ae samo ti meni objasni kako da prelomimo kad tad sudije sviraju ko zna sta vec i vrate ih u utakmicu....
Ne moze da ti kaze jer i on kao i vecina se pravi "objektivan". Da je bilo ok sudjenje dobili bi ih sa 20 razlike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae samo ti meni objasni kako da prelomimo kad tad sudije sviraju ko zna sta vec i vrate ih u utakmicu....
Браво момци свака част Дудо 83'-82 није слаб резултат али на жалост судија је грешио и наши нису на жалост прошли даље
Ne moze da ti kaze jer i on kao i vecina se pravi "objektivan". Da je bilo ok sudjenje dobili bi ih sa 20 razlike.
najmanje 20,ali sad sta da se radi....bice sutra sija bronza kao zlato.....
Ma ne treba ni bronza. Nama ne treba medalja posle ovakve utakmice. Bolje da odemo odmah sada kuci i stisnemo FIBU za jajca...
Prelomis tako sto ne dopustis da odmah sledeci napad primis trojku kada smo poveli onih 6 ili 7 razlike. Ponavljam cetiri prethodne utakmice bilo je slicno.
Nigde ja nisam rekao da nisu krali za njih, krali su pa su razbijali.
Ali nisu nam sudije krive sto primimo kos faul 20 sekundi pred kraj, i sto nas onako izrade za cetiri sekunde...
Prelomis tako sto ne dopustis da odmah sledeci napad primis trojku kada smo poveli onih 6 ili 7 razlike. Ponavljam cetiri prethodne utakmice bilo je slicno.
Nigde ja nisam rekao da nisu krali za njih, krali su pa su razbijali.
Ali nisu nam sudije krive sto primimo kos faul 20 sekundi pred kraj, i sto nas onako izrade za cetiri sekunde...
![]()
Gde mi je stolica bre?!
Video sam ovu foru na nekom drugom forumu pa je prenosim, mene je malo oraspoložilo
Inače svaka čast našim momcima. Sutra po bronzu!
Slazem se i ja da je Keselj definitivno najprijatnije iznenadjenje.
Inace ono sto nama fali je neki brz i niski igrac koji ima ulaz i koji moze da se proseta kroz protivnicku odbranu a takvog nazalost nemamo.
Cak i Teodosic nije taj , recimo on ima odlican osecaj za asistenciju i za sut iz daljine ali igra suvise daleko od kosa i kao da nema dovoljno snage i brzine da zaobidje svog cuvara i da se useta u reket.
Fali nam tu jedan Vujanic (ili eventualno Rakocevic), mislim da bi se on i Teo odlicno dopunjavali.
Takodje fali nam jedan eksplozivan igrac na poziciji 4 , mislim da Savanovic koji je po meni odlican igrac po stilu igre je mnogo vise trojka nego cetvorka a Novica se takodje cesto izvlaci na sut za 3, plus jednostavno nema fizicke predispozicije da se nosi sa dominantnijim cetvorkama (tipa Skola, Gasol, Odom il nebitno vec ko)
Mislim da Radmanovic tu itekako treba........
Не гледам клупску кошарку, па не знам да ли Тепић и тамо игра овако јадно ?