Jesi ti bio na parketu? Kako ti znas da je svaka pretnja prestala? Tu zivotinju nisu mogla da zaustave trojica, a sad je odjednom jedan covek kako kazes garancija sigurnosti?
Krstic je SA NAMEROM uzeo stolicu? Jasno se vidi NAMERA? Eeeeej covece, pa nije ovo strip pa da mu u onom oblacku iznad glave procitas misli...
Kako to mozes da tvrdis? Gde se to vidi? Na licu? Sta si ti psiholog? Znas da protumacis svaki pokret?
Pa evo, prvo ovde......
Iz ugla iz kojeg se ne vidi sam cin udarca Krstica, ali s emnogo bolje vidi sve ostalo.
0:37 sekunda, Krstic vise ne ucestvuje u tuci.Pocinje da bezi dok ga Skorcijanidis prati.
Do trenutka kada komentator naglaseno govori kako se nesto dogadja(to je verovatno udarac stolicom Krstica), jasno se vidi da se dijamantidis i Burusis postavljaju izmedju njih dvojice da sprece sukob.
Jedan nas reprezentativac drzi rukama Skorcijanidisa, ispred koga staje i jedan stariji covek.
U tom delu se vidi da ispred samog Krstica stoji Rasic...
Udarac je bio otprilike u 0:50, prema bucnijem prenosu komentatora(posto ne znam jezik).
Znaci izmedju njih su bila CETIRI coveka.ako ti mislis da je i dalje postojala pretnja, ja mogu samo da se nasmejem.....
Ajmo dalje..na 2:05, gde se vidi trenutak akda je stolica "ispala" Krsticu, skorcijanidisa uopste nema u kadru, tek se moze naslutiti da je tu jer ga u jednom trenutku kamera hvata, i stariji covek stoji ISPRED njega......
Na 3:33 se jasno vidi kako Teodosic Pesnicom krece prema licu protivnika......Zgrcen izraz u tom trenutku na licu sasvim jasno i malom detetu govori kako mu je namera da udari(ako ste se ikada u zivotu potukli, jasno vam je).
Na 4:15 Krstic(snimak iz najboljeg ugla) se odvaja od skorcijanidisa....On krece za njim, i kada "ispada" iz kadra, kada Krstica telima vec brani Rasic, Burusis, Dijamantidis, Krstic poseze za stolicom.
Da li si video divljacki izraz lica tog crnca dok sa jos dvojicom isao na Krstica???
Ja i ti gledami sti klip.sa jos dvojicom isao na Krstica?
Ta dvojica su verovatno trebali da pomognu Skorcijanidisu....heheheh
Sasvim se jasno vidi da dvojica grka BRANE Krstica(i taj Burusis sto je dobio sotlicu u glavu)...
Ma kod Koste je ta patološka mržnja (iz ko zna kog razloga) prema Dudi prešla i na kompletnu repku, te on sad ne bi ni voleo da mi uzmemo medalju da ne bi morao da traži nove argumente kad pljuje Dudu ...
Ne postoji veci navijac nase reprezentacije od mene..........
Ali ja zasigurno necu zatvarati oci nad tako divljacki napadom koji je sebi priustio Krstic...
I zbog toga sto sam veliki navijac, sto moju decu zelim da odgajam u duhu i nacelima viteske borbe, sportskog nadmetanja, postenja i moralnosti, ja sam za to da Krstic bude drasticno kaznjen.
Najmanje 6 meseci zabrane igranja.......
Kao nauk svima onima koji bi pomislili da od sportske arene prave bojno polje.
A kada taj veliki mag , posle takvog ataka Krstica kaze kako je on eto ispustio stolicu, zar vise verujete njemu nego svojim ocima?
Ako u tome ne mozete da vidite sav jad i bedu tog "akademika" kosarke, ja vam tu ne mogu pomoci......