Signorina Neve
Početnik
- Poruka
- 39
Hvala za to - svaka caste bas to me ineresuje!!!
svaka ti cast.ajd jos malo opisi sta, kako, gdje...
ja naime nemam bas mnogo necisto lice, ali me nervira sto se vec duugooo borim s njim.
taman me malo te akne prodju i zalijecim ih, kad ono opet. i tako u krug.
idem na tretmane kod kozmeticarke,kreme, losioni,maske... ali sve djeluje malo pa se opet pogorsa.
kakav je to laser? meni su preporucili neku IPL tehnologiju (a ja neznam ni sta je to).
koliko si tretmana isla, jel to cijena1tretmana 300e?
molim te jos jednom opisi mi to sve

Pa ovako- pozeljno je pre svega da obavis pregled,on je besplatan. Tada ces se dogovoris o nacinu rada u zavisnosti od stanja lica. Moja drugarica je bila pre par dana, i ona je imala vise upala nego ja pa joj je radjen odvojen tretman, tj. prvo laser za lecenje akni a potom ovaj drugi-revitalizacija i ostale lepe stvari za kozu

Ja sam radila 2 u jednom, i posle toga ti je lice poprilicno crveno al samo narednih sat-2 i prodje. ( Ja sam cak odma isla na kafu ) Par narednih dana malo njegujes lice kamilicom i beloderm kremom i sve se to lepo zamiri. Vec tad se vidi da se nesto desava, zapravo koza se zateze, onako lagano i tako ostaje 6,7 dana , nakon toge pocinje da se peruta al tako da neces ni skonatati. Kao sitne ljuspice koze. Al ces ti koristiti neku kremu koja ce vlaziti kozu i to je to. Efekat je takav da vise nema stare koze i da ti koza dobija sjajan izgled renovirana je ...
E sad, meni izadje po 1 mala bubuljicica, kao one prve nekad davno al uvene za dan, dakle nista primjetno. Jako sam zadovoljna i planiram jos jedan tretman i mislim da bi to bilo to. Bitno je da nema sunaca kad se to radi! dakle ima jos vremena

Kao sto sam rekla, probala sam sve i ovo mi je zaista imalo najvise smisla a i efekta.
Da, jedan tretman je 300e. Al kad pogledas sta dobijes, to sadasnjim cenama ostalih tretmana, nije puno...
Javi ako te jos nesto zanima