mi germani svoje saveznike nikada ne ostavimo na cedilu,eto,vidis primer,recimo hrvatske,da ne nabrajam dalje....a vi rusofili....mislim na srbe generalno,koliko ste puta bili ispaljeni od strane istih,probaj da se setis,pa mislim da je cifra trocifrena....pocev od san stefanske bugarske,pa nadalje.......no nije ova opaska poenta moga odgovora...svaki pametan covek u to doba podrzao bi pakt o nenapdanju,pozdravio nemacku politiku,ikakva god bila,i samim tim sacuvao drzavu od haosa u koji su je britanci uvukli,nebi li razvukli nemce na jos jedan front...o teoriji da ste spasili ruse,jer je hitler izgubio vreme za napad na rusiju,necu ni da komentarisem...i verujem da si sam protivnik politike tih koji su to sirili,ne da verujem vec mogu da tvrdim

on je istovremeno napao i grcku...tj trupe koje su projurile kroz jugu krenule su u ofanzivu na grcku,u napad su na balkan bile ukljucene najelitnije jedinice nem.vojske....z\apravo,vise su bili manevri i uvezbavanje pred barbarosu....cista vojna vezba...gubici nikakvi,blic krig uspeo....no ni to nije poenta....poenta je,da su se slusali ljudi poput ljotica...naravno,ne on licno,jer ipak je bio simpatizer vise fasizma nego germanofil....kraljevina jugoslavija bi do danas bila ziva...zato meni smeta kada se pljuje po ljudima koji su bili za pakt o nenapadanju,pogotovo kada se zna da je nemacka davala srbiji neutralnost,cak ni prolaz trupa nije trazila,kao recimo nato 1999