Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka cast za Dudine ratnike...:klap:Treba biti ponosan na njih...:worth:Mislim da bi bilo zasluzeno da smo mi pobedili,obzirom da smo vodili 38 minuta,ali ***...Inace,ne bih da trazim alibi,ali je sudjenje bilo kriminalno.Turci su nas bukvalno bili na terenu.Jos jednom,svaka cast za Dudu i ekipu.Ostavili su dobar utisak i da je bilo malo srece,sutra bi nasi kosarkasi jurisali na zlato,umesto na srebro

Prelomis tako sto ne dopustis da odmah sledeci napad primis trojku kada smo poveli onih 6 ili 7 razlike. Ponavljam cetiri prethodne utakmice bilo je slicno.

Nigde ja nisam rekao da nisu krali za njih, krali su pa su razbijali.

Ali nisu nam sudije krive sto primimo kos faul 20 sekundi pred kraj, i sto nas onako izrade za cetiri sekunde...

Prelomis tako sto ne dopustis da odmah sledeci napad primis trojku kada smo poveli onih 6 ili 7 razlike. Ponavljam cetiri prethodne utakmice bilo je slicno.

Ali nisu nam sudije krive sto primimo kos faul 20 sekundi pred kraj, i sto nas onako izrade za cetiri sekunde...

a jel se zapitas mozda da li bi taj kos fail znacio nesto da su sudije normalno sudile?

Faul 20 sekundi pre kraja faul nije ni postojao. Kako da prelomis utakmicu kada ti sudije ne dozvoljavaju???

Prvo da kazem: HVALA, MOMCI! Najbolji ste! Bila sam svim srcem uz vas, drala se, nervirala, navijala sat da bih od pocetka gledala utakmice. Bez daha ih pratila. Uzivela se apsolutno u sve. Nadala se da cete me od srece rasplakati kad osvojite zlato, ali ipak nije bilo tako. Rasplakali ste me, ali zbog nepravde i nemogucnosti da vas gledam i dalje.
Zao mi je sto se ovo zavrsilo, ali za mene ste bili najbolji. Sta ima veze i sto ste nasi. Ionako je celo prvenstvo bilo subjektivno!

Zna li neko kad je docek?

...као што рекох.....неке ствари просто не можеш да добијеш, јер ти просто не дају!!!

...могли су и пре 8 година Аргентинцима да суде фаул у последњој секунди и тада би вероватно они били шамиони....али нису, него смо били ми јер смо имали Бору у ФИБА...

...знао сам да ћемо морати да будемо бољи за макар 10 поена да би добили....и тако је и било....прегршт ничијих лопти суђених за Турке, бар једно 4 њихова офанзивна фаула која су свирана као дефанзивна, нашој одбрани свиран сваки контакт, њима допуштана туча, улазак у бонус после 2 мин, они тек после 8, намерна Марковићу, а Крле добио секиру сваки пут кад је био испод коша....они *ебу судијама све по списку....а ништа се не свира...мењање играча који треба да шутира слободњак, чист фаул на крају...

...разумем ја то све....и види се да су наши били припремљени на то.....али ово је баш превише срамно било.

...браво шампиони!!! :worth:

Video sam ovu foru na nekom drugom forumu pa je prenosim, mene je malo oraspoložilo :)
znn3ev.jpg

Gde mi je stolica bre?!

Inače svaka čast našim momcima. Sutra po bronzu!

Video sam ovu foru na nekom drugom forumu pa je prenosim, mene je malo oraspoložilo :)

Inače svaka čast našim momcima. Sutra po bronzu!

znn3ev.jpg
Super fotka:zcepanje:, oraspolozi posle onakve kradje:evil:
Kosarkasi su SAMPIONI, borili su se, sve je vidjeno, ako i ne osvoje bronzu, jer treba se oporaviti posle onakve utakmice, oni su po meni osvojili ZLATNU medalju:D

Slazem se i ja da je Keselj definitivno najprijatnije iznenadjenje.

Inace ono sto nama fali je neki brz i niski igrac koji ima ulaz i koji moze da se proseta kroz protivnicku odbranu a takvog nazalost nemamo.
Cak i Teodosic nije taj , recimo on ima odlican osecaj za asistenciju i za sut iz daljine ali igra suvise daleko od kosa i kao da nema dovoljno snage i brzine da zaobidje svog cuvara i da se useta u reket.
Fali nam tu jedan Vujanic (ili eventualno Rakocevic), mislim da bi se on i Teo odlicno dopunjavali.

Takodje fali nam jedan eksplozivan igrac na poziciji 4 , mislim da Savanovic koji je po meni odlican igrac po stilu igre je mnogo vise trojka nego cetvorka a Novica se takodje cesto izvlaci na sut za 3, plus jednostavno nema fizicke predispozicije da se nosi sa dominantnijim cetvorkama (tipa Skola, Gasol, Odom il nebitno vec ko)
Mislim da Radmanovic tu itekako treba........

i to je 20 bacenih lopti na Radmanovica i Rakocevica, a prosli bi kao Efes u EL:mrgreen: jos kad bi i Vanju Plisnica pozvali, gde bi nam kraj bio :lol:
nama fali neko kao sto je to bio Danilovic i kasnije Scepanovic, da igra angazovano u odbrani, u napadu sigurno, bez izgubljenih lopti, da pogodi otvorene suteve i po nekad probije 1 na 1
pravi Tepic bi doneo jos 5 poena prednosti i mi bi bili u finalu
to je trebao da bude Tepic na ovom SP, ali je odigrao ocajno

Не гледам клупску кошарку, па не знам да ли Тепић и тамо игра овако јадно ?

ova sezona u PAO-u mu je bila losa, moze se reci da je bacena, imao je jaku konkurenciju u timu, nije se nametnuo, guran je na poziciju 3 koju je retko igrao u Partizanu i to samo ako Dule proceni da moze da igra protiv igraca iz protivnickog tima na toj poziciji
sa druge strane u Partizanu je pre dve sezone igrao jako dobro, bio je jedan od nosilaca igre ekipe koja je dosla dva puta do f8 i zasluzio tako dobar transfer u PAO, bio je dobar i na EP u Poljskoj, igrao je preko 20 minuta na svakom mecu i osvojili smo srebro
pitanje je koliko ce imati prostora da se vrati u pravi ritam u PAO-u... mora da menja klub

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back