cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Kako je krenulo,polako ali sigurno pravi se zakon o pravima stranaca ovde![]()
izgelda da ce ORIGINALNI SRBI , oni 100 % biti, na zalost u manjini.
u svojoj sopstvenoj Drzavi Dakle bice stranci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je krenulo,polako ali sigurno pravi se zakon o pravima stranaca ovde![]()
u svojoj sopstvenoj Drzavi samo stajskoNaravno,
prirodno djubrivo za Vase divne djevojke i zene![]()
vise derpe nego vas:shock::shock: ..jos malo pa vise sarplaninaca nego VasPogledaj temu Homoseksualci u Srbiji (600.000 - homoseksualaca grada Chikaga)![]()
Car si , zivota mi
to znam i ja ...eto vidis ja sam rodjen ovde u unapred znam da ne mogu da budem predsednik SrbijeKako je krenulo,
izgelda da ce ORIGINALNI SRBI , oni 100 % biti, na zalost u manjini. u svojoj sopstvenoj Drzavi
Dakle bice stranci
Vjeruj da Vase prelijepe djevojke ne zasluzuju STAJSKO DJUBRIVO. (izgleda da slabo shvatas stvari - ne citash izmedju redova). Ovo nase djubre sto je u Srbiji zna da osjemeni i to vrlo dobro.samo stajsko
.......
vise derpe nego vas:shock::shock: ..jos malo pa vise sarplaninaca nego Vascare

Само, ја не видим шта има лоше у контроли уношења хране, нарочито при онаквим врућинама? А сам наслов је изузетно глуп... "парадајз-туризам"...![]()
Ma Druze moj...ponekad me stvarno iznenadjujes....ne radi se o kontroli nego ajde da nas jos malo ponize ...

Vjeruj da Vase prelijepe djevojke ne zasluzuju STAJSKO DJUBRIVO. (izgleda da slabo shvatas stvari - ne citash izmedju redova). Ovo nase djubre sto je u Srbiji zna da osjemeni i to vrlo dobro.
..................
U Srbiji zivi 600.000 homoseksualaca sto znaci da je svaki 5. gradjanin Srbije sklon istom polu. (pogledaj temu "Homoseksualci u Srbiji)![]()

:shock: Vjerujem, jer pricash iz sopstvenog iskustvajes,ali su vecinom crnogorci![]()

tako ste znaci postali ekoloska drzavaVjeruj da Vase prelijepe djevojke ne zasluzuju STAJSKO DJUBRIVO. (izgleda da slabo shvatas stvari - ne citash izmedju redova). Ovo nase djubre sto je u Srbiji zna da osjemeni i to vrlo dobro.![]()
..................
U Srbiji zivi 600.000 homoseksualaca sto znaci da je svaki 5. gradjanin Srbije sklon istom polu. (pogledaj temu "Homoseksualci u Srbiji)![]()
http://www.gay-serbia.com/press/2006/06-06-20-gej-srbin/index.jspGej aktivisti tvrde da u Srbiji sigurno ima 600.000 homoseksualaca, ali se nijedna javna ličnost eksplicitno nije izjasnila da je gej. Za to niko nema hrabrosti. O političarima da ne govorimo. Svojevremeno je Žarku Koraću zbog socijaldemokratske omladine odmah prišljamčena titula pedera, pa se homofobičnost vrlo uspešno koristila u političkoj diskvalifikaciji. U poslednje vreme jedino se Čeda Jovanović, koji je svojevremeno bio izabran za jednu od srpskih gej ikona, izjavio da je u Srbiji legitimno kad muškarac ubije muškarca, ali je potpuno neprihvatljivo da muškarac poljubi muškarca.

:shock: Vjerujem, jer pricash iz sopstvenog iskustva![]()
![]()
Naravno da nije.Nije dzaba uobichajna crnogorska psovka"oca ti j.ebem".

Ma Druze moj...
bolje je da nosish paprike.
Paprike se mogu puniti...
mesom![]()
![]()
![]()

Vidim da jako dobro poznajest te pederashke sajtove.tako ste znaci postali ekoloska drzava
http://www.gay-serbia.com/press/2006/06-06-20-gej-srbin/index.jsp
ko to tvrdi
da se mnogo prdi
to se samo peva
iz debelog creva
jedan vaš je ovde tvrdio da vas ima 3 500 000 a sada jedva da skupite potpise za stranku.....dobar ti je izvor informacija![]()

Nosish je fino medju nogama.gde da nosim![]()

Vidim da jako dobro poznajest te pederashke sajtove.
NE hvala ja na takve sajtove ne idem !![]()
![]()
..................
Nosish je fino medju nogama.
Papriku fino stavish tamo i punish. Nisi znao![]()
![]()
Vidim ja da si totalno zbunjen.
Vidim ja da si totalno zbunjen.
Cuvaj se nekakvog ludaka, jer kako kaze ona poslovica;
"Yebe lud - zbunjenog" :shock:
................
ne zamjeri. Izgleda ovo proljece mi daje inspiraciju.
...и до свега овога не би дошло да је Пера на време отишао у полицију, тј. да Чизмица није објективне оцене о јадном нивоу услуга у ЦГ по чему као туристичка одредница имају нашироко познату репутацију, доживео као националну и племенску прозивку, и почео да се брани као да неко њега оптужује да је он тај што се*е по плажама, или онај што чачка нос док људима носи корпицу са хлебом...
Ah da, znam to je onaj link sto si mi poslao na private govoreci:cizmice na lj+18 si ostavio link za neki bolestan sajt..nemo se pretvarash..mi srbijanci smo tolerantni ljudi..kad vec tolerishemo gorce,sh'o ne bi i gejeve..
Ma ne, ja stvarno nemam naviku ni da s*erem po plazama a ni da se kupam u tom brlogu od mora....и до свега овога не би дошло да је Пера на време отишао у полицију, тј. да Чизмица није објективне оцене о јадном нивоу услуга у ЦГ по чему као туристичка одредница имају нашироко познату репутацију, доживео као националну и племенску прозивку, и почео да се брани као да неко њега оптужује да је он тај што се*е по плажама, или онај што чачка нос док људима носи корпицу са хлебом...