Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacionalna manjina koja ne priznaje državu u kojoj živi se ne može smatrati građanima Hrvatske. :kafa:

Slabe su tvoje pozicije sa kojih istupaš. Kao odgovor ću iskoristiti Petrov post.

Види се то и по форумашима из хрватске. Скоро сви убрзано клизе у нацизам са изјавама. А добро, били су мирни колико...10,15 година. Старе навике тешко умиру.

http://forum.krstarica.com/showthre...jos-jace-!?p=19068068&viewfull=1#post19068068

Ne budi smešan.

Rvatske kompanije su minoran faktor tržišta rada ali su se zato zahvaljujući korumpiranoj kvislinškoj vlasti pozicionirale isključivo u najprofitabilnije sfere.

No odlazite u paketu sa njima pa će tako i radost biti veća dogodine.

Jedno su emocije,a drugo je interes. Nitko ne sječe granu na kojoj sjedi ,niti se odriče novacas zbog nekih prevaZIĐENIH IDEJA. :kafa:

Poslednja izmena od moderatora:

preteruješ:roll:

pogledaj samo ovaj forum sakatile, eremite, lacije, torente i njima sličnima... imali smo svašta od njih čuti od vređanja i raznih fobičnih izjava...pa sve do otvorenih pretnji i poziva na LINČ:rtfm:
pa nisam primetio da su bili nešto jače sankcionisani :think:

a da ne pričam o izjavama u vašoj skupštini
i onima koji pretendiraju da budu deo nje (Dveri, SRS, Nacionalni raznorazni frontovi

i odkud nekome pravo da moju zemlju i moj narod naziva genocidnim a kad su pripadnici njegovog naroda činili isto strahote u ratovima 90ih

i za kraj...nemože narod i država biti genocidna već pojedinci i grupe ljudi koji su genocid zapovjedili ili izvršili:rtfm:

al od moderacije Krstarice u poslednje vreme i ne očekujem da ukapira određene teze i stavove...jer su manje više na nivou ove naše tuke Kosorke...tako da...bi to bilo sve što imam kazati kako na tuku Kosorku tako i na moderaciju ovog foruma

toliko :bye:
hrvatsku je trebalo staviti pod protektorat i podeliti jos 1945. zahvali brozu sto slavis ubijanje 2500 i proterivanje 250.000 ljudi svake godine.

preteruješ:roll:

pogledaj samo ovaj forum sakatile, eremite, lacije, torente i njima sličnima... imali smo svašta od njih čuti od vređanja i raznih fobičnih izjava...pa sve do otvorenih pretnji i poziva na LINČ:rtfm:
pa nisam primetio da su bili nešto jače sankcionisani :think:

a da ne pričam o izjavama u vašoj skupštini
i onima koji pretendiraju da budu deo nje (Dveri, SRS, Nacionalni raznorazni frontovi

i odkud nekome pravo da moju zemlju i moj narod naziva genocidnim a kad su pripadnici njegovog naroda činili isto strahote u ratovima 90ih

i za kraj...nemože narod i država biti genocidna već pojedinci i grupe ljudi koji su genocid zapovjedili ili izvršili:rtfm:

al od moderacije Krstarice u poslednje vreme i ne očekujem da ukapira određene teze i stavove...jer su manje više na nivou ove naše tuke Kosorke...tako da...bi to bilo sve što imam kazati kako na tuku Kosorku tako i na moderaciju ovog foruma

toliko :bye:

Ти си изузетак који не потврђује правило.
Кажњавани су сви корисници који су позивали на насиље без обзира на националност. Што се тиче права да неко Хрватску назива геноцидном? Уххх....тераш ме да користим бројке око којих се споримо сигурно али у задњих 50-60 година твоја држава је у првом наврату ( други рат) убила на зверски начин пар стотина хиљада мојих сународника а у другом ( 91-95-та ) протерала исто толико.
Ајде ти мени реци како би се то могло назвати.
Даље, ти појединци и групе си били у та времена легална власт тако да се не може говорити о изолованом инциденту неке тамо групе.

Jesi ti retartdiran ili što. Jedno su emocije,a drugo je interes. Nitko ne sječe granu na kojoj sjedi ,niti se odriče novacas zbog nekih prevaZIĐENIH IDEJA. :kafa:

Prvo, prestani da vređaš.

Drugo, u toj suradnji postoji jednosmeran interes. U Srbiji posluje 2000 hrvatskih firmi a u Hrvatskoj 5 srpskih.

To će se iznivelsati nakon izbora i to je ključni interes Srbije.

Nema tu ideologije, samo interes.

Види се то и по форумашима из хрватске. Скоро сви убрзано клизе у нацизам са изјавама. А добро, били су мирни колико...10,15 година. Старе навике тешко умиру.

A forumski patrioti su bili cvećke. Narod koji diže spomenik ljotiću,miloševiću i mihajloviću,te rehabilitira četnike,nema nikakva prava da spočitava drugim narodima bilo što.

Zaboravila si da se je NATO borio protiv trećeg rajha,a vaša nedićeva srbija je bila najveći njemački saveznik.

Zašto se ja uopšte zamlaćujem sa klo(v)novima iz Hrvatske koji lupetaju nesuvislo i ne barataju ni osnovnim istorijskim činjenicama i faktima? Ovim završavam diskusiju ovde.

"Organizacija sjeveroatlantskog saveza [engl. North Atlantic Treaty Organisation - NATO] je osnovana 1949. godine sa službenim ciljem obrane zapadne Europe od moguće agresije Sovjetskog Saveza i njegovih saveznika."

Forumasi iz Hrvatske? Ili si mislio na one koji su Hrvati po naciji (a zive u HR)? Mnogi koji su u mojoj poziciji bi se uvrijedili na ovaj tvoj post. Ja sam Srpkinja koja zivi u HR, nisam nacionalist, Oluja mi je poremetila tok zivota. Ja licno ti ne zamjeram, ali malo pazljivije i odredjenije biranje rijeci ne bi skodilo.

hrvatsku je trebalo staviti pod protektorat i podeliti jos 1945. zahvali brozu sto slavis ubijanje 2500 i proterivanje 250.000 ljudi svake godine.

ja nisam slavio niti jedne godine "Oluju" :roll: meni taj dan dođe ko vama bezbošcima Božić ...samo slobodan dan...dan kad nemoraš u školu, faks, poso...:bye:

al o tome uostalom već 5 godina pričam al još ima onih koji nikako da ukapiraju:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Ти си изузетак који не потврђује правило.
Кажњавани су сви корисници који су позивали на насиље без обзира на националност. Што се тиче права да неко Хрватску назива геноцидном? Уххх....тераш ме да користим бројке око којих се споримо сигурно али у задњих 50-60 година твоја држава је у првом наврату ( други рат) убила на зверски начин пар стотина хиљада мојих сународника а у другом ( 91-95-та ) протерала исто толико.
Ајде ти мени реци како би се то могло назвати.
Даље, ти појединци и групе си били у та времена легална власт тако да се не може говорити о изолованом инциденту неке тамо групе.
nije on nikakav izuzetak vec prikriva otvoreno ustastvo,a ni sam ne zna zasto.
covek se obzderava i opija svakog 4.avgusta slaveci ubistva i proterivanje ljudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back