- Poruka
- 446
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija je Branicevo!
Pozarevac je najsvetije mesto srpske naci istorije. Kako kosovo kaki bakraci! Pa jedan Bambi park je iljadu puta umetnost spram onih kosovskih crkvenih mazalica po albanskim selima.
Србија трпи тортуру Новог Светског Поретка,и ма шта конструктивно урадила,то моћницима не одговара. Ако смо спремни да дамо део територије,све сировине,изворе,да се задужимо и дамо земљу за базе Нато-а,ако смо спремни да се одрекнемо вере ПРАВОСЛАВНЕ и примимо унију и екуменизам...тада нас можда пусте да правимо децу...али којег народа питам се? ко ћемо тада бити?Da zato nam je mortalitet,pet puta veci od nataliteta,sto volim ove parolase.Kako li to nije u drugim Zemljama,kad je toliko skupo?
A ciju si ti citao Seseljevu.
Ja sam brate dipl istoricar pred magistraturom.
Popovi su svuda isti. Kao i nacionalisti.
Jedini dobar pop je mrtav pop!
Да ли то треба да ме убеди да знаш историју или да си прихватио историју?
Al' ga tupite...
Ko 'talijanima ne da da prave decu? Imaju negativan prirodni prirastaj. Nemci isto.
Kriva vam je trilaterala i rimski papa jer ste suvise samozivi i nezreli da radjate decu.
Него европску феминисткињу?Ljudi niko nepravi decu da bi povecao prirodni prirastaj zemlje deca se prave iz posvelicnih razloga. Toje licni dozivljaj koji jevrhunac ljubavi izmedju dve osobe.
Niko ne legne u krevet sa zenom da bi napravio srpskog vojnika.

Ljudi niko nepravi decu da bi povecao prirodni prirastaj zemlje deca se prave iz posvelicnih razloga. Toje licni dozivljaj koji jevrhunac ljubavi izmedju dve osobe.

Bato,podigao si temu Kosovo,a odosmo na buvlju pijacuALA GA UKOMPLIKUJETE.Pa naravno,ja imam dvoje prelepe dece.Ali mnogo mojih prijatelja,a govorim o 71-om godistu,nema tu istu decu,JA IH NARAVNO NE RAZUMEM,ali ljudi nemaju posao,ili rade kod privatnika,ili jure karijere.Mi sto ih imamo menjamo garderobu i sve zivo jedni izmedju drugih,a zasto?Zato sto je neki debil odlucio da patikica broj 20 bude skuplja od 45.i tako redom.Kad ucinis nekom da ima miran i stabilan zivot,da vidis kako ce kita uvek da mu bude dignuta,i kako ce da bude 50 miliona Srba.

Onajedama!Ti?
Sa ovakvim pravopisnim greskama : dali je moguce .....da nepostoji nijedna druga politicka tema
Daj ne zamajavaj nas covece![]()
ALA GA UKOMPLIKUJETE.Pa naravno,ja imam dvoje prelepe dece.Ali mnogo mojih prijatelja,a govorim o 71-om godistu,nema tu istu decu,JA IH NARAVNO NE RAZUMEM,ali ljudi nemaju posao,ili rade kod privatnika,ili jure karijere.Mi sto ih imamo menjamo garderobu i sve zivo jedni izmedju drugih,a zasto?Zato sto je neki debil odlucio da patikica broj 20 bude skuplja od 45.i tako redom.Kad ucinis nekom da ima miran i stabilan zivot,da vidis kako ce kita uvek da mu bude dignuta,i kako ce da bude 50 miliona Srba.
ALA GA UKOMPLIKUJETE.Pa naravno,ja imam dvoje prelepe dece.Ali mnogo mojih prijatelja,a govorim o 71-om godistu,nema tu istu decu,JA IH NARAVNO NE RAZUMEM,ali ljudi nemaju posao,ili rade kod privatnika,ili jure karijere.Mi sto ih imamo menjamo garderobu i sve zivo jedni izmedju drugih,a zasto?Zato sto je neki debil odlucio da patikica broj 20 bude skuplja od 45.i tako redom.Kad ucinis nekom da ima miran i stabilan zivot,da vidis kako ce kita uvek da mu bude dignuta,i kako ce da bude 50 miliona Srba.
Ljudi niko nepravi decu da bi povecao prirodni prirastaj zemlje deca se prave iz posvelicnih razloga. Toje licni dozivljaj koji jevrhunac ljubavi izmedju dve osobe.
После се питамо што им је онолики прираштај? Кад су примитивци.