Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iman osecaj da dobijamo ovo kao Australija nas.

Jezik pregrizao.

Pa na EP smo zavrsili 4. dodaj tu jos Amere, Argentinu i Australiju (osim ako nismo i protiv njih tankovali?)..Da bi na OI prosli moramo da ponovimo igre sa SP. Medalja nam nije nedostizna, ali ne bih nas svrstavao medju favorite..

Osim Amera nista strasno. Uzmi u obzir da se u drugoj grupi krljaju gadno kako bi upravo njih izbegli u 1/4 finalu...umor i manjak rutine nekih ekipa ce isto uciniti svoje. Uostalom u drugoj grupi su ekipe sve tu negde, pa je manje-vise nebitno da li u 1/4 finale idemo kao prva, druga, treca ili cetvrta ekipa iz nase grupe.
1/4 finale ce za nas biti najbitnija utakmica. Do tada bih se opustio i ne mracio toliko kao neki. Valja ovo danas izgubiti, ostajem pri tome.

Ispadamo malo naivni sto pobedjujemo ovde. Ko zna da li prolazimo i cetvrt, ali u principu skoro sigurno ogranicavamo sebe na maksimalno bronzu...

Hvala k*rcu pa nismo pobedili. Ni krivi ni duzni ostvarili boji rezultat, a zasivili kao idioti da pobede. :roll:

Ja licno prezadovoljan....samo bezveze se trosili toliko umesto laganije malo da izgubimo. Protiv Amera se nadam lelemudanju i da niko ne tripuje da treba da ih pobedi.
Kina rutinski i onda za nas najbitnija utakmica - 1/4 finale.
Tu ce da prsti....ovo protiv bildera i Kineza necu ni gledati. Opusteno. :)

- - - - - - - - - -

Steta, nije bas lepo da zavrsis 4 u grupi.

Mnogo lepse nego da zavrsis 4. na kraju i popusis na kraju za medalju, a da ti se sa postolja smeju Francuzi koje si pre toga sabio 4-5 puta u nizu, racunajuci pripremne utakmice.
Nista ti ne znaci drugo, ili treci ili cetvrto mesto u grupi. Igre za nas krecu od 1/4 finala.

Pa generalno niko ne kalkulise, svi toliko pljuju na Spance ali niko se ne seca recimo 2004. u Atini kada su Spanci imali mogucnost da izgube poslednju utakmicu u grupi i izbegnu Amerikance u cetvrt finalu , ali oni su dobili tu utakmicu , otisli na Amerikance i izgubili.

Ili recimo na onom nekom evropskom kada su Francuzi dali pobednicki kos u poslednjoj sekundi sa celog terena , ne secam se koji igrac i otisli na Spance u daljoj fazi , ono on skace raduje se a na klupi se svi hvataju za glavu.

Protiv Litvanije verovatno, a i da bude Argentina svejedno tu su negde po kvalitetu. Ne dopada mi se sto ni u jednoj utakmici nismo bili bolji od ocekivanog, "kladionicarski" nemamo ni jedan hendikep. Ali dobro, ne bi bio prvi put da zaigramo bolje kada je najpotrebnije.

Sarenac koji navija da izgubimo. :hahaha:

I meni se cini da nam sleduje Litvanija. Cak mislim i da smo bolji od njih, samo ako kriterijum bude normalan, tj. ako budu sudili faulove i za nesto blaze od lakta u glavu.

A sto se nasih tice, setite se i onog EP 2013., sa Dudom i gomilom anonimusa smo izdominirali grupe, kao prvi prosli, i onda Spanci namerno izgubili od Italijana ne bi li igrali sa nama cetvrtfinale, gde su nas i nabili 30 razlike.
A onda se setite 2014., provlacenja kroz grupu i srebrne medalje.

Sve ce stati u to 1/4finale sa kim god da se igra, mozda bi i lepo bilo revansirati se Litvancima. A Kinezima su svi igraci iz njihove lige, pa ako izgube od njih, onda stvarno kesu na glavu.

Poslednja izmena:
Posmatrano usko - da, verovatno. Međutim, možda je Saletova genijalnost upravo u tome da kalkulantski izgubi utakmicu s pola koša razlike a da ga niko ne optuži za to. ;) ...ili je možda samo loš trener.:think:

Umesto da se utakmica dobije sa 20-30 koseva razlike, izgubili smo sa pola kosa!

Derao sam se kao ris kako su momci takticki lose igrali!

Katastrofa, katastrofa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back