КОСОВО И МЕТОХИЈА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koje patrijote hebote, a sto je najvaznije, nije njima do kosova nego samo zele da zive lepo sa nama, da ne pravimo nepromisljene korake jer nas ceka beda, mi nismo sposobni da sami vodimo drzava, a oni su spremni da se zrtvuju za nas, mislim da je oni vode...cccc

Koschei Besmertnii
овај пут косовски божури изнићи из шиптарске крви!
sumnjivo lice
Ali vi strvine nezasiti .....
.Da ste pametni,a dokazano niste....
Vi jedete g.vna,....
Ali posto ste retardi.....
Hebiga sami ste krivi kad na samu pomisao na vas dobijemo mucninu i gadjenje....

i samo da dodam, kako mozemo odbiti ovako fer ponudu od nasih dobrocinitelja, pa samo pogledajte koliko nas vole, ajde sto ovaj bolid pise to sto pise nego ovo dole mi je bas strasno, mislim da ima toliko istomisljenika cccc

Yopa
Aplauz, aplauz...

deseta dimenzija
Bravo!Upravo tako!Ovim postom je sve receno!

Koliko ste sposobni da sami vodite državu vidi se po tome da vama strancu upravljaju godinama, a koliko sam shvatio, upravljaće i dalje, čak i kada vam pojedine zemlje priznaju nezavisnost, a to će opet trajati dok se ne vratimo dole, i tako, uvek ćete biti kao čovek sa specijalnim potrebama, ništa bez staratelja 8-)

i samo da dodam, kako mozemo odbiti ovako fer ponudu od nasih dobrocinitelja, pa samo pogledajte koliko nas vole, ajde sto ovaj bolid pise to sto pise nego ovo dole mi je bas strasno, mislim da ima toliko istomisljenika cccc
Ademe, nemoj da vredjaš i besniš, pa i ti braniš one ubice iz OVK, koji su ubijali Srbe, palili im kuće, pa te niko ne naziva bolidom.
Uzgred, znaš kako si govorio do skoro, da nikog u Srbiji nije briga za Kosovo, a vidiš, onaj koji je hteo da vas prizna doživeo je fijasko na izborima, ovi ovde te napali, izgleda da si se sada razočarao u svoju teoriju :lol::lol:

Situata eshte shum kritike
Posto nisu uspeli da provuku Cedu u drugi krug (a samim tim i mogucnos saglasnosti buduceg predsednika), za priznanje nezaisnosti ostala su im dva kandidata oba protiv nezavisnosti Kosova. U UN su blokirani, prijatno iznenadjenje je Kina koja se sada jasno izjasnila (doduse i Hrvatska). Negde procitah vest da pravnici u Nemackoj opet analiziraju rezoluciju 1244 bi li nasli neku kvaku.
Evropa ne ceka da prdju izbori u Spaniji, vec da prodje zima da daju zeleno svetlo. U slucaju proglasenja nezavisnosti, Srbija ce sigurno uvesti sankcije Kosovu. Evropa ce pretiti Srbiji (sankcijama), a Rusi zavrcu slavinu (gas i nafta). To bi bilo katastrofalno za Evropsku ekonomiju. Ekonomija Grcke bi bila toliko ugrozena da bi to vec bila jedna posebna prica.
Pravno-bezbedonosna situacija prispelih Evropskih vojnika bila bi kao i Srba na Kosovu, tj. mogao bi da ih ubije ko i kada hoce.
Evropi je sada jedina sansa da nas kako tako uvuce u nju.
Mi smo im poprilicno zatvorili manervarski prostor ustavom (koji pokusavaju da opovrgnu). Sad bi mozda mogli malo i da se opustimo tj. da glumimo siparicu koja nece u krevet (sa Evropom)
Rusima cena od 100$ po barelu nafte daje veliku moc, i mogu da se igraju.
Ameri su ustvari odustali od svega.
Albanici mogu da svoju nezavisnost zagreju u mikrotalasnoj i sledecih 10-ak godina da je mazu na hleb.

Видећемо...
Знам само да ће овај пут косовски божури изнићи из шиптарске крви!

Ti si sramota i uvreda za ljudski rod , ne samo za Srbiju !
Ti bre malopre nisi umeo da prepoznas kartu Kosova i Metohije , na slici koja je proglasena ikonom KiM !:roll:
A puna su ti usta Kosova i Metohije ...
Kosovski bozuri su simbol krvi stradalih srpskih vitezova ,srpski simboli se ne skrnave siptarskom krvlju djubre jedno nepismeno DSS - ovsko!

