kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e bas to me ineresuje!!!
svaka ti cast.ajd jos malo opisi sta, kako, gdje...
ja naime nemam bas mnogo necisto lice, ali me nervira sto se vec duugooo borim s njim.
taman me malo te akne prodju i zalijecim ih, kad ono opet. i tako u krug.

idem na tretmane kod kozmeticarke,kreme, losioni,maske... ali sve djeluje malo pa se opet pogorsa.

kakav je to laser? meni su preporucili neku IPL tehnologiju (a ja neznam ni sta je to).
koliko si tretmana isla, jel to cijena1tretmana 300e?
molim te jos jednom opisi mi to sve
Hvala za to - svaka cast:D
Pa ovako- pozeljno je pre svega da obavis pregled,on je besplatan. Tada ces se dogovoris o nacinu rada u zavisnosti od stanja lica. Moja drugarica je bila pre par dana, i ona je imala vise upala nego ja pa joj je radjen odvojen tretman, tj. prvo laser za lecenje akni a potom ovaj drugi-revitalizacija i ostale lepe stvari za kozu ;)
Ja sam radila 2 u jednom, i posle toga ti je lice poprilicno crveno al samo narednih sat-2 i prodje. ( Ja sam cak odma isla na kafu ) Par narednih dana malo njegujes lice kamilicom i beloderm kremom i sve se to lepo zamiri. Vec tad se vidi da se nesto desava, zapravo koza se zateze, onako lagano i tako ostaje 6,7 dana , nakon toge pocinje da se peruta al tako da neces ni skonatati. Kao sitne ljuspice koze. Al ces ti koristiti neku kremu koja ce vlaziti kozu i to je to. Efekat je takav da vise nema stare koze i da ti koza dobija sjajan izgled renovirana je ...
E sad, meni izadje po 1 mala bubuljicica, kao one prve nekad davno al uvene za dan, dakle nista primjetno. Jako sam zadovoljna i planiram jos jedan tretman i mislim da bi to bilo to. Bitno je da nema sunaca kad se to radi! dakle ima jos vremena:D
Kao sto sam rekla, probala sam sve i ovo mi je zaista imalo najvise smisla a i efekta.
Da, jedan tretman je 300e. Al kad pogledas sta dobijes, to sadasnjim cenama ostalih tretmana, nije puno...
Javi ako te jos nesto zanima:bye:

Dakle, ako te zanima pitaj:super:

e, bas me zanima :)

Vec 12 godina imam problematicno lice, prosla sam sve faze i sve metode lecenja, obisla sve lekare, mazala sta god sam cula da je izaslo na bilo kojoj tacki sveta. Sve sam radila pod strogim nadzorom, dakle nisam sama davala terapje i nista...
...
Jedno ciscenje lica je oko 40 eura, kreme su 20-30. A meni nista od toga nije dalo neki rezultat koji se vidi i prosto oseca pod prstima.

koje faze i metode lijecenja si prosla kao i gdje tj kod koga?
koje ljekare si obisla?
gdje si radila ciscenja lica koja su kostala 40eura a nisu dala rezultate?
koje si to kreme kupovala od 20- 30 eura ?

i, naravno, ime i prezime doktora, kao i clanak koji potvrdjuje onu tvoju izjavu da los ten ne zavisi od hormona.

unaprijed zahvalna, Unsaie

ps: jako mi je drago sto sam upoznala osobu koja je u stanju da masta o cistom licu prije svega ostalog :)

Pa ovako- pozeljno je pre svega da obavis pregled,on je besplatan. Tada ces se dogovoris o nacinu rada u zavisnosti od stanja lica. Moja drugarica je bila pre par dana, i ona je imala vise upala nego ja pa joj je radjen odvojen tretman, tj. prvo laser za lecenje akni a potom ovaj drugi-revitalizacija i ostale lepe stvari za kozu ;)
Ja sam radila 2 u jednom, i posle toga ti je lice poprilicno crveno al samo narednih sat-2 i prodje. ( Ja sam cak odma isla na kafu ) Par narednih dana malo njegujes lice kamilicom i beloderm kremom i sve se to lepo zamiri. Vec tad se vidi da se nesto desava, zapravo koza se zateze, onako lagano i tako ostaje 6,7 dana , nakon toge pocinje da se peruta al tako da neces ni skonatati. Kao sitne ljuspice koze. Al ces ti koristiti neku kremu koja ce vlaziti kozu i to je to. Efekat je takav da vise nema stare koze i da ti koza dobija sjajan izgled renovirana je ...
E sad, meni izadje po 1 mala bubuljicica, kao one prve nekad davno al uvene za dan, dakle nista primjetno. Jako sam zadovoljna i planiram jos jedan tretman i mislim da bi to bilo to. Bitno je da nema sunaca kad se to radi! dakle ima jos vremena:D
Kao sto sam rekla, probala sam sve i ovo mi je zaista imalo najvise smisla a i efekta.
Da, jedan tretman je 300e. Al kad pogledas sta dobijes, to sadasnjim cenama ostalih tretmana, nije puno...

znaci vec posle to 1 tretmana ti je lice super? javi mi na privatni koji je salon u pitanju,koji dr i koji je to tacno naziv lasera i tretmana? ja zivim u banjaluci pa da znam da se ovdje raspitam za to isto ili da dodjem do ns ili bg.

