kosovo

Da zato nam je mortalitet,pet puta veci od nataliteta,sto volim ove parolase.Kako li to nije u drugim Zemljama,kad je toliko skupo?
Србија трпи тортуру Новог Светског Поретка,и ма шта конструктивно урадила,то моћницима не одговара. Ако смо спремни да дамо део територије,све сировине,изворе,да се задужимо и дамо земљу за базе Нато-а,ако смо спремни да се одрекнемо вере ПРАВОСЛАВНЕ и примимо унију и екуменизам...тада нас можда пусте да правимо децу...али којег народа питам се? ко ћемо тада бити?

JA poznajem Srpsku istoriju,i znam da smo bili jaki kad nas je bilo mnogo.A sad se radi na tome,da se mi lagano smestamo pod cuvenu sljivicu.Ali smo zato svi patriote.

Al' ga tupite...

Ko 'talijanima ne da da prave decu? Imaju negativan prirodni prirastaj. Nemci isto.

Kriva vam je trilaterala i rimski papa jer ste suvise samozivi i nezreli da radjate decu.

Ljudi niko nepravi decu da bi povecao prirodni prirastaj zemlje deca se prave iz posvelicnih razloga. Toje licni dozivljaj koji jevrhunac ljubavi izmedju dve osobe.
Niko ne legne u krevet sa zenom da bi napravio srpskog vojnika.

Ma daj.
Usvakom slucaju mislim da ova tema treba da se zatvori, jer raspravljamo o teritoriji koja vise nije nasa.
A posto sam studirala dole, i jos uvek idem dole, mogu da vas uverim da ta teritorija odavno nije nasa. To je sada samo zvanicno.
Srbija sada ima da se okrene sebi i da nadje svoj pravi put a nikako da neide u samo izolaciju, jer smo to jednom probali, i verujem secate se da nam se nije svidelo.

ALA GA UKOMPLIKUJETE.Pa naravno,ja imam dvoje prelepe dece.Ali mnogo mojih prijatelja,a govorim o 71-om godistu,nema tu istu decu,JA IH NARAVNO NE RAZUMEM,ali ljudi nemaju posao,ili rade kod privatnika,ili jure karijere.Mi sto ih imamo menjamo garderobu i sve zivo jedni izmedju drugih,a zasto?Zato sto je neki debil odlucio da patikica broj 20 bude skuplja od 45.i tako redom.Kad ucinis nekom da ima miran i stabilan zivot,da vidis kako ce kita uvek da mu bude dignuta,i kako ce da bude 50 miliona Srba.

ALA GA UKOMPLIKUJETE.Pa naravno,ja imam dvoje prelepe dece.Ali mnogo mojih prijatelja,a govorim o 71-om godistu,nema tu istu decu,JA IH NARAVNO NE RAZUMEM,ali ljudi nemaju posao,ili rade kod privatnika,ili jure karijere.Mi sto ih imamo menjamo garderobu i sve zivo jedni izmedju drugih,a zasto?Zato sto je neki debil odlucio da patikica broj 20 bude skuplja od 45.i tako redom.Kad ucinis nekom da ima miran i stabilan zivot,da vidis kako ce kita uvek da mu bude dignuta,i kako ce da bude 50 miliona Srba.
Bato,podigao si temu Kosovo,a odosmo na buvlju pijacu:lol:

Tu si u pravu!

Prijatelju,da bi bilo nase opet,tu sad treba more krvi.NE ZNAS ti sta pricas.Prvi bi se usrao da ti zakolju brata na oci,pa ti bombica pobije porodicu,pa ti ne ostane ni jedan prijatelj,niko sad nece reci,puj pike vise ne vazi.ne treba mnogo hrabrosti,tipkati po tastaturi,i izbacivati parole.Prodali smo ga,uzeli smo kesericu,i ajd ne kakite vise.

E o tome ja isto pricam. A oni nam nude PONOS

Ljudi niko nepravi decu da bi povecao prirodni prirastaj zemlje deca se prave iz posvelicnih razloga. Toje licni dozivljaj koji jevrhunac ljubavi izmedju dve osobe.
Niko ne legne u krevet sa zenom da bi napravio srpskog vojnika.

А шиптари? Па њима је то једини циљ. Седну, узму истуку жену, накоте се као зечеви са само једним јединим циљем. То није ни врхунац љубави, ни жеља за дететом, потомством нити било шта друго. Праве дете да би од њега настао крвожедни албански војник, односно терориста, који би ишао около клао, и етнички чистио Велику Албанију од Срба, Македонаца, Грка и осталих окупатора. Шаљу их у војне кампове да се боре против великосрпске хегемоније....:lol: После се питамо што им је онолики прираштај? Кад су примитивци.

------------------------------------------------------Citat:Original postavio two-headed boy 2.0 Popovi su svuda isti. Kao i nacionalisti.------------------------------------------------------Ne vidim šta je tu loše?Citat:Original postavio NexyokJedini dobar pop je mrtav pop! ------------------------------------------------------Dok je ovakvim likovima zagarantovano pravo jednakosti u normalnim društvu, ja se neću slagati sa demoNkratskim "vrednostima". Zbog takve demoNkratije, malo-malo pa neko napravi masakr u Americi. E moje demoNkrate...

Back