limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.533
šta šminka uradi od čovjeka?

jedino su mi jedna,dvije osobe od ovih ljepše bez šminke,ostale su se preporodile...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fantastično, zaista! Najviše me oduševio efekat ukrupnjavanja očiju. Čak i lice deluje mršavije! A Nataša je preslatka!šta šminka uradi od čovjeka?
jedino su mi jedna,dvije osobe od ovih ljepše bez šminke,ostale su se preporodile...![]()
Znam da ce sad svi da ospu drvlje i kamenje na mene, ali ipak, napisacu. Te fleke sam uspesno i jedino uklonila tako sto sam ujutro i uvece premazala fleke 3% hidrogenom. Koza se malo zacrveni, malko pecka, pa malko pobledi i sve je ok. Rezultate bi trebalo da vidis vec posle dve nedelje. Ako ti se to ne svidja, probaj sa Plantoderm mascu, ima je u svakoj apoteci, jeftina i efikasna. Pozdrav!
meni sad nije jasno, jel se ovaj hidrogen premaže pa odmah ispere ili kako?
meni sad nije jasno, jel se ovaj hidrogen premaže pa odmah ispere ili kako?
Salon Vitalux na Vracaru..ne mozes da ne budes zadovoljna..samo odvoj vreme...Aj da ne otvaram novu temu - jel moža neka da mi preporuči dobru (ali dobru) kozmetičarku za najobičniji higijenski treman lica...
Imam suvu/normalnu kozu, koji tecni puder mozete da mi preporucite?
Imam suvu/normalnu kozu, koji tecni puder mozete da mi preporucite?
Bourjois ima odličnu kolekciju pudera.
imamo isti tip koze.
ja koristim
max factor lasting performance, techni + kameni
uzela sam ih zajedno u pakovanju, sad imaju tu kampanju
mislim da su zajedno 1200 dindzi, po ceni samo technog.
ja sam zadovoljna.
jedina stvar je shto ih prodaju u samo 2 nijanse.
pa ko ubode, ubode..
Bourjois ima odličnu kolekciju pudera.
što se tiče kozmetike za negu lica,svakako preporučujem Nivea young kolekciju.Pre nje sam isprobala sve i svašta,Garnier,Neutrogenu,Afroditu,ali nivea ima odlične stvari jer ne sadrže alkohol i lepo čiste kožu...