- Poruka
- 13.940
bili su
momci da tako nastavite i kad omatorite, nemojte ko Balvan ili Cepanka, nego stopama Divca, Bodiroge i Djordjevica
To su oba sinonima za naseg Darka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bili su
momci da tako nastavite i kad omatorite, nemojte ko Balvan ili Cepanka, nego stopama Divca, Bodiroge i Djordjevica

Cepanka je Radman![]()

IZVORSelektor košarkaške reprezentacije Srbije, Dušan Ivković, izjavio je da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, kao i da će skratiti spisak igrača pre nego što nacionalni tim 14. avgusta otputuje u Nemačku. Ivković je u Kovilovu rekao da je bazični deo priprema dobro obavljen i da su igrači fizički spremni za početak rada na taktici, koja će trajati do odlaska u Nemačku.
- Sada imamo 18 igrača, ali ne možemo svima da damo šansu. Spisak ćemo skratiti pre odlaska u Nemačku, negde oko 13. avgusta. Tada ćemo se zahvaliti četvorici igrača.

![]()
Košarkaši pobedili Nemce
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Nemačku rezultatom 75:62, u drugom prijateljskom meču ovog vikenda.
Dan posle ubedljivog poraza u Braunšvajgu, tim Dušana Ivkovića zabeležio je pobedu nad domaćinom u gradu Desau. Najzapaženiji u selekciji Srbije bio je Novica Veličković sa 15 poena, Miloš Teodosić je postigao 11, a Nenad Krstić i Milenko Tepić po 10 poena. Srpski nacionalni tim se iz Nemačke seli u Atinu, gde će 18. avgusta odigrati zatvorni meč sa selekcijom Grčke, a potom učestvovati na Akropolis kupu.
Srbija – Nemačka 75:62 (19:13, 20:22, 18:16, 18:11)
Dvorana u Desauu. Gledalaca: oko 3000.
Srbija: Tepić 10 (6 sk), Erceg 8, Kecman, Marković, Tripković 7, Krstić 10, Perović 6, Veličković 15, Raduljica, Bjelica 2, Teodosić 11, Paunić 6.
Nemačka: Štajger, Šafarcik 14, Šulce 4, Visocki 3, Cvajner, Haman 1, Grin, Ginter 3, Idbihi 2, Liška 3, Jagla 6, Pleis 8, Olbreht 5, Bencing 11, Heris 2.

imamo ubedljivo najslabiji tim do sad, a Duda se odrekao i jednog jedinog iskusnog igraca, a i Erceg je bolji od Perovica 3 puta.
Joj kad se samo setim kakvi su asovi nekad igrali za nas, a sad kad vidim u reprezrentaciji tamo neke : Bjelicu, Raduljicu, Paunica, Perovica, Tripkovica...........sere mi se![]()
Pa sad znas kako ne branim ja one sto nece da igraju, vec samo kazem da su neophodni ako hocemo da napravimo neki dobar rezultat i to je prosto cinjenica.
A ta zlata u mladjim kategorijama su jedno a ovo je sasvim nesto drugo, mislim svi ti igraci koje si nabrojao tipa Tepic, Paunic, Tripkovic, Markovic, Bjelica i ko vec , ti zaista mislis da oni mogu da se nose sa jednim Parkerom, Diaom,Navarom, Gasolom, Turkogluom i ostalim asovima a ?
Tako da nije stvar u tome da li oce ili nece da igraju vec da li su dovoljno kvalitetni.
Inace ok je da 12-ti igrac u reprezrentaciji bude neko od 22 godine umesto nekog ko je 10 godina stariji, ali u slucaju da vec imamo barem 5,6 iskusnih igraca u timu, a ne jednog jedinog iskusnog igraca vratiti kuci zato sto je vec presao 30-tu.
Inace to samo ovde vazi pravilo da neko ko je presao 30-tu da je vec mator i da ga treba otpisati.
Inace ja ne znam koju ti kosarku gledas i da li gledas uopste ali recimo pogledaj Kobija Brajanta, Stiva Nesa, Dzejsona Kida, Novickog, pa zatim trio iz Bostona (Alen, Pirs i Garnet) , pa zatim i brojne zvezde sto igraju po Evropi i reci koliko imaju godina svi imaju po 32,33,34,35,36 i da li ih neko otpisuje i govori kako su matori i ne treba vise da igraju, naravno da NE.
Inace tacno je da je Erceg pre 4-orka i da mu fali fizicka snaga ali ni Perovic ne izgleda ko Rambo, vec i on deluje prilicno mlitavo i nestabilno, Erceg barem za razliku od Perovica ima bolju motoriku, bolje se krece i moze da sutne i spolja.