Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo tad Amere razbili sutem spolja i sralo nas je ko nezdrave, pogadjali su svi i trpali. I to je jedini nacin, rekao bih, da se Ameri dobiju.

mora biti i jaka odbrana , evo sad smo primili gotovo isto koseva u prvom poluvremenu kao i tada na celoj tekmi . nije bez razloga sto nemamo ni jednog standardnog igraca u nba . U to vreme stojakovic i divac su bili prva postava u kingsima . I nemaju ljudi vise volje za basketom. evo u mom kraju pre par godina svako vece igran je basket (prvo matori , a kasnije mi klinci), dok je danas jedan teren postao parking za supermakret , a drugi zarastao u travu .

mora biti i jaka odbrana , evo sad smo primili gotovo isto koseva u prvom poluvremenu kao i tada na celoj tekmi . nije bez razloga sto nemamo ni jednog standardnog igraca u nba . U to vreme stojakovic i divac su bili prva postava u kingsima . I nemaju ljudi vise volje za basketom. evo u mom kraju pre par godina svako vece igran je basket (prvo matori , a kasnije mi klinci), dok je danas jedan teren postao parking za supermakret , a drugi zarastao u travu .

U NBA nemas sta da trazis ako nisi dopingovani rob.
Pitaj Divca kako sada ispasta zbog toga.

Ispalo je da je njihova taktika mnogo bolja od nase. Jednostavno oni u svim utakmicama ulaze sa odlicnom analizom svakog protivnika iako svi misle da oni sve ovo odradjuju nonsalantno i da se zabavljaju. Zatvorili su Tea i Bogdana i dozvolili su nam da trcimo u reketu dok su se Raduljica i Krstic uprpali od babane a razbijaju nas sutevima sa distance. Najgore od svega je sto oni uopste ne promasuju sa distance i uvek su sami na sutu dok nasi gotovo uvek sutiraju preko ruke. Da smo se mi usrali sa sutem kao oni druga prica bi se pricala i pored njihovog nenormalnog skoka u napadu. Na zalost oni su se usrali. Treba malo naostriti utakmicu i isprovocirati ih da vidimo da li ce se unervoziti.

Puno poštenije je bilo svjetsko prvenstvo dok se igralo a da na njemu nisu imali pravo igrati igrači iz NBA lige.

Dok je god ovako Ameri će uvik bit prvaci i tako natjecanje nije zanimljivo i nema nekog smisla!

Oni poziciju na kojoj su eventualno slabi jednostavno kupe, daju strancu državljanstvo i to dobro plate i šišaj Đurđa!

Svjetsko prvenstvo je tako da su Ameri prvi a ostali se tuku za drugo i trće misto!

Ispalo je da je njihova taktika mnogo bolja od nase. Jednostavno oni u svim utakmicama ulaze sa odlicnom analizom svakog protivnika iako svi misle da oni sve ovo odradjuju nonsalantno i da se zabavljaju. Zatvorili su Tea i Bogdana i dozvolili su nam da trcimo u reketu dok su se Raduljica i Krstic uprpali od babane a razbijaju nas sutevima sa distance. Najgore od svega je sto oni uopste ne promasuju sa distance i uvek su sami na sutu dok nasi gotovo uvek sutiraju preko ruke. Da smo se mi usrali sa sutem kao oni druga prica bi se pricala i pored njihovog nenormalnog skoka u napadu. Na zalost oni su se usrali. Treba malo naostriti utakmicu i isprovocirati ih da vidimo da li ce se unervoziti.

Alo bre , vidis da su nafilovani do koske.
Koji ce normalan covek da ih prati?
Vidis da to se rita, skace, trci i ujeda ko pomahnitalo dopingovano govedo.
Koji normalan covek moze da prati taj tempo.To ima vise dopa nego krvi u sebi.

- - - - - - - - - -

Била би фора да Амери пошаљу само играче из Евролиге, опет би били у врху.

Samo sedam dana da ne uzimaju dop, ne bi bili ni na polovini tabele.

Puno poštenije je bilo svjetsko prvenstvo dok se igralo a da na njemu nisu imali pravo igrati igrači iz NBA lige.

