Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo smatram mojim poslednjim kometarom u vezi ovoga...
Nijedan od onih koji su ucetvovali u tuci, nije nimalo zavredio mog pisanja, a posebno ne Krstic.
Ti mozes da pricas sta god hoces, ali I TI jasno kazes da je Krstic dohvatio stolicu kada je izmedju njega i protivnika bilo dosta igraca......I kada ocigledno nije postojala nikakva opasnost....
ZASTO onda stolica?
To da li je stolica promenila pravac, kao i to sta se dogodilo pre toga, nje uopste relevantna stvar.......
Relevantno je da je Krstic kao poslednji ulicar uzeo stolicu da bi udario protivnika....
Za mene je to kraj svake dalje price...Za mene licno(vi naravno imate pravo na svoje misljenje) to znaci, da je na mestu stolice bio pistolj, on bi ga upotrebio......
I za mene Krstic, ni kao igrac, a jos manje kao covek znaci nesto........Samo jos jedan nadobudni i plasljivi milioner, koji ne ume da artikulise svoje ponasanje i koji se nije naucio kulturi....

PS: Prvo pricas o tome kako je Burusis krenuo da tuce Krstica, a potom kazes da bi on to VEROVATNO uradio da mu nije ruka u zavojima, i da nije povredjen.Pa cekaj, jel` jeste ili nije?

Ubila te stolica!

Pa posto sam Srbin, vise me interesuju oni nasi koji su se glupirali, nego Grci, za njih me ama bas zbole. I naravno da su i oni krivi; a ko pojedinacno od njih, neka oni sami gledaju. Ovo kazem zato sto se u svakoj tuci na terenu vidi ko se ponasa ok, a ko se ludira. I glupo je onda da stavljamo u isti kos sve nase kosarkase, tacno treba uperiti prstom u budale. I da, oni jesu budale sto su se tako ponasali u tuci, moglu su da se ponasaju kao drugi nasi kosarkasi.
Krstic i Teodosic ne mogu pobeci od odgovornosti to je cinjenica. Kao i nekolicina Grka.
Imao sam osecaj da se prica siri i na ostale iz reprezentacije pa sam zato ono napisao.
Npr. kosti ce i Mica Beric biti kriv. ;)

Ti mozes da pricas sta god hoces, ali I TI jasno kazes da je Krstic dohvatio stolicu kada je izmedju njega i protivnika bilo dosta igraca......I kada ocigledno nije postojala nikakva opasnost....
Krstić i ostali košarkaši (i naši i Grci) nisu profi borci koji znaju da kontrolišu adrenalin, koji znaju kako se ponaša u takvim situacijama i koji znaju da procene kad je opasnost prošla ... To se desilo nekoliko sekundi posle one makljaže, nekoliko ljudi ide prema Krstiću, neko mu je iza leđa, i ti zaista misliš da je on u tom trenutku (još uvek pod velikim naletom adrenalina) bio smirene glave i da je procenio da je opasnost apsolutno prošla ...

Ti ili se nisi nikad tukao ili je to davno bilo ... Pogotovu kad je grupna tuča gde se ne zna ko koga maklja i kada će da prestane ...

Za mene licno(vi naravno imate pravo na svoje misljenje) to znaci, da je na mestu stolice bio pistolj, on bi ga upotrebio......
Ovo je već preterivanje, jer onda to znači da kada ti kreneš da tučeš svoje dete rukom kad te iznervira, to znači da bi upotrebio pištolj da ti je u ruci ...

I za mene Krstic, ni kao igrac, a jos manje kao covek znaci nesto........Samo jos jedan nadobudni i plasljivi milioner, koji ne ume da artikulise svoje ponasanje i koji se nije naucio kulturi....
Ovo je Krstiću prvi incident i on je poznat kao relativno miran momak, i nakon jednog incidenta, koji nije on izazvao niti je jedini učestvovao u tome ti zaključuješ da je nadobudan ...

