kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja volim Niveu vise nego leba da jedem....i mleko za telo i dezodorans i samponi za kosu i sve sto moze..sve je od nivea..sad sam kupila i najnoviji preparat protiv bora...hehehe godinama nema pomoci..ali mozes da izgledas bar negovano eto..sminka..uzimam cerkinu heheheh pa sta navatam u njenoj tasnici

Znam da ce sad svi da ospu drvlje i kamenje na mene, ali ipak, napisacu. Te fleke sam uspesno i jedino uklonila tako sto sam ujutro i uvece premazala fleke 3% hidrogenom. Koza se malo zacrveni, malko pecka, pa malko pobledi i sve je ok. Rezultate bi trebalo da vidis vec posle dve nedelje. Ako ti se to ne svidja, probaj sa Plantoderm mascu, ima je u svakoj apoteci, jeftina i efikasna. Pozdrav!

meni sad nije jasno, jel se ovaj hidrogen premaže pa odmah ispere ili kako?

Parka je u pravu
kao relativno stručno lice (ipak sam ja neki (al) hemičar) kažem da je 3% hidrigen uvek 3%, samo što se onaj ,koji se koristi za farbanje pakuje i skladišti u običnim, nesterilnim uslovima, dok onaj za ispiranje rana se ipak u nešto drugačijim uslovima razblažuje (od koncentrovanog) i pakuje.

Aj da ne otvaram novu temu - jel moža neka da mi preporuči dobru (ali dobru) kozmetičarku za najobičniji higijenski treman lica...
Salon Vitalux na Vracaru..ne mozes da ne budes zadovoljna..samo odvoj vreme...
Moja dugogodisnja kozmeticarka je Ema iz Sfinge ali posto tamo vise ne moze da se dise od "faca" i njihovih prica zamenila sam je sa Vitaluxom..
Ako ti treba kontakt...;)
http://www.vitalux.rs/

što se tiče kozmetike za negu lica,svakako preporučujem Nivea young kolekciju.Pre nje sam isprobala sve i svašta,Garnier,Neutrogenu,Afroditu,ali nivea ima odlične stvari jer ne sadrže alkohol i lepo čiste kožu...

ja sam prezadovoljna njihovim programom..koristim svakodnevno gel za umivanje i kremu.
prije par godina sam kupovala Nivein puder (kremu u boji) ali se sjecam da su bile samo 2-3 nijanse...prestala sam je koristiti jer se nisam pronasla u nijednoj..

kakva je sada Nivea sa ponudom pudera ili krema u boji...? najradije bih se opet vratila na nju..

Back