Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da imaju u svojoj istoriji cersku bitku, kolubarsku, proboj solunskog fronta verovatno bi to slavili. a posto nemaju nista od toga i posto su bili oduvek tudje sluge i austriski konjusari, ono moraju da slave oluju, genocid nad civilima posto vojske nije ni bilo jer je milosevic prodao krajnu.

mislish da bi cromanjonci stali sa olujom da nisu dobili po prknu kod mrkonjica i na uni?
tek poshto su zaustavljeni su sloba izmetbegovic i budjman otishli u dejton
Mogli su oni tad da sravne sa zemljom i RS...Posebno jer je i NATO bio u igri a došlo je do konfrontacije jer su oni NATO vojnici bili kidnapovani i vezivani kao živi štit...Očigledno da je neko u NATO rekao dosta.

a vidiš a da neko kaže da je neko od NATOvca mogo da bombraduje Belgrade još od 1991.. kad smo i mi prvo raketiranje osetili u Hrvatskoj...a na čije se u Beogradu bacalo cveće

nebi ti bilo drago, jel? :think:

dvostruki aršini?:think:
Vi ste i uživali 99.-te...''Što Srbi bacaju vijagru u reku?''''Da im se dignu mostovi''...
Ne optužuj mene za vaše niske strasti...Meni je za vas svejedno.Nemam osećanje ljubavi ili mržnje.

Mogli su oni tad da sravne sa zemljom i RS...Posebno jer je i NATO bio u igri a došlo je do konfrontacije jer su oni NATO vojnici bili kidnapovani i vezivani kao živi štit...Očigledno da je neko u NATO rekao dosta.

Točno.

U vrijeme kad je Gotovina bio na dvadesetak kilometara od BL kod Miloševića je bio Holbruk.

Nakon njihovog sastanka Holbruk je zvao Tuđmana i stopirala se akcija.

Postignuti su dogovori o prekidu rata i o Erdutskom sporazumu.

Točno.

U vrijeme kad je Gotovina bio na dvadesetak kilometara od BL kod Miloševića je bio Holbruk.

Nakon njihovog sastanka Holbruk je zvao Tuđmana i stopirala se akcija.

Postignuti su dogovori o prekidu rata i o Erdutskom sporazumu.

Što se na kraju svodi na to da vi niste bili nikakav bitan faktor osim u tim zločinima nad civilima, a da smo mi sve od 90-99 ratovali protiv NATO.

Nije smelo javno da se govori o tome.

I sada mnogi ne žele da govore o tome, jer su često izloženi da svoju ličnu tragediju gledaju kako drugi razvalče po blatu i sprdaju se sa tim.

Ćutanje, tuga, bol sa kojim su ti ljudi odrasli i nikada nisu imali satisfakciju da se njihove porodične žtvre priznaju su ih obeležile za ceo život.

Uvreren sam da je tako.

Ali postoji i druga strana medalje.

Koliko su aktivna udruženja Srba proteranih iz Hrvatske?

Postoji li aktivno udruženje porodica žrtava Velikog genocida koji su Hrvati izvršili nad Srbima?

Da li je neko od tih udruženja ikada organizovalo protest ili demonstracije povodom neoustaških stavova hrvatskih vlasti a naročito svežih izjava njihove Premijerke?

Oni ćute, kao da žele da sve zaborave. To je meni potpun fenomen!

Ne žele da dođu ni na moleban žrtvama ustaškog divljanja koji se održava u crkvi Sv. Marka!!!

Ja stvarno ne razumem u čemu je njihov problem?

Niko ne može da brani ljude koji ne žele da se sami brane.

Ja razumem da se oni plaše da ako organizuju neki takav miting sledi odmazda pri prvom ulasku u Hrvatsku ali tako je to kad se ima posla sa divljacima.

Borba sa takvim divljaštvom kakvo je karakteristično za današnju Hrvatsku nikada nije jednostavna ali Srbi iz Krajine se moraju bolje organizovat ako žele da pre svega pomognu sebi.

Zaboravom se gube koreni, bez identiteta si ništa. Jugosloven.

Poslednja izmena:
Vi ste i uživali 99.-te...''Što Srbi bacaju vijagru u reku?''''Da im se dignu mostovi''...
Ne optužuj mene za vaše niske strasti...Meni je za vas svejedno.Nemam osećanje ljubavi ili mržnje.

dobro znaš od prvog dana na ovom forumu moje mišljenje o tim "niskim strastima".... pa sam tim više razočaran u tvoje izjave...
al očito kad neko postaje moderator ima drugu retoriku:roll:

Ako vam je tako lakše ... :mrgreen:

Nije nam bilo lako ni tada , a ni sada.Ali izdržaćemo.

Mi smo ratovali protiv NATO-a sve vreme što je na kraju otvoreno kulminiralo njihovim bombardovanjem Srbije.

Ako je vama lakše slavite i dalje to što ste kao prirepci neke velike vojne sile uspeli da izvršite još jedan u nizu zločina po čemu ste poznati kroz istoriju.

Nije nam bilo lako ni tada , a ni sada.Ali izdržaćemo.

Mi smo ratovali protiv NATO-a sve vreme što je na kraju otvoreno kulminiralo njihovim bombardovanjem Srbije.

Ako je vama lakše slavite i dalje to što ste kao prirepci neke velike vojne sile uspeli da izvršite još jedan u nizu zločina po čemu ste poznati kroz istoriju.

Rješenje enigme protiv koga ste ratovali je vrlo jednostavno.

Samo se raspitaš kod onih koji su bili u ratu koliko su stranih (američkih, njemačkih, francuskih, ...) vojnika vidjeli i sve će ti se samo kasti. :mrgreen:

Ali tebi se omakne.;)

meni se omakne kad me neko od ovih zaštičenih "polarnih medveda" povuče za jezik... jer oni jednostavno nemogu ukapirat da u Hrvatskoj postoji neko kome Srbi ne smetaju
pa počnu da me stavljaju u isti koš sa ustašama...još kad bi znali da većina Hrvata nema ništa osobno protiv Srba, sem Šešeljeve velikosrpske politike...

verovatno bi im odma pao krvni pritisak :lol:

a vidiš a da neko kaže da je neko od NATOvca mogo da bombraduje Belgrade još od 1991.. kad smo i mi prvo raketiranje osetili u Hrvatskoj...a na čije se u Beogradu bacalo cveće

nebi ti bilo drago, jel? :think:

dvostruki aršini?:think:

A zasto Srbi ne bi imali dvostruke arsine prema hrvatima? :think:

Kojim ste to moralnim visinama, zasluzili fer tretman?

Naivnost Srba se ogleda i u tome sto uopste raspravljamo o tome da treba da postoji fer odnos prema vama, a da ne pricam da su nasi politicari uradili mnogo vise u praksi od vasih na normalizaciji odnosa, sto ce reci da nisu samo naivni, vec i da su budale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back