Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobri su bili turci
odlična odbrana u drugom poluvremenu
jeiga,
nemož uvek da se dobije ovakva završnica
al red bi bio da dočekate ovu đecu kad se vrate![]()
Ovakve zavrsnice ne bi ni bilo da nije bilo DEBILA OD SUDIJA!!!!!!
Mislis da im turski savez nije platio,ovo sudjenje je BRUKA za kosarku....
Ne mislim da su sudije bile toliko nekorektne, pa svirale su faul za Keselja par sekundi pre kraja. Cinjenica je da smo mi JAKO LOSE igrali od 2.57min kad je Markovic napravio tehnicku gresku. Posle toga krecu stihijski napadi bez imalo pameti i suvisni sutevi za tri iako smo imali vodjstvo i trebalo je da idemo polako ka kosu. I na kraju kad je Keselj umesto da pravi faul pustio Turcina da prodje. Realno, nismo dobro igrali zavrsnicu.
Steta, ali ne mozemo da dobijemo svaku utakmicu u kojoj povedemo 7-10 koseva cetiri pet minuta pred kraj, a onda umesto da prelomimo, mi za minut do dva dopustimo da se to istopi i udjemo u neizvesnu zavrsnicu. Tako je bilo protiv Australije, Argentine, Hrvatske, Spanije, da nas i peti put sreca pogleda bilo bi previse.
Posto Turci sutra protiv SAD nece smeti da se urade hasisom i sudije nece toliko krasti za njih, SAD lagano dobija 20 razlike, a za nas se brinem da ne padnemo emotivno.