Ne razumem zašto mu poklanjate toliko pažnje, internet trolovi i kompleksaši ove vrste se ignorišu i to je jedini način komunikacije sa njima. Ne čita on šta drugi pišu ili čita selektivno, ne odgovara na konkretna pitanja i citiranjem određenih delova teksta pokušava da promeni konktest pitanja (zbog ovoga bi na pojedinim forumima dobio duži ban), ima svoje iskrivljeno mišljenje, malo glumi pravednika i moralistu jer je, pretpostavljam, sprečen da tako deluje u realnom životu. Došao je na sportski pdf kako bi razglabao o stolicama i o nečemu što nema veze sa košarkom trubi već nekoliko stranica.
Zato predlažem da mu više ne odgovarate na poruke jer u ovakvim situacijama, kao što je već viđeno, argumenti ne igraju nikakvu ulogu.

Inače: http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/183533/Vazan-revans-srpskih-kosarkasica

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se sledeće godine igra u Poljskoj. Pred prepunim tribinama dvorane u Rumi izabranice Miodraga Veskovića savladale su Izrael (70:68) i širom otvorile vrata Evrobasketa.

Ne razumem zašto mu poklanjate toliko pažnje, internet trolovi i kompleksaši ove vrste se ignorišu i to je jedini način komunikacije sa njima. Ne čita on šta drugi pišu ili čita selektivno, ne odgovara na konkretna pitanja i citiranjem određenih delova teksta pokušava da promeni konktest pitanja (zbog ovoga bi na pojedinim forumima dobio duži ban), ima svoje iskrivljeno mišljenje, malo glumi pravednika i moralistu jer je, pretpostavljam, sprečen da tako deluje u realnom životu. Došao je na sportski pdf kako bi razglabao o stolicama i o nečemu što nema veze sa košarkom trubi već nekoliko stranica.
Zato predlažem da mu više ne odgovarate na poruke jer u ovakvim situacijama, kao što je već viđeno, argumenti ne igraju nikakvu ulogu.

Inače: http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/183533/Vazan-revans-srpskih-kosarkasica

Eto ,volim da odgovorim.........
Ja sam ovde prema statistici mnogo duze od tebe.i imam mnogo vise komentara....
Na tvoju zalost, prema nacinu na koji pises, izgleda da si TI onaj koji je ovde mnogo cesto banovan, pa ti ovaj nik sluzi da mozes da razglabas na ovom forumu, kada ti zabrane isto.
Ja otkada sam registrovao svoj nalog ovde, stalno pisem sa ovim nikom.
Onoga sekunda kada budem trebao da se krijem iza drugog imena, odmah cu napustiti forum..
Nazalost, ja skoro da mogu da shvatim zasato tebe stalno banuju i zasto moras da se svaki cas prijavljujes sa drugim nikovima.......Razlog je sto si ocigledno nepismen, bar u onom delu u kojem ne znas da razumljivo citas........
Jer da si imalo napredovao po tom pitanju, bilo bi ti sasvim jasno o cemu pisem.
Sva sreca za mene, ja sam veoma veoma radostan, sto mogu slobodno reci da se razlikujem od takvih kao sto ste ti i "crni lepotan" koji je na ignore......
Ili je u pitanju alter-nik lepotana? :hahaha:
E da.
Lepotan, sad ti je i drugi nik na ignore.

Ma gledao sam Raduljicu u par pripremnih mečeva.

Čovek izgleda kao da se ni ne trudi, pa opet ne mogu ni trojica da ga pomere s mesta ili da ga barem oznoje. O skoku da ne pričam. Samo stane tamo dole i ne mogu mu ništa.

Krstić i Perović su ipak drugačiji igrači.

Poslednja izmena:
Sta god da je, ovaj Dudin potez mi se ne svidja.

Sta ako se Perovic povredi, ili krene da se puni sa licnim greskama? Ko da ga menja?

Mislim da je malo je voditi samo dva klasicna centra ako se puca na visok plasman, posle grupe mogu da nam padnu Spanci, Grci, SAD, a za njih su nam potrebni centri.

Krstic koliko god da je dobar, ovo oko kazni je sigurno psihicki uticalo na njega, ko zna kako ce da odigra pod pritiskom.

Trebao je da ispadne Keselj, na trojci moze da igra Bjelica ili Novica, pa i Savanovic

No, Duda najbolje zna sta radi, nadam se da ce sve biti u redu. Tako sam se zacudio kada je prosle godine poveo Bjelicu umesto Kecmana, pa je ispalo odlicno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back