kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sve Niveine stvari su fantasticne,a odusevila me je na primer maskara Loreal ,exttra-volume collagene.Skoro sam kupila u "Idei",Dove sapun,ali sada ne mogu da se setim sta je jos na njemu pisalo..Kutija je nekako braonkasto zlatna..Fenomenalan je za lice.Toliko je koza lepa i glatka posle,da ne mozete da verujete.Cim opet odem u "Ideu",bas cu pogledati tacan naziv,ako neko hoce isto da isproba.Pozitivno sam uznenadjena i "Oriflame-ovim"balzamom za usne-lipSPA balm.Fino i mirise i na usnama ostavlja divan providni sjaj.Ono sto mi se takodje dopalo,je "Maybelline" senka za oci u prahu,na roleru..To sam dobila na poklon,svetle je roze boje i nije jaka,pa moze biti i za svaki dan.

Sve Niveine stvari su fantasticne,.

Ovo nisam dosad procitala da si napisala, inace bih se pre umesala :D.

Ja sam veliki poklonik Niveinih krema za lice koje izbacuje na trziste, pogotovo Nivea classic i Nivea soft, ta mi odgovara i barsunasta je. Volim i nivea proizvode za kosu, gel sa efektom mokre kose pogotovo, Nivea aqua gel pise na poklopcu, izuzev jednog pakovanja za kosu koje sam probala ne bas skoro i ne secam se tacnog naziva ali je bio sa sitnim granulama i uopste mi nije odgovarao.

I otprilike se na kremama i regeneratoru zavrsavaju moji pozitivni utisci o Nivei. Sta god drugo da sam probala, razocaravala sam se, pogotovo jer bi Nivea trebalo da je brend kome se najvise veruje. Antiperspiranti Nivea su mi preseli, mleko za telo - prosecno je u najboljem slucaju, ima i boljih, garnier je bolje za moju kozu, iz visage kolekcije peel off maska , ni ona se nije nista pokazala.

Al pretpostavljam da nekome savrseno pase.

dobra, ali ništa spektakularno... mene je privuklo to što je medicinska kozmetika, ali ne očekujte čuda

Ja koristim mesavinu Eucerina i Vichy-a...neku penu ( u dugackoj roze bocici ) za ciscenje lica, sa nekim mineralima valjda...kada mi se lice nje zasiti onda par puta umijem lice Eucerin sapunom za osetljivu, netolerantnu kozu. U jesen i u prolece mi odgovara Avene sredstvo za ciscenje lica ( u velikoj beloj kutiji, jeste skuplje za nekoga, oko 2000 dinara kosta, ali traje preko pola godine ) za osetljivu kozu, kao mlekce je, predivno, na bazi organskih sastojaka...nakon toga nanesem Eucerin hijaluronsku kremu za predeo oko ociju ( ja nju mackam na nazolabijalne bore jer imam i jagodice i obrascice i visoko se smejem i siroko pa su mi se one urezale jos pre 20te ) i na kraju stavim Eucerin kremu ( belo - crvena, cak nema ni UV zastitu, za osetljivu kozu )...mislim da se zove pH 5, ja je uvek zatrazim u apoteci kao "molim vas onu obicnu, jednostavnu, bez icega" i zena zna sta mi je potrebno. Verna sam toj kremici godinama, kao mleko da nanesem na lice, mekana koza posle, neopterecena...svaka preporuka...cim grane sunce odmah pocnem da mackam Avene kremu sa UV filterom 50 za osetljivu kozu u beloj kutijici...pomalo matira, nema ni gram masnoce, otkrila je pre dve godine i mislim da bolje nema, posebno za nas koje smo bele kao sir...ne koristim maske, pilinge, pudere, losione, tonike...ne trpi mi lice njih. Idem logikom less is more, ujutru umijem lice naizmenicno hladnom i mlakom vodom a uvece ga cistim, smatram da nije zdravo za kozu tretirati je hemikalijama vise puta dnevno. Niveu ne volim, nista njeno nemam, Eucerin proizvodi ista firma ali meni neuporedivo vise odgovara...volela bih da probam Clinique proizvode, moja sestra ih koristi i kaze da su savrseni...

Eucerin nije bolja, i odluci se za Vichy ako vec hoces da dajes pristojne pare za kreme.

....po meni nisu baš pristojne pare 25 eura za jednu kremu, pa to x2.....
....pre bi rekla da je to čista pljačka...posebno ako znamo da su sve te
kreme čim im je rok trajanja npr., 2 godine, pune konzervanasa, koji baš
i nisu zdravi za kožu.....

ulje od palme marka leonor greyl za kosu
znaci fantasticno,jeste skupo(bocica ulja za kosu kosta 30€) ali vredi i ne zalim sto sam ga kupila
stavi se na kosu pre pranja,najbolje uvece pa da peres kosu ujutro,i posle operes sve normalno
prvo sto predivno mirise
drugo za dugu kosu koja je vec umorna ili farbane plavuse skroz regenerise ispucale vrhove,daje super sjaj ja ga nekad stavim na vrhove oprane kose,pa lepo sjaji,onako zdravo
ako neko ne zna sta ce s kosom nek se ne koleba ovo ulje je stvarno cudo jedno

Ulje koje je jako dobro za kosu i koje u sebi ima 7 vitamina,maslinovo ulje i keramide je ulje sansilk,ista marka kao oni samponi kojih ima kod nas,bocica je narandzasta i ima na njoj jedna crnka sa dugom kosom...znaci ulje je jeftino a jaako je dobro za kosu..moze se drzati po nekoliko sati a najbolje je prespavati sa njim...kosa je predivna posle toga...meka,sjajna,lepo mirise...jednom recju fantasticna je....Samo nisam sigurna da li je U Srbiji sada u prodaji..kad sam ja bila na odmoru nije ga bilo,mada nisam se ni trudila posebno da ga nadjem...ali verujte da vredi potraziti...pozz

Preporučite mi neko sredstvo za skidanje šminke za problematičnu kožu...

:cao:

afrodita pjena za umivanje, mlijeko i tonik i krema za lice na bazi kamilice i bez parabena i ostale nafte.:worth:

meni su spasili lice, nisu skupi za razliku od vicy normaderma koji je sranje.

sada mi je koza normalna-mjesovita, cak i pomalo suha na obrazima gdje sam prije imala upalne akne. znaci sve pohvale, mazi i ne ocekuj da se preko noci preporodi, meni je trebalo oko 2 mjeseca. krema je sad na snizenju u D:super:M

Back