Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ne mislis na Rakocevica, Jarica, Radmanovica, Stojakovica... koji mogu samo da pokvare atmosferu u ekipi. Pa zar da Teodosic, Tepic, Velickovic i Tripkovic igraju po 5 minuta u mecu. Ovaj mladi tim ima kvalitet i sledece godine ce biti jos bolji, tako da bih poslao isti ovaj sastav u Tursku. Pa na kraju krajeva ovi mladi momci su i izborili ucesce na SP. I sto da budemo treci, znaci vec smo izgubili od Slovenije pre pocetka meca. Napred Srbija!
Sutnuli su 8 bacanja.........Sto kad se oduzme cini 16 sto nije mnogo manje.....
Ali ajd` kad sad pricamo o mecu, a utisci se jos nisu slegli, da kazem.....
Utakmica je dobijena zahvaljujuci neverovatnoj igri Teodosica, i umoru Slovenaca...
Umor se posebno video kod Lakovica, koji je nebrojeno puta po prelasku u fazu napada jednostavno stao u driblingu , hvatajuci dah......To se naravno nije puno videlo u prvom poluvremenu, dok je imao ono malo snage, ali kasnije je bilo drasticno........
Ovde smo se svi slozili da Teodosic igra slabo odbranu........ali, ako si primetio on je u drugom poluvremenu odlicno drzao bas Lakovica, dobar deo meca......Da li je to Teodosic poceo da igra odbranu, ili se to Lakovic umorio?
Naravno, ovim nijednog trenutka ne zelim da na bilo koji nacin umanjim neverovatan uspeh nase reprezentacije.......Ovim zelim da kazem da postoji mnogo drugih razloga zbog kojih smo mec dobili, mnogo vaznijih od vodjenja sa klupe.....
ali ajde, ostavimo tu pricu oko vodjenja s klupe za neku priliku posle EP, kada se slegnu utisci i kada i ti i ja budemo mogli realno da govorimo o tome.....
Neka sada, da uzivamo u ovom uspehu, a za hvalospeve kao i kritike bice vremena.
Bas malo citam MARCA sta pise i komentare......Kazu kljuc za pobedu im je da se zaustave Teodosic i Krstic.....njih dvojica su glavna sila ekipe plus trener koji je rodjeni pobednikKao Gasol ce sigurno zaustaviti Krstica i samo mora jos Teodosic da se zaustavi i tu Riki ima glavnu ulogu....ako im uspe zlato je njihovo.Tako komentarisu.
MOMCI, SVAKA CAST!!!!!
ZALAGANJE, BORBA, MASTOVITOST, POZRTVOVANOST!!!
Ja mislim da je sad vrlo vazno da Ivkovic ne zatvori vrata reprezrentacije ovim starijim igracima (iako je resio da podmladjuje reprezrentaciju) jel ce sad i oni verovatno utrkivati ko ce da igra za reprezrentaciju a samim tim i oni ce imati drugaciji pristup.
Tako da najvaznije je da na SP u Turskoj igraju mozda i ne najbolji ili samo ovi mladi, vec igraci koji su imali najbolje sezone u svojim klubovima i najzapazenije ucinke i koji su u najboljoj formi u tom trenutku (bez obzira kako se zovu ili da li imaju 23 ili 33 godine)
Mislim znam da ce neki da kazu kako su ovi sad igraci izborili plasman na to SP, ali EP i SP su totalno 2 razlicita takmicenja, koja nemaju veze jedno sa drugim.
@kosta 1703
Da li si ti gledao utakmicu???
Vecinu vremena kada su u igri bili Markovic ili Paunic oni su drzali Jakovica......Teodosic je bio na Udihu ili Lorbeku.......Markovic mu je bas niskim stavom pravio problem,dok ga je Paunic obavezno usmeravao....pogledaj utakmicu pa ces videti.....
Rekao sam ti lepo, da cu ponovo skinuti utakmicu i natenane pogledati......Znas i sam, rekao sam da sam imao slavlje u kuci, sto mi je odmoglo od pomnog pracenja meca...
Ali, kada kazes da ga ja Paunic usmeravao, a Markovic cuvao.Mi smo ceo mec igrali coveka, i nismo igrali zonu pres.Kako je onda moguce da su njih dvojica cuvali Lakovica?
Ali neka ostane za neki dan, kad pogledam detaljno.........Onako ovlas, skoro sam siguran da ga ja dobar deo meca cuvao bas Teodosic.Jos nesto mi govori u prilog tvrdnji..Ako je tako kao sto si rekao, KO je onda cuvao Nahbara?Bjelica je igrao veoma malo, Velickovic ga sigurno nije drzao jer bi to bila ludost....
Ali, eto mozda i gresim....
Doduse, poenta price je u tome da su nasi izvrsili pritisak na pleja, i da su ga maksimalno umorili, sto je svakako bio jedan od odlucujucih faktora da utakmicu dobijemo, i u tome se obojica slazemo......S tom razlikom sto ti tvrdis da je on zamoren vise odlicnom odbranom, a .ja da je to vise posledica umora zbog velike minutaze i zbog nemogucnosti alternative kod Zdovca......
Ali su u pitanju bas nijanse......