Ljukav si ko ljisica!!Kao vi proterali 200.000 Srba,prekopali Srpska groblja,popalili Manastire i Crkve,otimate nesto sto nije vase,i mi kao"ma nema veze,samo da smo zivi i zdravi"!!Zar zaista mislis da ce deca nase dece to da zaborave?!Zar zaista mislis da ce ujka sam biti vecito pored vas!?Zar zaista mislis da vas neko u okruzenju voli!?Supak Evrope ste bili i ostacete supci bas sbog svog mentaliteta!

Ako je sve receno ovim postom da predlozimo zatvaranje teme ?
Ili je to jos jedno od mnogih patriJotskih dokaza ocaja,nemoci da se ucini bilo sta !
Jeste Kosovo nije vise pod ingerencijom Srbije kao ni CG-ora i drugi u komsiluku. Sta je tu je ide se dalje nista nije stalo.
Pitam zasto se isto ne nudi Vojvodini kao sto se nudi Kosovu? Sasvim ista ta famozna,bezprekorna,po svim standardima itd,itd, bla,bla autonomija ? Poznavaoci prava made in Kostunic-stan ! Via Rusija !

Pi tam se zar zaista ne shvatas da su vas napravili budalama oni koji su vam obecali nezavisnost , da su hteli dali bi vam je pre osam godina ...

kali ... :roll:

Ti si sramota i uvreda za ljudski rod , ne samo za Srbiju !
Ti bre malopre nisi umeo da prepoznas kartu Kosova i Metohije , na slici koja je proglasena ikonom KiM !:roll:
A puna su ti usta Kosova i Metohije ...
Kosovski bozuri su simbol krvi stradalih srpskih vitezova ,srpski simboli se ne skrnave siptarskom krvlju djubre jedno nepismeno DSS - ovsko!

ownedcarmx8.jpg

ceo tekst na kosovapress

Nezavisnost će se proglasiti vrlo brzo, ističe Thači

Priština, 26 Januar 2008 (Kosovapress) Vreme 12:35
Premijer Kosova, Hašim Thači, je ponovio u subotu da proglašenje nezavisnosti zemlje će se obaviti unutar kratkog vremena, kako je on istakao, posle kratkih obavljenih tehničkih proceduralnih obaveza.
“Mi ćemo vrlo brzo objaviti datum kada će se proglasiti nezavisnost i obavićemo tehničke proceduralne obaveze i tada vrlo brzo će Priština proglasiti nezavisnost i biće veliko slavlje”,

Ako Kosovo i Metohija proglase nezavisnost, od tog momenta zivot gradjana Kosova i Metohije pocece da se kvari i mnogi clanovi medjunarodne zajednice koji sada konstruktivno diskutuju , objektivno analiziraju i zajednicki traze najbolje resenje za ovaj politicki problem, pocece da se konfrontiraju, a intenzitet pregovarackog procesa na ovu temu ce opasti. Oni koji podrzavaju takvu nezavisnost trebat ce da se dodatno angazuju u duzem vremenskom periodu na saniranju pogorsanog zivota gradjana Kosova i Metohije. Takodje kvalitet medjunarodnih odnosa ce pasti, kako u okviru OUN tako i u EU.

Problem pregovaraca sa Kosova i Metohije, nije u tome sto oni ne mogu da nadju zajednicki jezik sa pregovaracima iz Srbije, vec u tome sto se inate demokratskom dijalogu i u tome ih podrzavaju politicari iz USA koji se zalazu za takvu stvar samo zato sto su korumpirani, a ne iz profesionalnih, moralnih ili nekih drugih razloga vrednih uvazavanja. Politicari iz EU po inerciji podrzavaju takve stavove USA sve dok to neugrozava interese EU i nanosi joj ozbiljnu stetu. Politicari EU mogu da se ponasaju neracionalno izvesno vreme, ali ne u duzem roku.

Objektivan politicar bi zakljucio, sacekajmo da se zavrse izbori u USA, izbori u Rusiji, pa da vidimo sta novo izabrani predsednici misle o ovom problemu.

Iako su data neka obecanja i postavljeni rokovi od strane vrlo vaznih figura u medjunarodnoj zajednici, o problemu Kosova i Metohije se sada mnogo vise zna i moguca su mnogo bolja resenja od onih koja su bila aktuelna kad su davana takva obecanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back