Alooooooooo...Prvo,i jedino:ti pokusavas da stavis u usta ono sto ja nikad nisam rekao.
Ali dobro, evo da kazem.
90% trenera sa diplomom u Srbiji je BOLJE od Obradovica.Onih ostalih 10% nisu bolji samo zato sto gledaju u njega kao u boga i kopiraju ga.
Treneri ga birali za trenera godine?
Znas li ti uopste koliko trenera je biralo, i KOJI su to treneri?
Ja sve vreme pricam o korumpiranosti cele kosarkaske organizacije, a ti kao argument toga dajes kako su treneri glasali.smesno.
Jasikevicijus je rekao?hahahahahhahahahaha
Znas li ti sta je na lep, kulturan nacin(za razliku od Obradovica) izrecena ironija?
Ili je to onaj jasikevicijus koji je u Panatenaikosu placen mnogo bolje nego u NBA gde je igrao pa zarad plate kaze sta narucis.isto onako kako je vujanic otkazao slavnicu polse namestene svadje, a sve zarad ugovora sa Obradovicem?
A svi oi koji kazu da ih je Obradovic zaduzio, to kazu SAMO iz finansijskih razloga.tog istog Rebracu je vukao za sobom u Beneton i Panatenaikos, te je normalna zahvalnost prema coveku koji mu je ugurao u dzep nekoliko miliona dolara.
To je onaj isti Rebraca koji se godinama sudi za 20 000 evra sa covekom kome je unistio stan?

Argument je kada ja kazem ZBOG cega je i kako svojom gluposcu izgubio vazne meceve.Argument je kada te utakmice taksativno nabrojim, i kada ti kazem da ne postoji NIJEDNa vazna utakmica u kojoj je ON licno svojim trenerskim umecem doprineo pobedi(a ti to ne mozes argumentima da demantujes, nego kao pokvarena ploca samo pominjes trofeje, ili izjave igraca koji su direktno zainteresovani da velicaju Obradovica zbog debljine svog novcanika.
Uostalom, da sam potpuno u krivu, ja cu se uvek setiti polemike sa kojom je sa cela reprezentacije oteran Pesic, sa razlogom da ne moze da bude selektor neko ko vodi klub.
Da se Vlasi ne sete selektorsko mesto je dodeljeno Sakoti, na godinu dana, da bi u sedlo ponovo seo Obradovic.
Posle neuspeha na Olimpijadi, na sednici strucnog saveta je raspravljano o otkazu Obradovicu.Prisutni su bili Bogosavljev,Ivkovic,Obradovic, Zeravica......Onda se pristupilo glasanju i to bez ostalih clanova strucnog saveta(bilo ih je tesko pozvati telefonom i pitati za misljenje), i rezultat je bio 3-1 za ostanak Obradovica.
Bilo ih je cetvorica, jedan nije smeo ni da glasa(Bogosavljev je samo predsednik, ne clan strucnog saveta), a drugi je pokazao svu raskos svojih vrlina glasajuci za samog sebe.
Nista bolji nije ni kao trener.
A vama, obozavaocima lika i dela Ivkovica , Obradovica i komp. zelim sve najbolje.
To isto zelim i srpskoj kosarci, ali ce mi nazalost zelja ostati neispunjena, sve dok se ne resimo pomenute dvojice i njihovih "satelita" u savezu.