Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto

1. nije pogodio tog koji mu je tukao drugara
2. to je trebao da radi u trenutku kada mu taj tuce drugara, a ne pola minuta kasnije, nije afekat nesto sto ima odlozeno dejstvo.

Jesi li se nekad potukao u zivotu?-da li si osetio nalet adrenalina? Kad na tebe krene horda bacices i bombu a kamoli stolicu.
Ko je ikada u zivotu bacio stolicu(iz bilo kog razloga) jasno mu je da je Krsticu stolica ispala. On je imao nameru da ona zavrsi na glavi nekog drugog al onaj nesretnik se bas tu blizu zadesio.

Jesi li se nekad potukao u zivotu?-da li si osetio nalet adrenalina? Kad na tebe krene horda bacices i bombu a kamoli stolicu.
Ko je ikada u zivotu bacio stolicu(iz bilo kog razloga) jasno mu je da je Krsticu stolica ispala. On je imao nameru da ona zavrsi na glavi nekog drugog al onaj nesretnik se bas tu blizu zadesio.

A sta da je umesto stolice na tom mestu bio noz?Flasa?Pistolj?
Ma nema veze, znam ja da je on dobar decko, a to sto je siledzijski nasrnuo na rivala na parketu, se ne vazi.
Samo stolica u glavu?Pa za to u kafani se dobije maksimalno 6 meseci zatvora, te je time jasno da je to na utakmici potpuno legitiman nacin igre.

Predlazem da svi mi sakupimo po neki dinar(da oni ne bi ostetili svoje skromne budzete), i da angazujemo psihijatre koji ce nase reprezentativce nauciti, ne samo kako se koriste stolice na parketu, nego i razne druge vrste hladnog i vatrenog oruzja.
Da im isto tako, kako kaze ivkovic, ISPADA iz ruke, na protivnicke glave.

da meni neko bije druga na zemlji
i ja bi uradio ono shto je krstic
i svako normalan bi, ja cenim, demantujte me
a stolica je nalet adrenalina, valjda ste to nekad osetili u zhivotu
tako da ja ne razumem shto pljuvanje po krsticu

Nisi u pravu. Slazem se da bi svako to u afektu uradio, ali za to MORA da sledi kazna. Jednostavno, moze i da te psuje, i da te bije, kad nesto uradis onako, moras da istrpis posledice. Svakako, i Grci su vise nego zasluzili debele kazne.

Grci su prvi poceli kavgu i trebaju da odgovaraju kao inicijatori. Onaj crnac se umesao bez povoda i poceo da mlati sve pred sobom. I Keselj je kriv jer ga niko nije dirao. Krstic je samo hteo da odbrani Bjelicu od onog debelog majmuna da ga ne pregazi a kada mu se ovaj okrenuo jasno je da nema neke sanse protiv njega pa uzeo stolicu. Na snimku se jasno vidi da Paunic udara po ruci Krstica u trenutku kada izbacuje stolicu i stolica menja pravac pravo u Burusisa koji ni kriv ni duzan izvlaci deblji kraj.

A sta da je umesto stolice na tom mestu bio noz?Flasa?Pistolj?
Ma nema veze, znam ja da je on dobar decko, a to sto je siledzijski nasrnuo na rivala na parketu, se ne vazi.
Samo stolica u glavu?Pa za to u kafani se dobije maksimalno 6 meseci zatvora, te je time jasno da je to na utakmici potpuno legitiman nacin igre.

Predlazem da svi mi sakupimo po neki dinar(da oni ne bi ostetili svoje skromne budzete), i da angazujemo psihijatre koji ce nase reprezentativce nauciti, ne samo kako se koriste stolice na parketu, nego i razne druge vrste hladnog i vatrenog oruzja.
Da im isto tako, kako kaze ivkovic, ISPADA iz ruke, na protivnicke glave.

