Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

budaletino ja nisam slavio niti jedne godine "Oluju" :roll: meni taj dan dođe ko vama bezbošcima Božić ...samo slobodan dan...dan kad nemoraš u školu, faks, poso...:bye:

al o tome uostalom već 5 godina pričam al još ima onih koji nikako da ukapiraju:roll:

sta slavis onda kad ne postoji ni jedan drugi dan a da je na normalan nacin vezan za hrvatsku drzavnost.

Poslednja izmena od moderatora:
Opet našom krivicom ali će i to biti promenjeno.

Srbija je pod tolikom blokadom i cenzurom da čak ni film o genocidu nad Srbima na prostorima današnje Hrvatske ne sme da snimi 50 godina.

To je tabuizirana tema prvo ovde a da ne pričamo šire.

No kažem i to će prestati uskoro.

Ma sigurno. Nakon eventualne smjene vlasti u srbiji i dolaska tvojih klaunova će Hrvatska početi uvoziti srepske filmove o genocidu.:dash::hahaha::hahaha::hahaha:

Nediceva Srbija bila znacajan saveznik Treceg Rajha! :hahaha::hahaha::hahaha:

A svi znamo ko je volontirao da ide u Stalingrad: http://www.feldgrau.com/croatia.html

Nesto ne znam da je Nediceva Srbija imala Jasenovac i Gradisku staru (niti da sadasnja Srbija ima pevace koji glorifikuju logore iz 2. svetskog rata), Jadovno, Kozaru...

Imala je logore kao sto su Staro Sajmiste i Banjica, u kojima su pobijeni Srbi i Jevreji, a ubijali su ih Nemci i poneki kvisling.

A u NDH logorima su takodje ubijani Srbi i Jevreji. Nesto ne znam da su Srbi otvorili logor u kojem su drzali Hrvate 1941-1945. :think:

Nesto ne znam ni da su Srbi ubili nekog hrvatskog umentika, kao sto su ustase Savu Sumanovica. http://www.navidiku.eu/magazin/srbi-u-svetu/19-vek/sava-sumanovic-slikar-za-sva-vremena_25640/

Opet našom krivicom ali će i to biti promenjeno.

Srbija je pod tolikom blokadom i cenzurom da čak ni film o genocidu nad Srbima na prostorima današnje Hrvatske ne sme da snimi 50 godina.

To je tabuizirana tema prvo ovde a da ne pričamo šire.

No kažem i to će prestati uskoro.

Nije smelo javno da se govori o tome.

I sada mnogi ne žele da govore o tome, jer su često izloženi da svoju ličnu tragediju gledaju kako drugi razvalče po blatu i sprdaju se sa tim.

Ćutanje, tuga, bol sa kojim su ti ljudi odrasli i nikada nisu imali satisfakciju da se njihove porodične žtvre priznaju su ih obeležile za ceo život.

aj ne budali. sta slavis onda kad ne postoji ni jedan drugi dan a da je na normalan nacin vezan za hrvatsku drzavnost.

kad mu se nakon 10 puta isto kaže a on i dalje ne ukapira

NE SLAVIM OLUJU :dash: treba crtati :roll:

nemam običaj slaviti ništa drugo sem Božića i kad reprezentacija pobedi u nekom sportu...ostalo ne zaokuplja ni sekund moje pažnje..

nisam toliko ograničenih pogleda na svet ko ti :roll:

Naravno. Koliko srpskih obitelji živi jer radi u tima hrvatskim firmama?

To nisu hrvatske firme već povlašćeni trgovinski subjekti osnovani kapitalom stečenim otimanjem imovine prognanih i pobijenih Srba.

I nemoj se zavaravati. Bar pet velikih kompanija bi preko noći zauzelo mesto pomenutih subjekata pa radnici ne bi imali čak ni diskontinuitet u radnom stažu.

Dakle Srbija će biti očišćena od genocidnog kapitala koji je pristigao iz Hrvatske vrlo brzo.

Poslednja izmena:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153

Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.

Isprao joj mozak strah od gubitka funkcije, šta je tu čudno........Bori se i rukama i nogama da dobije još koji glas...Uostalom, kad prodju izbori kod njih, videće se koliko je njena politika pametna.

Forumasi iz Hrvatske? Ili si mislio na one koji su Hrvati po naciji (a zive u HR)? Mnogi koji su u mojoj poziciji bi se uvrijedili na ovaj tvoj post. Ja sam Srpkinja koja zivi u HR, nisam nacionalist, Oluja mi je poremetila tok zivota. Ja licno ti ne zamjeram, ali malo pazljivije i odredjenije biranje rijeci ne bi skodilo.

Извињавам се што нисам био прецизнији. Не замери. :)

kad mu se nakon 10 puta isto kaže a on i dalje ne ukapira

NE SLAVIM OLUJU :dash: treba crtati :roll:

nemam običaj slaviti ništa drugo sem Božića i kad reprezentacija pobedi u nekom sportu...ostalo ne zaokuplja ni sekund moje pažnje..

nisam toliko ograničenih pogleda na svet ko ti :roll:
zasto izbegavas da kazes koji je drugi datum koji bi eventualno mogao zaokruziti hrvatsku drzavnost a da nije vezan za genocid i etnicko ciscenje?