Ja mogu reci da sam jedna od retkih zena koja se vrlo malo sminka.
I retko
Kompletnu sminku - podloga, puder, senke, rumenilo, maskara, olovka, karmin sam stavila pre mozda 3-4 godine i ne secam se koji je bio povod uopste
Ono sto stavljam kad se sminkam su olovka i karmin, a na oci senka i maskara. I to je sve, puder ne koristim ni ono ostalo
Iskustva - odusevljena sam Max factor trajnim ruzevima Lipfinity, stvoreni za mene
Dobri su i Margaret Astor - lepe boje
Maskara - 2.000 kalorija
Senka - Deborah

A za puder neprevazidjen je Max factor 3 u 1

Out - Avon, Oriflame, osim seruma za lice Avon i tanning kreme Oriflame
Za kosu - meni pomaze Total repair 19 program i profesionalna kozmetika LaBioestetiche (valjda se ovako pise), mada je moja kosa jako tanka, tako da sam isprobala sve zivo, i slaba vajda
Za telo - tu je manje - vise sve ok zavisno od tipa koze, osim mazalica za samopotamnjivanje. Jedini koji valja je Dove, ostali su shit
Kreme za lice nisam jos pocela da koristim, a uredno ih kupujem zaovi. Ona kaze da je Loreal bolji od Garniera i Nivea visage
Moja koza je na Nivea pregledu u DC ocenjena kao mlada, preporucili su mi zelenu liniju za ciscenje
Ja u srednjoj pocnem da pametujem i kupim Cera di Cupra tonik za ciscenje i napravim haos od lica
Od tada se vratim starom metodu koji i dan danas daje najbolji rezultat - ili blag sapun i mlaka voda ili vlazne maramice za ciscenje
U prolece kupujem Good buy cellulit i My siluette, oba su ok, ne cine cuda, ali zatezu kozu

....и на крају хладна вода!:D:ok:

Заборавила сам да кажем да ме одушевљава грчка козметика Фреш лајн, посебно линија чоколада - Пенелопа
А у Еуросалону сам купила миришљаве свеће Амбриа које исто миришу као Пенелопа млеко ммммм

iskreno, mrzi me da citam sve ove postove... a nemam pojma koju dnevnu kremu da kupim... Imam relativno normalnu kozu, ali dosta osetljivu na kladnocu, trljanje peskirom i puder recimo...zavisi kako kad. Izadju neke sitne tackice, ne bubuljice, vise sitne tackice po jagodicama npr. Imam i malko prosirene pore, ne mnogo. Nocu koristim Plantoderm, mozda ce neko da se smeje ili cudi, ali kremica je izvrsna stvarno, umiri lepo kozu i ujutru mi je super koza, valjda ima u toj kremici nekih finih boljcica:P. Ali sam u nedoumici koju dnevnu da uzmem, malo zbog ovih pora i ovih iritacija... Da li su okej ove Vichy kremice, ili neka Korf... Ako neko na osnovu ovoga opisanog moze da me posavetuje bila bih mu zahvalna:P:-)

Заборавила сам да кажем да ме одушевљава грчка козметика Фреш лајн, посебно линија чоколада - Пенелопа
А у Еуросалону сам купила миришљаве свеће Амбриа које исто миришу као Пенелопа млеко ммммм

Zapamtiću ovo,pošto obžavam čokoladne, koks i uglavnom te slatkaste kupke, mleka i ostalo..
Sviđa mi se Aqualina ali ovde gde sam ja ih ne kupujem,jer su uvek knap sa rokom trajanja. pa ih kupujem uglavnom u Bg i tamo gde je veći promet..

meni su senke super,kompaktni puderi i olovke za oci
maskare su njsra,kao i karmini i tecni puderi
sljokice su isto cool

Pa puder je osnova sto mi je najvaznije..
Uvek je podloga najbitnija, nadogradjivanje ide kasnije :per::rumenko::)
No, Sephora.. Imaju jako lepa pakovanja sto mi se dopada, koristila sam i njihove kupke koje su isto super, maskaru im nisam probala :think:
Deluju im primamljivi svi oni proizvodi, onako shareni :lol:

iskreno, mrzi me da citam sve ove postove... a nemam pojma koju dnevnu kremu da kupim... Imam relativno normalnu kozu, ali dosta osetljivu na kladnocu, trljanje peskirom i puder recimo...zavisi kako kad. Izadju neke sitne tackice, ne bubuljice, vise sitne tackice po jagodicama npr. Imam i malko prosirene pore, ne mnogo. Nocu koristim Plantoderm, mozda ce neko da se smeje ili cudi, ali kremica je izvrsna stvarno, umiri lepo kozu i ujutru mi je super koza, valjda ima u toj kremici nekih finih boljcica:P. Ali sam u nedoumici koju dnevnu da uzmem, malo zbog ovih pora i ovih iritacija... Da li su okej ove Vichy kremice, ili neka Korf... Ako neko na osnovu ovoga opisanog moze da me posavetuje bila bih mu zahvalna:P:-)