Nisam napomenuo da se ja sa njegovim gestom NE SLAZEM i svakako zasluzuje kaznu, ali da ga sa jedne strane ipak razumem-strah i adrenalin...
Ja nisam cuo da je iko zaglavi tvorza zbog tuce u kafani, kaficu... izbace ih napolje, eventualno rebnu po dzepu i to je to.
Kao sto sam vec rekao, samo onu znaju sta se zaista desilo na terenu. Onaj ko nije sportista, ko nije ima nalet adrenalina ne moze da razume odredjene postupke.

Ne mogu da verujem kakvi se ovde sve pacijenti javljaju.
Pričate o stolici a niko ne priča o medvedu od 150kg koji u parteru prebija čoveka koji se očigledno ne brani dobrih 6-7 sekundi.
Ja ne bih uzeo stolicu, uzeo bih zapisnički sto, pa bi mu nogarom od stola glavu probušio da mi tako drugara udara.
Očigledno se ovde javljaju ljudi koji se u životu nisu potukli i ne znaju kako to izgleda kada onolika strvina udara čoveka koji leži na zemlji i kakve je povrede mogao tako goloruk da mu nanese , ali ne, bitno je da ovde glumite neki fer plej umesto da stanete iza svojih zemljaka i reprezentacije kao što to rade Grci koji krivicu isključivo svaljuju na naše igrače, iako se dobro zna ko je započeo kavgu.

Pričate o stolici a niko ne priča o medvedu od 150kg koji u parteru prebija čoveka koji se očigledno ne brani dobrih 6-7 sekundi.
Ja ne bih uzeo stolicu, uzeo bih zapisnički sto, pa bi mu nogarom od stola glavu probušio da mi tako drugara udara.
Očigledno se ovde javljaju ljudi koji se u životu nisu potukli i ne znaju kako to izgleda kada onolika strvina udara čoveka koji leži na zemlji i kakve je povrede mogao tako goloruk da mu nanese , ali ne, bitno je da ovde glumite neki fer plej umesto da stanete iza svojih zemljaka i reprezentacije kao što to rade Grci koji krivicu isključivo svaljuju na naše igrače, iako se dobro zna ko je započeo kavgu.

bravo :ok:

Ja nisam cuo da je iko zaglavi tvorza zbog tuce u kafani, kaficu..

Nisi cuo?
Blaza varijanta je da te rebnu po dzepu, a strozija da zavrsis u zatvoru.I to uopste nije toliko retka pojava kako ti mislis.
Posebno sto ovo nema nikakve veze sa odbranom ili samoodbranom.sasvim se jasno vidi da je svkaa neposredna pretnja PRESTALA, da je izmedju Krstica i grka jedan nas igrac, da za Krstica ne postoji NIKAKVA opasnost.
On je TADA uzeo stolicu SA NAMEROM da njome udari protivnickog igraca.....
Ovde je cak veoma diskutabilno i da li se moze govoriti o smaanjenoj uracunjivosti, jer se na snimku jasno vidi NAMERA....

To sto neko drugi tuce nekog drugog, apsolutno ne opravdava tog koji tuce, ali takodje apsolutno ne dozvoljava bilo kome da se umesa na nacin na koji je to uradio Krstic.Tacka.
Svaka dalja rasprava o tome je bespredmetna i bezvezna....

Očigledno se ovde javljaju ljudi koji se u životu nisu potukli i ne znaju kako to izgleda kada onolika strvina udara čoveka koji leži na zemlji i kakve je povrede mogao tako goloruk da mu nanese

Ovim hoces da kazes da se Krstic toliko zabrinuo za Bjelicu, da je uzeo stolicu da mu pomogne?????
Mislim da cak ni sam ne verujes u to.....
Sasvim se jasno vidi da se Krstic i ne osvce na to ko se tuce i koga tuce, nego samo gleda gde da uzme stolicu da se OSVETI.....

Grci koji krivicu isključivo svaljuju na naše igrače, iako se dobro zna ko je započeo kavgu.

