Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kućno vaspitanje i pamet mu ne mogu dati nikakvi selektori, tereri i razni stručnjaci kada je već izgrađena ličnost. Tu prestaje svaka priča, jer njegovo ponašanje zavisi samo od njega i njegovog vaspitanja. Ne treba nikome selektor da priča kako da se ponaša, već kad se bavi sportom to treba da zna još dok je počinjao u mlađim kategorijama. Selektor nije vaspitač iz obdaništa!

A sad si postao i doktor? :roll:

Sa tobom ne vredi uopste pricati o kosarci, jer TI nemas kucno vaspitanje.....
Kada ga budes imao, mozda cemo pricati.

Sedim za racunarom posle mece i malo je reci da sam razocaran.....
u zadnjem trenutku danas sam odustao od igre na kladionici na nas, i nije mi uopste lakse zbog toga.Dao bi te novce odmah sada, samo da smo POKUSALI da igramo kosarku.
Da se razumemo , nisam nijednog sekunda razocaran igrom bilo kojeg naseg igraca, vec iskljucivo postavkom igre tog vajnog stratega.Ma nek` se nosi u tri lepe i on i njegova trenerska diploma i SVE titule koje je osvojio.......
Izgubili smo preko 20 razlike, veci deo meca smo gubili i vecom razlikom, a opet....Vrlo lako smo mogli da ih dobijemo.
Nazalost, nismo imali trenera na klupi.....
Ne mogu sada o tome detaljno da pricam, boli me stomak i muka mi je od ovog finala.....

image09202306rts12.jpg

Docek sutra u 18:00h kod Skupstine grada (BGD)....

u zadnjem trenutku danas sam odustao od igre na kladionici na nas, i nije mi uopste lakse zbog toga.Dao bi te novce odmah sada, samo da smo POKUSALI da igramo kosarku.
Da se razumemo , nisam nijednog sekunda razocaran igrom bilo kojeg naseg igraca, vec iskljucivo postavkom igre tog vajnog stratega.Ma nek` se nosi u tri lepe i on i njegova trenerska diploma i SVE titule koje je osvojio.......
Izgubili smo preko 20 razlike, veci deo meca smo gubili i vecom razlikom, a opet....Vrlo lako smo mogli da ih dobijemo.
Ne mogu sada o tome detaljno da pricam, boli me stomak i muka mi je od ovog finala.....

Bravo,bravo, aj sad mars...

Poceo si da preterujes......zavrsavam svaku pricu s tobom na temu kosarka....
jer sad odjednom po tvojim recima prosecan tim nije dobio zvanicnog svetskog prvaka i olimpijskog vicesampiona.....zbog trenera...

Pre neki dan si tvrdio kako je Kazlauskas odlican trener....pa kako taj trener dozvoli da Grcka izgubi od spanaca preko 20 razlike.......

Nije cudo da te boli stomak...pored tolikog sranja.....:bye::bye:

Poceo si da preterujes......zavrsavam svaku pricu s tobom na temu kosarka....
jer sad odjednom po tvojim recima prosecan tim nije dobio zvanicnog svetskog prvaka i olimpijskog vicesampiona.....zbog trenera...

Pre neki dan si tvrdio kako je Kazlauskas odlican trener....pa kako taj trener dozvoli da Grcka izgubi od spanaca preko 20 razlike.......

Nije cudo da te boli stomak...pored tolikog sranja.....:bye::bye:

A jel' ti ne mislis da su mogli mnogo bolje da odigraju?

Pusti kostu vidis da je neki pajser...Preskaci njegove postove-ignore...

Pa sta ces.ja se ponosim sto me TI smatras pajserom........Jer bi bila velika sramota za mene, da TI na bilo koji nacin pomislis nesto drugo........
a posto su tvoji komentari izuzetno dubokoumni i veoma se ticu postavljene teme, ja cu biti prindjen da jednostavno tvoje komentare ne citam vise.........

Много дрвиш, брате. :roll:
Ето, то смо ми, никад задовољни. :roll:
Дај, спустите се мало на земљу најзад.

У ствари, иди, бре, у першун, хоћу на миру ;) да славим овај наш велики успех. ;)

:orkestar: :orkestar: :orkestar: z:dm: z:dm4: :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: :ponoc:

A da li ti mislis da smo izgubili samo zbog Ivkovica?
Ili i zbog toga sto su spanci ipak bolji tim od nas,sto su iskusniji po igracu prosecno 7 godina,sto su ipak sveziji od nas......

Toliko bolji nisu. Ne samo od nas nego ni od jedne ekipe protiv koje su igrali. Ja nisam veliki strucnjak kao neki ovde, ali nasa ekipa je licila na gomilu klinaca basketanera. Srebro je uspeh i veci od ocekivanog, ali to je posebna prica. Ova igra veceras ce poprilicno pomutiti taj uspeh.

Pa sta ces.ja se ponosim sto me TI smatras pajserom........Jer bi bila velika sramota za mene, da TI na bilo koji nacin pomislis nesto drugo........
a posto su tvoji komentari izuzetno dubokoumni i veoma se ticu postavljene teme, ja cu biti prindjen da jednostavno tvoje komentare ne citam vise.........

Ti bas i nisi normalan ako se ponosis time sto te neko naziva pajserom, preporucujem ti da malo procitas moje komentare da se malo edukujes, a ne samo da lupas stvari koje nemaju veze i da vredjas sve sto je srpsko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back