Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na žalost gubimo i ako nastavimo tako da igramo izgubićemo + 20,definitivno ćemo biti 2
Па, добро, реално, то је то. Које је ово већ финале Шпанцима у овом саставу? Ми смо стварно урадили огромну ствар с овом екипом, и да будемо и други то је феноменално. Све преко тога је... ванземаљски. ;)
Волела бих силно, али, видећемо.

Па, добро, реално, то је то. Које је ово већ финале Шпанцима у овом саставу? Ми смо стварно урадили огромну ствар с овом екипом, и да будемо и други то је феноменално. Све преко тога је... ванземаљски. ;)
Волела бих силно, али, видећемо.

Inace samo da kazem da Spanci nemaju ni jedno zlato sa EP, a mi imamo 3 zlata, ali ni jedno srebro tako da...

Inace samo da kazem da Spanci nemaju ni jedno zlato sa EP, a mi imamo 3 zlata, ali ni jedno srebro tako da...
Нису, али су светски прваци. А ми имамо 6 злата с ЕП, (и не знам колико сребра) али као Југославија.
Но, сад ово је за нас огроман успех, и ако освојимо и сребро, сјаће као злато, јер се опет враћамо у врх. :ok:

Па то и кажем. Ово је прво велико такмичење за нашу екипу, и зато је и друго место успех феноменалан. :cool:

Pa da,naši su dobro do sada igrali,ali šteta što gubimo +25,da stignemo ne možemo možemo samo da smanjimo na +20 ili na +22.

SVAKA ČAST NAŠIMA NE KRIVIM IH DOKLE SU DOŠLI DOKAZ JE DA SU BOLJI.

dobro se zavrsilo kako je pocelo
svaka cast momci za sve prikazano na ovom EP, ponovo igramo kosarku, prva medalja od 2002.
za koju godinu bicete, nadam se, jos bolji

sve cestitke Spancima, ubedlivo su najbolja ekipa u Evropi, poceli su ko raspustena banda, pre 6 dana nisu licili ninasta, a onda 4 sjane utakmice (Poljska, Francuska, Grcka, Srbija), sasvim dovoljno za zlato

imamo ubedljivo najslabiji tim do sad, a Duda se odrekao i jednog jedinog iskusnog igraca, a i Erceg je bolji od Perovica 3 puta.

Joj kad se samo setim kakvi su asovi nekad igrali za nas, a sad kad vidim u reprezrentaciji tamo neke : Bjelicu, Raduljicu, Paunica, Perovica, Tripkovica...........sere mi se :(

Da zaključimo: Duda je car a ti si seronja...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back