Ko je zapoceo kavgu?
Meni se cini da je tucu zapoceo Teodosic.On je prvi rukom udario Fotsisa.....
A to sto se neko njemu unosio u lice?
To nije pocetak tuce, to je mamac za budale, koje se lako isprovociraju.a ocigledno Teodosic spada u takve.

apsolutno. Ovde neki pokushavaju da isteraju pravdu nad Krsticem apsolutno bez osnova.

Ne želim da raspravljam dalje i gušim ovu temu jer mislim da namerno troluješ, vadeći iz konteksta stvari koje pišem i ne odgovarajući na konkretna pitanja.

Nisam neki ljubitelj teorija zavere, ali vidim po medijima provejava mišljenje kako smo mi jedini krivci za ovaj incident.
Mi ćutimo, izvinjavamo se, i na kraju ćemo popiti vremensku suspenziju za Krstića i Tea umesto da se krene u ofanzivu.

Prvo, Grci su započeli tuču unošenjem u lice i pljuvanjem Teodosića.
Drugi detalj je najinteresantniji ali se on jako slabo pominje.
Evo da pokušam da objasnim iz nekog svog ugla na šta mislim.
U mma se pozicija u kojoj Baby Shaq napada čoveka naziva "Mount". Ako dominantan borac napada na takav način a onaj dole čak i uspe da drži blok, sudija će prekinuti meč jer ovaj dole rizikuje opasne telesne povrede ako za kratko vreme ne uspe da se izvuče iz pasivnog položaja.
A tu se radi o dva borca koja se bave tim sportom, trpe takve udarce na sparinzima i mečevima i znaju način na koji da se postave.
Mi ovde imamo čoveka od 168 kilograma (malopre proverio), koji bez rukavica, pod naletom divljačkog adrenalina (nekoliko ljudi pokušava bezuspešno da ga skloni sa nesrećnog Bjelice), napada krvnički igrača koji nema nikakvu zaštitnu opremu i pritom ne zna da se brani.
Pa me interesuje da li ste vi svi koji se hvatate za stolicu, svesni da je ovaj čovek mogao da nanese teške telesne povrede Bjelici, bukvalno je mogao lobanju i vilicu da mu smrska, i da li ste vi svesni da je napad ovakvog čoveka u istom rangu kao i napad stolicom?
Ja znam da je fora i moderno imati drugačije mišljenje od većine, ali ono vas u nekim situacijama ne čini originalnim već zaista ispadate glupi u društvu.

Zasto da stanemo iza Krstica? Zato sto je nas? Ako je kriv, kriv je. Pa trebamo da branimo i Miladina Kovacevica zato sto je nas?

Sve si u pravu, i za coveka od 168 kila, i za adrenalin, pa neka bude i za branjenje drugara, ali nakon svega, svi (niko ne kaze samo Krstic) moraju da budu kaznjeni. Ne sme biti opravdanja ni olaksavajuce okolnosti za potezanje stolice na sportskom mecu.

Ne želim da raspravljam dalje i gušim ovu temu jer mislim da namerno troluješ, vadeći iz konteksta stvari koje pišem i ne odgovarajući na konkretna pitanja.

Nisam neki ljubitelj teorija zavere, ali vidim po medijima provejava mišljenje kako smo mi jedini krivci za ovaj incident.
Mi ćutimo, izvinjavamo se, i na kraju ćemo popiti vremensku suspenziju za Krstića i Tea umesto da se krene u ofanzivu.

