se doslovno prevede tu nema niceg lose - kar priznaju da su homoseksualci ;) A ne kao kod Vas sve veliki torbatori, a ovamo... se torbaju :lol: :lol: :lol:

...и до свега овога не би дошло да је Пера на време отишао у полицију, тј. да Чизмица није објективне оцене о јадном нивоу услуга у ЦГ по чему као туристичка одредница имају нашироко познату репутацију, доживео као националну и племенску прозивку, и почео да се брани као да неко њега оптужује да је он тај што се*е по плажама, или онај што чачка нос док људима носи корпицу са хлебом...

...и до свега овога не би дошло да је Пера на време отишао у полицију, тј. да Чизмица није објективне оцене о јадном нивоу услуга у ЦГ по чему као туристичка одредница имају нашироко познату репутацију, доживео као националну и племенску прозивку, и почео да се брани као да неко њега оптужује да је он тај што се*е по плажама, или онај што чачка нос док људима носи корпицу са хлебом...

indijanci:smile:

cizmice na lj+18 si ostavio link za neki bolestan sajt..nemo se pretvarash..mi srbijanci smo tolerantni ljudi..kad vec tolerishemo gorce,sh'o ne bi i gejeve..
Ah da, znam to je onaj link sto si mi poslao na private govoreci:
"Evo to je moj snimak" ;)

Ma ne, ja stvarno nemam naviku ni da s*erem po plazama a ni da se kupam u tom brlogu od mora.
Ja svoje potrebe obavim u WC-u. Ti i tebi slicni vole more i rado se kupaju u ... moru. ;)

Back