waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Dostaće nam biti 2 mesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, добро, реално, то је то. Које је ово већ финале Шпанцима у овом саставу? Ми смо стварно урадили огромну ствар с овом екипом, и да будемо и други то је феноменално. Све преко тога је... ванземаљски.na žalost gubimo i ako nastavimo tako da igramo izgubićemo + 20,definitivno ćemo biti 2
Па, добро, реално, то је то. Које је ово већ финале Шпанцима у овом саставу? Ми смо стварно урадили огромну ствар с овом екипом, и да будемо и други то је феноменално. Све преко тога је... ванземаљски.![]()
Волела бих силно, али, видећемо.
Нису, али су светски прваци. А ми имамо 6 злата с ЕП, (и не знам колико сребра) али као Југославија.Inace samo da kazem da Spanci nemaju ni jedno zlato sa EP, a mi imamo 3 zlata, ali ni jedno srebro tako da...
Па то и кажем. Ово је прво велико такмичење за нашу екипу, и зато је и друго место успех феноменалан.NE MOŽEMO DA SLAVIMO 1 MESTO POŠTO NEĆEMO BITI 1,ALI MOŽEMO DA SE RADUJEMO 2 MESTU![]()
Па то и кажем. Ово је прво велико такмичење за нашу екипу, и зато је и друго место успех феноменалан.![]()
Od svega me najvise nervira trener....bole ga uvo....
A od Teodosica nista...eee...hebale ga njegove 3-ce..
Ivković je dobar trener protiv FURIJE ne može ništa čovek da uradi improvizuje G 7 napad ali ne vredi
imamo ubedljivo najslabiji tim do sad, a Duda se odrekao i jednog jedinog iskusnog igraca, a i Erceg je bolji od Perovica 3 puta.
Joj kad se samo setim kakvi su asovi nekad igrali za nas, a sad kad vidim u reprezrentaciji tamo neke : Bjelicu, Raduljicu, Paunica, Perovica, Tripkovica...........sere mi se![]()