Dok je god ovako Ameri će uvik bit prvaci i tako natjecanje nije zanimljivo i nema nekog smisla!

Oni poziciju na kojoj su eventualno slabi jednostavno kupe, daju strancu državljanstvo i to dobro plate i šišaj Đurđa!

Svjetsko prvenstvo je tako da su Ameri prvi a ostali se tuku za drugo i trće misto!

Posteno bi bilo odvojiti narkomanski sport od zdravog sporta.

Општепозната је ствар да се у НБА кљукају свим и свачим. Па погледај их како жваћу ове штитнике за зубе. Види се да нису нормални...

Претерасте га. Постоје ваљда допинг контроле? :lol: То су црнци, скачу и трче више и брже од белаца. Имају боље предиспозиције у овом спорту. Исто тако, у хокеју нема шта да траже.

Општепозната је ствар да се у НБА кљукају свим и свачим. Па погледај их како жваћу ове штитнике за зубе. Види се да нису нормални...
Pored toga što igraju 80+ utakmica koje traju 48 minuta... i pucaju trojke sa metar više. Normalno je da budu fizički jači.

Претерасте га. Постоје ваљда допинг контроле? :lol: То су црнци, скачу и трче више и брже од белаца. Имају боље предиспозиције у овом спорту. Исто тако, у хокеју нема шта да траже.

Не, у НБА је забава и спектакл на првом месту и нема правих допинг контрола. Јеси некад чуо да је неко допингован тамо?

Не, у НБА је забава и спектакл на првом месту и нема правих допинг контрола. Јеси некад чуо да је неко допингован тамо?

Ок, али зашто белци нису доминантни? И они могу да се допингују, ваљда?

Postoje doping kontrole ali ne za i Amerikance.
Si malopre pao s Marsa?

:lol:

Americki igraci ne podlezu doping kontroli, to je bio uslov da uopste NBA pusta svoje igrace na FIBA takmicenja.
Pa imas i crnce iz Angole, Senegala i drugih ekipa , koji su cak i cistokrvniji crnci od njih , pa opet ni priblizno ne skacu ovako i ne trce.
Doduse ja mislim da je sad stvarno bezveze vaditi se na to , Amerikanci se mozda kljukaju koje cime , nije to sad ni neka tajna, ali opet cim su nasi pristali da igraju sa njima , mislim da je onda bezveze traziti u tome alibi.

Nazalost ponavlja se finale iz 2009-e , gotovo isti scenario.

Steta za nas , lepo smo otvorili utakmicu , ali nakon one serije trojki u prvoj cetvrtini totalno smo se pogubili , odjednom kao da smo izgubili igru, nema vise one neke energije, naboja, akcija , cak smo i bacanja poceli da promasujemo, sut za 3 i ne postoji u nasoj igri.
Iskreno mislim da nije bas ovolika razlika koliko rezultat pokazuje, relativno smo uspeli da iskontrolisemo skok , nismo primili mnogo poena iz kontra napada, ali mislim ubacili su za poluvreme 11/12 trojki , sto nisu jos nikad uspeli , sto je stvarno ono.........

Takodje dali su skoro 70 poena za poluvreme, a to nisu uspevali ni protiv Devicanskih Ostrva, Tunisa i slicnih ekipa , stvarno previse.

Mislim da se kod nasih bas primecuje da im fali iskustvo igranja protiv ovakvog protivnika, mislim da mi ni fizicki mnogo ne zaostajemo za njima i imamo igrace koji itekako mogu da im pariraju u tom segmentu, nasi su izasli na teren da im pokazu da mogu da igraju sa njima, ali umesto da su iskusno usporili igru i naterali ih da igraju 5 na 5 , nasi su naivno uleteli u ritam koji njima odgovara.

Nasima stvarno treba cestitati i skinuti im kapu , treba ih podrzati , ali ne treba ih sad dizati u neke zvezde , praviti od njih nekakve mitoloske likove i urbanove mitove , govoriti kako su najbolji na svetu...........itd , jer ipak daleko su jos od toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back