Od savezne alijanse je stvoren NATO pakt. Rusi su stvorili svoj pakt. Vi ćete u savez sa zemljama dugogodišnje demokracije kao što su Rusija,Bjelorusija,Sjeverna Koreja i Kuba.

Kao što rekoh, mi ćemo opet na pravu stranu.

Kakva je sila bila AU, pa nacistička Nemačka...svet je drhtao pred njima i većina se priklanjala tim savezima. Mi ne. Nećemo ni sada.

Svaka sila ima vek trajanja.

Nediceva Srbija bila znacajan saveznik Treceg Rajha! :hahaha::hahaha::hahaha:

A svi znamo ko je volontirao da ide u Stalingrad: http://www.feldgrau.com/croatia.html

Nesto ne znam da je Nediceva Srbija imala Jasenovac i Gradisku staru (niti da sadasnja Srbija ima pevace koji glorifikuju logore iz 2. svetskog rata), Jadovno, Kozaru...

Imala je logore kao sto su Staro Sajmiste i Banjica, u kojima su pobijeni Srbi i Jevreji, a ubijali su ih Nemci i poneki kvisling.

A u NDH logorima su takodje ubijani Srbi i Jevreji. Nesto ne znam da su Srbi otvorili logor u kojem su drzali Hrvate 1941-1945. :think:

Nesto ne znam ni da su Srbi ubili nekog hrvatskog umentika, kao sto su ustase Savu Sumanovica. http://www.navidiku.eu/magazin/srbi-u-svetu/19-vek/sava-sumanovic-slikar-za-sva-vremena_25640/
Srpski konc logori u 2.svjetskom ratu.
Srpski koncentracijski logori u Drugom svjetskom ratuIzvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
Srpski koncentracijski logori koji su postojali u Srbiji ili su ih osnovali Srbi za vrijeme Drugog svjetskog rata:Koncentracijski logor Banjica (kod Beograda)
Koncentracijski logor Sajmište (kod Beograda)
Topovske šupe, kod Beograda
Veliki Bečkerek, Zrenjanin
Crveni krst (u Nišu) (30.000, od čega je oko 12.000 streljano, ostatak odvedeno u druge logore)
Dulag 183 (Šabac)
Svilara (Pančevo)
Paraćin
Burica štala, Garevac
Ledine
http://hr.wikipedia.org/wiki/Srpski_koncentracijski_logori_u_Drugom_svjetskom_ratu
Evo ti malo o upravitelju konc.logora BanjicaSvetozar Vujković (1899 in Smederevska Palanka – 1949) was a Serbian police officer and head of the Banjica Concentration Camp in German-occupied Serbia.

In his youth Vujković moved to Belgrade where he finished grade school, before working in a metal factory in Smederevo. As a youth he had sympathy towards communism, and became a member of the Communist Party of Yugoslavia. After accusations were laid on him by the party, he was kicked out. At this point he became an anti-communist.

In 1930 he joined the police. He worked in this post right up until the Second World War. He was a member of the anti-communist forces of the special police, and also worked in Belgrade's main prison, Glavnjača.

During the April War he was in Čačak, but soon came into contact with the new fascist government of Serbia, which placed him into a higher position. He soon rose through the ranks and with the formation of the Banjica Concentration Camp, he was made its administrator. He was in this post from July 1941 to the camp's close in 1944.

He escaped to Austria along with Serbia's fleeing government, but was captured by members of OZNA and returned to the newly-proclaimed Communist Yugoslavia. Vujković was sentenced to death in 1945, but did not die until 1949
http://en.wikipedia.org/wiki/Svetozar_Vujković

Kao što rekoh, mi ćemo opet na pravu stranu.

Kakva je sila bila AU, pa nacistička Nemačka...svet je drhtao pred njima i većina se priklanjala tim savezima. Mi ne. Nećemo ni sada.

Svaka sila ima vek trajanja.

Vec vidim da ce 1 godinu pred pad ove sadasnje sile, kada svima postane jasno da ce se u ovakvoj inkarnaciji zavrsiti njena karijera, 70% Hrvata postati njeni najveci protivnici, a onda ce nas u buducim decenijama ubedjivati da je Srbija bila mnogo veca NATO saveznica, iako je isti bombardovao i nikad nije bila njegova clanica. :)

Vec vidim da ce 1 godinu pred pad ove sadasnje sile, kada svima postane jasno da ce se u ovakvoj inkarnaciji zavrsiti njena karijera, 70% Hrvata postati njeni najveci protivnici, a onda ce nas u buducim decenijama ubedjivati da je Srbija bila mnogo veca NATO saveznica, iako je isti bombardovao i nikad nije bila njegova clanica. :)

Nemam više reputacija, ali odlično ti se javlja...:lol:

evo shta hrvatska slavi

oluja4-498.jpg

progon sopstvenih gradjana samo zato jer su druge nacije i veroispovesti
sreca pa mladje generacije od tih koji su jedva spasili zhivu glavu kad im neko pomene cromanjoniu samo pljune, nauchili se pameti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back