Probaj Vichy oligo 25 zeleni, super je krema.

ja sam bila na tretmanu IPL i super sam zadovoljna!!!! vec poslije 1,tretmana mi je sasusio bubuljice koje su bile, uradila sam ukupno 3 tretmana i sad traje pauza od mjesec dana pa cu da ih uradim ponovo. u toku ovih mjesec dana izasle su mi samo 2-3 manje bubuljice i to u toku PMS-a!!!!!!!!!!!!!:super: a i sto je jako bitno oziljci od akni su mnogo manji :klap:
kom mene u BL 1 tretman kosta 20e i meni je to otkrice!!! s obzirom da sam prije par mjeseci dala skoro 100e dala za Vichy- Normaderm kolekciju koja btw nije dala neke rezultate.. toplo preporucujem ja sam odusevljena,probajte necete se pokajati:worth:

ispravka- Vichy-Normaderm krema je super u smislu lice se ne sjaji,malo kao da suzava pore i ja je i dalje koristim ali nije nista uradila kako reklama kaze: cisti lice,akne bubuljice, mitiseri nestaju...
mada mi je losio uzas! ali kremu preporucujem svima koji imaju masniju kozu
(kod mene kombinovan tip)

Ja sam koristila Vichy normadrem, nije mi nešto pomogla. Pojavila se neka nova Loreal deep control, i za mene je najbolja od svih koje sam probala.

:super: I ja sam sa Normaderma prešla prvo na Eucerin za masnu kožu koja mi je prvo vreme bila super pa mi je postala teška i trenutno koristim L'oreal, iz pure kolekcije i super mi je, lagana, matira a ne zateže kožu... i uz to sam otkrila Seba med sapun za umivanje, preporučila mi ga jedna dr i baš mi prija (a nisam verovala da ću lice prati sapunom :roll: )

E ovakoC...
Godinama unazad sam imala problema sa licem,koje se osipalo periodichno i stvarno uzhasno izgledalo..dok nisam pre god dana shvatila da sam alergichna na jaja...i sad ih izbegavam koliko god mogu...
LM... taj dugogodishnji problem ostavio mi je fleke na licu...koje su tamnije i meni zaista strashno izgledaju.... pa sad bukvalno ne mogu da mrdnem iz kuce bez tonirane kreme ili pudera... pogotovo su vidljive na suncu...ako na to dodamo josh moje prirodne pegice.... shta da vam kazhem..
Ono shto me zanima je da li postoji neki efikasan nachin uklanjanja tih fleka?...laserom ili...?

Znam da ce sad svi da ospu drvlje i kamenje na mene, ali ipak, napisacu. Te fleke sam uspesno i jedino uklonila tako sto sam ujutro i uvece premazala fleke 3% hidrogenom. Koza se malo zacrveni, malko pecka, pa malko pobledi i sve je ok. Rezultate bi trebalo da vidis vec posle dve nedelje. Ako ti se to ne svidja, probaj sa Plantoderm mascu, ima je u svakoj apoteci, jeftina i efikasna. Pozdrav!

Vidim da niko nije spomenuo,ali definitivno odlican je Collistar-kupke za tusiranje i sve
od sminke.Bas sad planiram da kupim neku novu podlogu i tecni puder u jednom od
njih(za normalnu i mesovitu kozu) pa cu javiti kakva je(ako nekog interesuje:))

Collistar je zaista dobar, već 3 godine koristim njihove kapsule za celulit i noćni tretman...:ok:
Ove godine sam kupila i neke kremice, za lice i podočnjake i nešto malo šminke jer se ja jako slabo šminkam... imaju super korektor... maskaru još nisam probala...:rumenko:

Samo što su oni kod nas jako skupi... ja ih kupim u It duplo jeftinije...:D

Znam da ce sad svi da ospu drvlje i kamenje na mene, ali ipak, napisacu. Te fleke sam uspesno i jedino uklonila tako sto sam ujutro i uvece premazala fleke 3% hidrogenom. Koza se malo zacrveni, malko pecka, pa malko pobledi i sve je ok. Rezultate bi trebalo da vidis vec posle dve nedelje. Ako ti se to ne svidja, probaj sa Plantoderm mascu, ima je u svakoj apoteci, jeftina i efikasna. Pozdrav!

To je živa istina...
Moj brat je imao nekih problema sa licem, doktor mu napisao rastvor hidrogena 3%...
Eno sad nema ni jedne flekice na licu...

Back