kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Drug za 18. organizuje maskenbal, a ja bih trebao da se maskiram kao Two Face iz Batman-a.

1.Problem je u tome sto ne znam cime bih mogao da ofarbam lice, a da to bude nesto sto ga nece iziritirati. Da li ste nekada farbali lice za maskenbal i sta ste koristili?

2.Cime bih mogao da ofarbam kosu (kratkotrajno) a da nije sprej, da li postoji neka alternativa?

Hvala unapred. ;) :ok:
two_face_piece.jpg

e, ajde okaci fotku najboljih cetkica za senke, mislim, oblik i to. ja nanosim senku onim aplikatorima sa sindjerima koje dobijes zajedno sa senkama, a sada svuda citam da senku treba nanositi cetkicom.

znaci ko sto u klipu kazem za ove kremaste senke iskljucivo cetkica od sintetike,nista prirodna dlaka
te cetkice sto ima u sefori jesu skupe ali dugo traju,i vrede
peru se obicnim sapunom jednom nedeljno je dovoljno
suse se tako sto se postave horizontalno
za senke u puderu ili kompaktne su od prirodne dlake (poni,koza) napominjem da to nisu dlake ubijenih nego osisanih zivotinja
te sudjeraste nisu dobre,ja to bacam
imam 5 cetkica od prirodne dlake 1 od sintetike ,1 veliku za puder,1 za rumenilo ,1 za bronzer i 1 sinteticku za tecni puder ili kremasto rumenilo

npr prva je sinteticka i sluzi za nanosenje tecnog pudera ili kremastog rumeniula
druga je za rumenilo
treca je za nanosenje senke u prahu,ili komptaktne recimo na ceo kapak ili pokretni kapak (nije za precizne pokrete) i
cetvrta za liniju ajlajner ,svaka kompakt senka kad se pokvasi moze da imitira ajlajner i ovom cetkicom je mozemo naneti na taj nacin,pogodna je i za smoky eyes

:eek: prvi put čujemo da se tečni puder nanosi četkico... meni za to služe sunđerčić ili čisti prsti ...
a kako ispadne kad nanosiš četkicom?

moze i sundjercicem ;) isti je efekat,samo sto cetkica manje trosi pudera,to je stvar izbora
(ja sam nekad radila u sefori pa su mi ostali neki refleksi-npr lakse je sminkati drugu osobu cetkicom nego sundjerom iz prostog razloga jer mu se nekako manje priblizavas)
ali prsti neeeeeee:mrgreen:

npr prva je sinteticka i sluzi za nanosenje tecnog pudera ili kremastog rumeniula
druga je za rumenilo
treca je za nanosenje senke u prahu,ili komptaktne recimo na ceo kapak ili pokretni kapak (nije za precizne pokrete) i
cetvrta za liniju ajlajner ,svaka kompakt senka kad se pokvasi moze da imitira ajlajner i ovom cetkicom je mozemo naneti na taj nacin,pogodna je i za smoky eyes

e pa sad tek vidim ovo : )

Back