Nemam više reputacija, ali odlično ti se javlja...![]()
Zato je meni ostalo nešto malo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam više reputacija, ali odlično ti se javlja...![]()

Nema tu šta mnogo da se slavi sa vojničke strane...Otpora skoro nije ni bilo ili je bio zanemarljiv sve je ostišlo dogovorom Tuđe i Cobija...
Koji bwe...Mogo je ZaBreg da se bombarduje bar mesec dana...Što se kaže da se skupo proda koža...Al nije.I za tebe važi da pročitaš zapisnik sa saveta bezbednosti u Beogradu i govor miloševića.
Nema tu šta mnogo da se slavi sa vojničke strane...Otpora skoro nije ni bilo ili je bio zanemarljiv sve je ostišlo dogovorom Tuđe i Cobija...
Koji bwe...Mogo je ZaBreg da se bombarduje bar mesec dana...Što se kaže da se skupo proda koža...Al nije.

Mogli su oni tad da sravne sa zemljom i RS...Posebno jer je i NATO bio u igri a došlo je do konfrontacije jer su oni NATO vojnici bili kidnapovani i vezivani kao živi štit...Očigledno da je neko u NATO rekao dosta.mislish da bi cromanjonci stali sa olujom da nisu dobili po prknu kod mrkonjica i na uni?
tek poshto su zaustavljeni su sloba izmetbegovic i budjman otishli u dejton
Vi ste i uživali 99.-te...''Što Srbi bacaju vijagru u reku?''''Da im se dignu mostovi''...
a vidiš a da neko kaže da je neko od NATOvca mogo da bombraduje Belgrade još od 1991.. kad smo i mi prvo raketiranje osetili u Hrvatskoj...a na čije se u Beogradu bacalo cveće
nebi ti bilo drago, jel?
dvostruki aršini?
Mogli su oni tad da sravne sa zemljom i RS...Posebno jer je i NATO bio u igri a došlo je do konfrontacije jer su oni NATO vojnici bili kidnapovani i vezivani kao živi štit...Očigledno da je neko u NATO rekao dosta.
Točno.
U vrijeme kad je Gotovina bio na dvadesetak kilometara od BL kod Miloševića je bio Holbruk.
Nakon njihovog sastanka Holbruk je zvao Tuđmana i stopirala se akcija.
Postignuti su dogovori o prekidu rata i o Erdutskom sporazumu.
Što se na kraju svodi na to da vi niste bili nikakav bitan faktor osim u tim zločinima nad civilima, a da smo mi sve od 90-99 ratovali protiv NATO.

Nije smelo javno da se govori o tome.
I sada mnogi ne žele da govore o tome, jer su često izloženi da svoju ličnu tragediju gledaju kako drugi razvalče po blatu i sprdaju se sa tim.
Ćutanje, tuga, bol sa kojim su ti ljudi odrasli i nikada nisu imali satisfakciju da se njihove porodične žtvre priznaju su ih obeležile za ceo život.
Vi ste i uživali 99.-te...''Što Srbi bacaju vijagru u reku?''''Da im se dignu mostovi''...
Ne optužuj mene za vaše niske strasti...Meni je za vas svejedno.Nemam osećanje ljubavi ili mržnje.
Ako vam je tako lakše ...![]()
haha izbacivanje Srba iz ustava, priprema za tudjmanovih 3-5%

Ali tebi se omakne.
dobro znaš od prvog dana na ovom forumu moje mišljenje o tim "niskim strastima".... pa sam tim više razočaran u tvoje izjave...
al očito kad neko postaje moderator ima drugu retoriku![]()
Nije nam bilo lako ni tada , a ni sada.Ali izdržaćemo.
Mi smo ratovali protiv NATO-a sve vreme što je na kraju otvoreno kulminiralo njihovim bombardovanjem Srbije.
Ako je vama lakše slavite i dalje to što ste kao prirepci neke velike vojne sile uspeli da izvršite još jedan u nizu zločina po čemu ste poznati kroz istoriju.

Ali tebi se omakne.![]()

Усташе остају усташе!

a vidiš a da neko kaže da je neko od NATOvca mogo da bombraduje Belgrade još od 1991.. kad smo i mi prvo raketiranje osetili u Hrvatskoj...a na čije se u Beogradu bacalo cveće
nebi ti bilo drago, jel?
dvostruki aršini?