Mnogo si glup. Ali bas mnogo;
Sibicari placu za tobom.
Dobro brate. Idi vidi da li sam na politici pa mi donesi neki sokić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo si glup. Ali bas mnogo;
Sibicari placu za tobom.
Претерасте га. Постоје ваљда допинг контроле?То су црнци, скачу и трче више и брже од белаца. Имају боље предиспозиције у овом спорту. Исто тако, у хокеју нема шта да траже.
geni su to
Nasa odbrana ne postoji, tj. postojala je u prvih 5 minuta kada su Ameri dali samo 7 poena. Sta se onda desilo, ne znam
Alo bre , vidis da su nafilovani do koske.
Koji ce normalan covek da ih prati
dali smo 90 poena sto nije lose . zaista impresivno
Није мени никаква драма што смо изгубили. Једино да цела наша петорка пуца тројке без промашаја па би били егал. Још су они у хендикепу због одбране јер се код њих користе руке.
Сумам сумарум, сребро је екстра. Све европске репрезентације су иза нас.
Brate igraci iz nase bedne ABA lige ako moze da se kaze da je nasa i NBA igraci koji zaradjuju nekoliko miliona godisnje se uporedjuju. Daj budimo realni. Nasi nemaju toliko jakih utakmica koje ovi imaju svaka 3 dana. Nemaju iskustva ali imaju mnogo srca i to je ono na sta smo se mi oslanjali i cemu smo se nadali da bude dovoljno. Na zalost to nije dovoljno za ovako jaku utakmicu. Ovo je fenomenalno i dobro je sto su nas postavili na mesto od pocetka da se ne bi nervirali i dozivljavali stresove kao protiv Francuske. Vraticemo se jaci i iskusniji i bicemo opet kosarkaska sila to je ono najbitnije od svega.
Ово је суштина. И то зна свако ко прати кошарку.Americki igraci ne podlezu doping kontroli, to je bio uslov da uopste NBA pusta svoje igrace na FIBA takmicenja.
Pa imas i crnce iz Angole, Senegala i drugih ekipa , koji su cak i cistokrvniji crnci od njih , pa opet ni priblizno ne skacu ovako i ne trce.
Doduse ja mislim da je sad stvarno bezveze vaditi se na to , Amerikanci se mozda kljukaju koje cime , nije to sad ni neka tajna, ali opet cim su nasi pristali da igraju sa njima , mislim da je onda bezveze traziti u tome alibi.
.