Prvo, Grci su započeli tuču unošenjem u lice i pljuvanjem Teodosića.
Drugi detalj je najinteresantniji ali se on jako slabo pominje.
Evo da pokušam da objasnim iz nekog svog ugla na šta mislim.
U mma se pozicija u kojoj Baby Shaq napada čoveka naziva "Mount". Ako dominantan borac napada na takav način a onaj dole čak i uspe da drži blok, sudija će prekinuti meč jer ovaj dole rizikuje opasne telesne povrede ako za kratko vreme ne uspe da se izvuče iz pasivnog položaja.
A tu se radi o dva borca koja se bave tim sportom, trpe takve udarce na sparinzima i mečevima i znaju način na koji da se postave.
Mi ovde imamo čoveka od 168 kilograma (malopre proverio), koji bez rukavica, pod naletom divljačkog adrenalina (nekoliko ljudi pokušava bezuspešno da ga skloni sa nesrećnog Bjelice), napada krvnički igrača koji nema nikakvu zaštitnu opremu i pritom ne zna da se brani.
Pa me interesuje da li ste vi svi koji se hvatate za stolicu, svesni da je ovaj čovek mogao da nanese teške telesne povrede Bjelici, bukvalno je mogao lobanju i vilicu da mu smrska, i da li ste vi svesni da je napad ovakvog čoveka u istom rangu kao i napad stolicom?
Ja znam da je fora i moderno imati drugačije mišljenje od većine, ali ono vas u nekim situacijama ne čini originalnim već zaista ispadate glupi u društvu.

:hahaha::hahaha:

Razmisli malo bolje ko je glup u drustvu.......
Taj tvoj Krstic(tvoj zato sto posle ovoga sa stolicom nikako ne moze biti "moj"), nije ni pogledao prema bjelici...unezvereno uplasen gledao je kako da napakosti protivniku..samo pogledaj taj divljacki izraz lica u trenutku kada baca stolicu.....
to je bas izraz lica koje odise zabrinutoscu za to sto neko tuce Bjelicu:dash::dash:
Ja ovim nijednog sekunda ne ravdam onoga od 160kg......ali je ono sto radi Krstic daleko prevazislo i to udaranje .....

Poceli su frku unosenjem u lice? Zasto lazes da je bilo pljuvanja?To je mozda izjavio taj mali Teodosic, da bi opravdao svoje gluposti.....
Rekoh ti vec, unosenje u lice je idealna metoda da isprovociras budale........
A izgleda da si se i ti primio na to cim ga pravdas.

Kešelja treba kazniti zabranom igranja na SP, ostale novčano. Ja mislim da je to najbolje rešenje, i da bi samo takvom kaznom mi naučili lekciju.

Meni se čini da ju je započeo Duda Ivković i njegov klan.

Pa Ivkovic je svakako najveci krivac za takbvo ponasanje reprezentativaca......
Razmisli malo ko je sve u ovoj drzavi bio kapiten........EJ, kapiten ekipe.....
Da li je ijedan od njih udario nekog stolicom?
Da li je ijedan od njih, pre Krstica, iskljucen zbog tehnickih, da li se ijedan od njih potukao na terenu?
NIJEDAN, sve do Krstica.....
A njemu je Ivkovic dao kapitensku traku......Kapitensku traku ekipe koja je bila PET puta svetski prvak.
Zasluzuje li on to?
Kakav kapiten, takav selektor.......
Znate njemu se stolica nasla u ruci da bi se odbranio(verovatno do Rasica koji je bio pored njega), a onda mu je u strahu ispala na glavu Burusisa.....
Tako prica "ucitelj", mag, legenda koji treba da bude uzor sportistima, da nauci mlade kako treba biti posten, ispravan , moralan???????????
Moralni uzor......:dash::dash::dash::dash::dash::dash: :dash::dash:

Poslednja izmena:
Pa Ivkovic je svakako najveci krivac za takbvo ponasanje reprezentativaca......
Razmisli malo ko je sve u ovoj drzavi bio kapiten........EJ, kapiten ekipe.....
Da li je ijedan od njih udario nekog stolicom?
Da li je ijedan od njih, pre Krstica, iskljucen zbog tehnickih, da li se ijedan od njih potukao na terenu?
NIJEDAN, sve do Krstica.....
A njemu je Ivkovic dao kapitensku traku......Kapitensku traku ekipe koja je bila PET puta svetski prvak.
Zasluzuje li on to?
Kakav kapiten, takav selektor.......
Znate njemu se stolica nasla u ruci da bi se odbranio(verovatno do Rasica koji je bio pored njega), a onda mu je u strahu ispala na glavu Burusisa.....
Tako prica "ucitelj", mag, legenda koji treba da bude uzor sportistima, da nauci mlade kako treba biti posten, ispravan , moralan???????????
Moralni uzor......:dash::dash::dash::dash::dash::dash: :dash::dash:

Ajde ne lupaj.Otkud je Duda znao da ce Krle ovako postupiti?Koliko godina traje njegova karijera i svako ko prati kosarku ce potvrditi da Krle nikad nije bio problematican igrac

Otezavajuce okolnosti za Krstica su i te sto je onako regeagovao (kao i jos neki) na:

1. Sportskoj manifestaciji
2. Utakmici reprezentacija
3. Kao kapiten

Igrac, pa onda kapiten, pa onda igrac koji predsavlja svoju zemlju treba po ponasanju da bude uzor, covek na koga se treba ugledati.

Ajde ne lupaj.Otkud je Duda znao da ce Krle ovako postupiti?Koliko godina traje njegova karijera i svako ko prati kosarku ce potvrditi da Krle nikad nije bio problematican igrac

Da istina..Krle je stvarno dobar covek.. *** sve ima svoju granicu, Krleta je sigurno pogodilo to sto Crni grk pegla nasheg na podu .. MIRNA VODA BREG RONI

Krzyzewski said that Kevin Durant and Russell Westbrook, teammates of Krstic on the Thunder, were "surprised because he is such a quiet guy, smiling all the time."

@kosta1703
Ja citam ove tvoje postove i ne mogu da verujem sta govoris...

Posebno sto ovo nema nikakve veze sa odbranom ili samoodbranom.sasvim se jasno vidi da je svkaa neposredna pretnja PRESTALA, da je izmedju Krstica i grka jedan nas igrac, da za Krstica ne postoji NIKAKVA opasnost.
On je TADA uzeo stolicu SA NAMEROM da njome udari protivnickog igraca.....
Ovde je cak veoma diskutabilno i da li se moze govoriti o smaanjenoj uracunjivosti, jer se na snimku jasno vidi NAMERA....

Jesi ti bio na parketu? Kako ti znas da je svaka pretnja prestala? Tu zivotinju nisu mogla da zaustave trojica, a sad je odjednom jedan covek kako kazes garancija sigurnosti?
Krstic je SA NAMEROM uzeo stolicu? Jasno se vidi NAMERA? Eeeeej covece, pa nije ovo strip pa da mu u onom oblacku iznad glave procitas misli... :roll:
Kako to mozes da tvrdis? Gde se to vidi? Na licu? Sta si ti psiholog? Znas da protumacis svaki pokret?

Na ovom klipu na 1:15 Krstic baca stolicu i meni se cini (ne tvrdim) da nije imao potpunu kontrolu nad njom. Moze biti da mu je ispala (kako je Ivkovic rekao i jos neko ovde) ili nije otisla na stranu na koju je hteo...

To sto neko drugi tuce nekog drugog, apsolutno ne opravdava tog koji tuce, ali takodje apsolutno ne dozvoljava bilo kome da se umesa na nacin na koji je to uradio Krstic.Tacka.
Svaka dalja rasprava o tome je bespredmetna i bezvezna....

Kakva tacka? Krstic nije smeo da se umesa? Trebao je da pusti onu zivotinju da udara Bjelicu i da ceka da ovaj sam ustane?
Isti klip na 3:09! Kako je Sek poceo da udara Bjelicu tako je Krstic poceo njega sa ledja. Sta je trebao da uradi? Da se skloni? Ako se dobro secam nijednom nisi pomenuo da taj crnac udara igraca dok lezi na zemlji... Zbog cega to izbegavas?

