Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ајде сад ти мени реци како човек да нађе разумевање за такве као што си ти? Жао ми је што онда на форуму буду нападнути и нормални форумаши из Хрватске.
Ајд у здравље.
Bas tako, tesko izdrzavamo, ali nema problema, prepoznaju se normalni ljudi lako.

jos jedan biser drage nam Jace...kao djete u vrticu, mom susjedu smeta moja glasna muzika...e sad cu jos jace...nedostojno premijerke
a nece joj donijeti niti jedan izborni glas, samo sramoti intistituciju premijerke
tko slavi Oluju slaviti ce je i dalje, tko nece, nece...i kraj price...nema tu "jos jace" ili jos slabije...
P.S. da nebude zabune, ja kad sam u RH slavim Oluju kao dan oslobodenja RH i definitivnog prestanka rata kao i direktnu posljedicu Oluje mirnu reintegraciju ist. slavonije

Svoju pravdu i pravednost zasnivati na krvi ljudi veličavši osuđenog ratnog zločinca je nešto najstrašnije što čoveka može da snađe a to upravo radi Jadranka Kosor. Bedno da bednije ne može biti, a zašto, ne zarad pravde i pravednosti nego zarad ostanka u fotelji

A šta to tebe briga. Gledaj svoja posla. Mi taj dan slavimo kao Dan Domovinske zahvalnosti. Što se tiče nayših generala,na ulazu u Makarsku na fasadi kuće je slika generala Gotovine.:ok:
Mi imamo samostalnu i suverenu državu,a vi ste ostali bez Kosova.:mrgreen:

A šta to tebe briga. Gledaj svoja posla. Mi taj dan slavimo kao Dan Domovinske zahvalnosti. Što se tiče nayših generala,na ulazu u Makarsku na fasadi kuće je slika generala Gotovine.:ok:
Mi imamo samostalnu i suverenu državu,a vi ste ostali bez Kosova.:mrgreen:

E pa ovaj puta si se malo zayebao, Hrvatska je i moja domovina isto kao i Srbija a Gotovina će truliti u zatvoru ostala Srbija bez Kosmeta ili ne

jos jedan biser drage nam Jace...kao djete u vrticu, mom susjedu smeta moja glasna muzika...e sad cu jos jace...nedostojno premijerke
a nece joj donijeti niti jedan izborni glas, samo sramoti intistituciju premijerke
tko slavi Oluju slaviti ce je i dalje, tko nece, nece...i kraj price...nema tu "jos jace" ili jos slabije...
P.S. da nebude zabune, ja kad sam u RH slavim Oluju kao dan oslobodenja RH i definitivnog prestanka rata kao i direktnu posljedicu Oluje mirnu reintegraciju ist. slavonije

Kakvog oslobodjenja RH?Pa dragovoljno ste tvorili tu cudovisnu zemlju, mi se vama najlepse zahvaljjemo sto vam ne moramo vise pomagati.

Nema nikakvih drugačijih mjerila.

Mi nismo dozvolili da se nerealni zahtjevi realiziraju.

Ako Srbija to dozvoli, to će biti samo njezina krivica.

Srbi u Hrvatskoj su svoje zahtjeve postavili zato sto je situacija Srba u HR bila loša (ovo nije dovoljno jaka rijec, ali u kontekstu posta je razumljiva), a Albanci na Kosovu su svoje zahtjeve postavili ne zato sto su bili u jednako losoj situaciji kao Srbi u HR nego zato sto su bili pohlepni. Razumijes me, jel' da? Moj hrvatski Hrvatu ;)

Srbi u Hrvatskoj su svoje zahtjeve postavili zato sto je situacija Srba u HR bila loša (ovo nije dovoljno jaka rijec, ali u kontekstu posta je razumljiva), a Albanci na Kosovu su svoje zahtjeve postavili ne zato sto su bili u jednako losoj situaciji kao Srbi u HR nego zato sto su bili pohlepni. Razumijes me, jel' da? Moj hrvatski Hrvatu ;)

zasto mislis da su Albanci pohlepni?Ti tu glumatas, izigravas moralnu gromadu, a gora si od svih zajedno.Ti slobodumna!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back