TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Nisam dugo pisao ovde, ali me ovaj dogadjaj prakticno primorao na to.......
Ovde kroz vase komentare vidim dvostruke arsine koji su tako nalik onim arsinima kojima ste karakterisali Milicica, Slavnica, uzdizali u nebesa pljuvanja Obradovica posle EP u Beogradu isl...
Ko iole realno pogleda snimak , bice mu potpuno i apsolutno jasno da je Krstic uradio nesto, za sta ja nisam mogao(niti sada mogu) da verujem da moze da uradi bilo koji, a kamoli profesionalni sportista.
Covek je POSLE tuce sa grkom otisao , uzeo stolicu, i osvetnicki krenuo da tom stolicom , SA jasnom NAMEROM, pogodi protivnickog igraca.
Za ovako nesto na ulici, ili kafani bi mogao ladno da popije optuzbu za pokusaj ubistva, ili bar razbojnicko ponasanje.
A ko je tome najvise doprineo?
Ne treba ni pitati, jasno je da je JEDINI i glavni krivac Ivkovic.
Budite apsolutno sigurni, da je Ivkovic svoje dve tehnicke greske i iskljucenje debelo zaradio.....Da je umesto Ivkovica bio bilo ko drugi, dobio bi 10 tehnickih za sve ono sto je rekao i radio Ivkovic.
A kada si ti trener, ili kako on sebe voli da naziva ucitelj tim klincima(sebe tako naziva preko placenih novinara), onda je apsolutno nedopustivo da se tako ponasas, i time utices na igrace, makar to bilo finale svetskog prvenstva, a ne jedna prijateljska utakmica.
Ako je imalo pravde na ovom svetu(a pravde bi trebalo biti u sportu), onda ce vinovnici incidenta popiti zabranu igranja, ne na odredjenom broju utakmica, nego na 6 meseci, ili godinu dana......
Pa da vidis, kako se truli milioneri brzo nauce ponasanju.
PS:Veoma sam simpatisao Krstica, do ovog incidenta.....Jednostavno, ne mogu ni na jedan nacin da cenim nekoga ko sa izrazom lica podmukle uz to uplasene bitange uzima stolicu sa namerom da ubije(pogledaj mu izraz lica , bice sve jasno)....SRAMOTA, ako ga ne kazni NAS savez, a kamoli FIBA.
Vrhunac posta!
Kako da budem siguran da je Duda debelo zaradio tehnicku? Verovatno je i Paunic (ako se ne varam) debelo zasluzio tehnicku, je l' tako?