Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ovo smatram mojim poslednjim kometarom u vezi ovoga...
Nijedan od onih koji su ucetvovali u tuci, nije nimalo zavredio mog pisanja, a posebno ne Krstic.
Ti mozes da pricas sta god hoces, ali I TI jasno kazes da je Krstic dohvatio stolicu kada je izmedju njega i protivnika bilo dosta igraca......I kada ocigledno nije postojala nikakva opasnost....
ZASTO onda stolica?
To da li je stolica promenila pravac, kao i to sta se dogodilo pre toga, nje uopste relevantna stvar.......
Relevantno je da je Krstic kao poslednji ulicar uzeo stolicu da bi udario protivnika....
Za mene je to kraj svake dalje price...Za mene licno(vi naravno imate pravo na svoje misljenje) to znaci, da je na mestu stolice bio pistolj, on bi ga upotrebio......
I za mene Krstic, ni kao igrac, a jos manje kao covek znaci nesto........Samo jos jedan nadobudni i plasljivi milioner, koji ne ume da artikulise svoje ponasanje i koji se nije naucio kulturi....
PS: Prvo pricas o tome kako je Burusis krenuo da tuce Krstica, a potom kazes da bi on to VEROVATNO uradio da mu nije ruka u zavojima, i da nije povredjen.Pa cekaj, jel` jeste ili nije?
Ubila te stolica!