Ovim hoces da kazes da se Krstic toliko zabrinuo za Bjelicu, da je uzeo stolicu da mu pomogne?????
Mislim da cak ni sam ne verujes u to.....
Sasvim se jasno vidi da se Krstic i ne osvce na to ko se tuce i koga tuce, nego samo gleda gde da uzme stolicu da se OSVETI.....

Ju ju, pa ti nisi gledao ni pola tuce... Kako mozes da kazes da se Krstic ne osvrce na to ko koga tuce?
DA, Krstic se zabrinuo!!!
Zasto malo ne analiziras sta je prethodilo toj stolici? Zasto nisi postavio pitanje zbog cega trojica idu na Krstica? Zasto izbegavas prethodne Krsticeve "aktivnosti"?
Da se osveti? Jaooooooo, izgleda da previse gledas filmove...

Ko je zapoceo kavgu?
Meni se cini da je tucu zapoceo Teodosic.On je prvi rukom udario Fotsisa.....
A to sto se neko njemu unosio u lice?
To nije pocetak tuce, to je mamac za budale, koje se lako isprovociraju.a ocigledno Teodosic spada u takve.

Udario ga je??? To je vise odgurivanje nego udaranje.
Ako moze da deli asistencije bez gledanja, ne verujem da moze i da udara bez gledanja.

18357983004c6e579825884392310156_extreme.jpg

Taj tvoj Krstic(tvoj zato sto posle ovoga sa stolicom nikako ne moze biti "moj"), nije ni pogledao prema bjelici...unezvereno uplasen gledao je kako da napakosti protivniku..samo pogledaj taj divljacki izraz lica u trenutku kada baca stolicu.....
to je bas izraz lica koje odise zabrinutoscu za to sto neko tuce Bjelicu:dash::dash:

I dalje izbegavas prethodna desavanja i samo se drzis stolice kao pijan plota...
Vec sam rekao da se na klipu jasno vidi da cim Skorcijanitis krece da udara Bjelicu u istom momentu Krstic krece na njega. Isti klip oko 3:10
Sta mislis zbog cega?

Da li si video divljacki izraz lica tog crnca dok je udarao Bjelicu???
Da li si video divljacki izraz lica tog crnca dok sa jos dvojicom isao na Krstica???
Zasto se samo bavis nasim igracima?

Ma kod Koste je ta patološka mržnja (iz ko zna kog razloga) prema Dudi prešla i na kompletnu repku, te on sad ne bi ni voleo da mi uzmemo medalju da ne bi morao da traži nove argumente kad pljuje Dudu ...

Elem, dranje Kineza u Areni i odlična partija Mačvana (bar ono što sam gledao) ...

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=08&dd=22&nav_id=453500

Verujem da Milosavljević sigurno otpada, a da drugog prekobrojnog treba tražiti u Savanoviću ili Kešelju ...

Na ovom klipu na 1:15 Krstic baca stolicu i meni se cini (ne tvrdim) da nije imao potpunu kontrolu nad njom. Moze biti da mu je ispala (kako je Ivkovic rekao i jos neko ovde) ili nije otisla na stranu na koju je hteo...
Meni se čini da ga je Rašić omeo u tome i da ovde nije bila namera da se povredi Burusis, nego malo Rašić malo Krle i ode glavudža Burusisu ...

Dobili smo Kineze 36 razlike. Slabi su oni, prelako se odlučuju za šut, ne razmišljaju dovoljno.

Nama nisu igrali Krstić i Kešelj, ostalima je vreme raspoređeno manje-više ravnopravno, izuzev Milosavljevića.

U svakom slučaju, OK utakmica, Mačvan odličan. Iako nije mnogo igrao, ubacio je 20 poena, uz, čini mi se, samo jedan promašaj iz igre. Tepić isto jako dobar.

Kako je Sek poceo da udara Bjelicu

Daleko bilo da ga je udario pravi Šek.

Još uvek pamtim onaj njegov okršaj sa Barklijem. Yebote, on promaši Barklija, i to levicom, pa mu opet pocepa usnu ili razbije zub. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back