Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da znas nesto osim pukog piskaranja znao bi da ga je Salo kako kazes zvao. E sad sto je ovaj sisica pa odustao zahvalite izvesnom menadzeru zalizane kose.

Koliko znam nije ga poveo, jer se nije odazvao pozivu u pripremnim utakmicama. Tokom OI baraza su se prepucavali preko medija. To ne dolikuje pametnom treneru. Jos kad se setim da je pomocniku Olija Tomicu psovao majku u sred derbija sto je prisao nesto sudijama da e pobuni je nedopustivo i prostacki. Vidim grace kojima nije mesto na OI kao sto su Macvan, Simonovic, Stimac, Bircevic, Jovic, ali ok to je Saletov izbor.

jesi ti pratio SP 2014?

Nisu prenosili u Vojvodini, shvati ga. :lol:

Aj sad da pustimo lagano Francuze, onda lagani sparing sa Amerima i pobeda protiv Kineza u zadnjoj utakmici u grupi...i to bi trebalo biti to za cetvrto mesto.
Mojne da zapinju kao sivonje danas, a i one drogirane Amere pustiti da pobede sa koliko hoce. Bitna je Kina i onda cetvrtfinale da se zapne. Nije u sportskom duhu, ali i ostali oduvek kalkulisu i zaobilaze bodi-bildere na svaki moguci nacin.....pa onda nemoj mi da glumimo neko ludilo. Cilj: 4. mesto u grupi. Hvala, cao zdravo.

Ne treba kalkulisati ni po zivu glavu. To je nama potpuno strano.

Dobro je to sve. ;)

I ovo je dobro sto stvaraju utisak za javnost da ne gube namerno, sad smo se kao malo vratili rezultatski. Valja izgubiti kulturno sa 5-10 razlike, da ne moze niko da nam k*nja. :mrgreen:

Samo se nadam da niko nece doci na genijalnu ideju da sabije Francuze danas ili da zapinje kao konj protiv bodi-bildera... i sve super.

Poslednja izmena:
Na cemu zagovornici 4. mesta baziraju optimizam da sigurno tucemo najbolju ekipu one druge grupe. To bi znacilo da smo fakticki druga najjaca ekipa, prva posle Amera? Po meni smo favoriti jedino protiv Hrvata, sa Argentincima smo tu negde..

Danas smo toplo-hladni, dobro ide kad nam je na terenu prva postava..I stvarno nemam nikakav osecaj da pustamo, za sada su bolji. Ne previse, ali bolji..

Na cemu zagovornici 4. mesta baziraju optimizam da sigurno tucemo najbolju ekipu one druge grupe. To bi znacilo da smo fakticki druga najjaca ekipa, prva posle Amera? Po meni smo favoriti jedino protiv Hrvata, sa Argentincima smo tu negde..

Danas smo toplo-hladni, dobro ide kad nam je na terenu prva postava..I stvarno nemam nikakav osecaj da pustamo, za sada su bolji. Ne previse, ali bolji..

Da, i sta je tu cudno tj. sta ti nije jasno?

Citajuci neke ovde covek bi pomislio da smo zadnje EP i SP zavrsavali na 11. mestu. :lol:

- - - - - - - - - -

Da, zašto iko misli da ćemo proći četvrtfinale....

Zato.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back