jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
A ko je to od "starijih" igraca imao dobru sezonu? Jaric,Milicic,Gurovic,Vujanic???
Rakocevic ajd da kazemo da je igrao ok......ali i to je
I sta sad svi treba da padnemo na kolena i da se bogu zahvaljujemo sto se gospoda mozda setila da bi trebalo da igraju za reprezentaciju jer to sad njima moze da koristi.......odjednom vise ne bi bili ni povredjeni,ni uvredjeni,ni trudni,niti se poradjaju....
Pa jbga informisi se malo, Rakocevic igra u zivotnoj formi i da je TAU osvojila Evro ligu sigurno bi bio proglasem za MVP-ja Evrolige.
Gurovic je imao sasvim solidnu sezonu u Turskoj u Galatasaraju gde je imao negde 15-ak poena po mecu u proseku ali dobro njega ne racunam vise jel je on definitivno odustao od reprezrentacije.
Milos Vujanic je imao korektnu sezonu u Efesu, nije sad igrao u nekoj zivotnoj formi ali je odigrao sasvim pristojno.
Radmanovic ono kao i uvek igra promenljivo, ali cini se da je zaigrao bolje od kako je presao u Sarlot.
Jaric i Milicic su odigrali slabo, ali realno nisu ni imali bas prilike da se istaknu nesto, tako da videcemo sad u novoj sezoni kako ce to da izgleda.
Ja recimo takodje ne bi zaboravio da spomenem Vanju Plisnica koji igra dosta dobro u Uralu u Ruskoj ligi.
Onda od ovih mladih ne bi zaboravio na onog Labovica iz FMP-a, koji je po meni definitivno bolji od Raduljice.