YOrk
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
ovo je neverovatno!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono sto nam je trebalo,12 boraca koji ce da ginu za dres Srbije.Agresivno u odbrani,racionalno u napadu(sem onog Teodosica,koji kao da zamislja da je na takmicenju trojkasa)...Ispod kosa smo jaki,a zonu razbija Novica fantasticnim kretanjem i sutem za tri poena.Mislim da ce Novica biti igrac no.1,jer je igrac sa takvim karakteristikama,da ga je uzasno tesko cuvati.Krle je odigrao kapitenski,Macvan na nivou,Markovic borben kao lav,a Paunic-novi Kecman
Drago mi je da su zapusili usta svim onim kriticarima koji misle,da bez NBA igraca ne treba ni izlaziti na terenSaleta u tom periodu nije bilo iz drugih razloga ... Tada je Dražen Petrović postavio ultimatum - ili on ili Đorđević, a pošto je bio stariji i tada bolji igrač, Đorđeviću su uskraćene te medalje ...Slazem se Djordjevica nije bilo u reprezentaciji posle EP u Grckoj. I ja mislim da mu je bilo mesto u istoj.
Toliko o "nestručnosti" Ivkovića, "ograničenim" igračima,o potrebi da nama koji cenimo Obradovića i Ivkovića neko otvara oči....
Ajd da sad čujemo objašnjenje u "stručnom" stilu........
jel se raspadas sad, glava puca od gomile gluposti
pokrij se usima
tako da nisam ni mogao da prognoziram ko ranije sta ocekujem od ovog tima.
Bravo našikm momcima ali ipak nismo mi igrali bas toliko dobro koliko su Španci odigrali loše.
sto uostalom ne spori ni spanski trener u izjavi nakon meca 
Saleta u tom periodu nije bilo iz drugih razloga ... Tada je Dražen Petrović postavio ultimatum - ili on ili Đorđević, a pošto je bio stariji i tada bolji igrač, Đorđeviću su uskraćene te medalje ...
Elem pošto vidim da neko misli da su Ivković i Obradović ološ i dželati srpske košarke, bilo bi fantastično da još takvih dželata imamo ... Ma bar pola njihovog uspeha i ja ću biti prezadovoljan ... Verujem da bi oni još dublje pokopali našu repku 90-ih, ali šteta što nisu imali prilike zbog sankcija ... Još 2-3 zlata ne bi bila na odmet ...
Bravo našikm momcima ali ipak nismo mi igrali bas toliko dobro koliko su Španci odigrali loše.

Kako to lose odigrali Spanci? Pa jedino zato sto im mi nismo ni dozvolili. Mozda nisam gledao pripremne utakmice naseg tima, al sam gledao statistiku sa nekih meceva i vidljivo je da su svi sutirali lose protiv nas za 3 poena, sto znaci da bekovi i krila dobro peglaju u odbrani i da nema lakih i otvorenih suteva. Cak naprotiv, mi sto promasili dosta otvorenih suteva, dok su Spanci dosta toga sutirali na brzinu i iz losih pozicija na koje su bili primorani. Samo da neko ne kaze kako nisu u formi, kad su u pripremama svakoga tukli sa dvocifrenom razlikom, u svakom segmentu superiornom igrom.
Zato mislim da je pobeda 99% nasa zaslugasto uostalom ne spori ni spanski trener u izjavi nakon meca
![]()
Ma znam zasto nije bilo Saleta tada......
Ali covek kritikuje izbor Ivkovica,a on je sa tim igracima koje je izabrao uzeo zlato i na evropskom i na svetskom.
I tu se svaka prica zavrsava,tj. bilo kakva kritika ostaje bez argumenata...
I 12 najboljih igraca nije uvek najbolji tim.....
komentar na B92:
325. Momci su bili fantasticni!! Dugo se ovako nisam osecala! Hvala im puno puno!
Ako budu osvojili jednu od medalja evo javno obecavam da cu im svima popusiti!
Sjajni su, sve ih obozavam!
(Jaca, 8. septembar 2009 09:46)
![]()
komentar na B92:
325. Momci su bili fantasticni!! Dugo se ovako nisam osecala! Hvala im puno puno!
Ako budu osvojili jednu od medalja evo javno obecavam da cu im svima popusiti!
Sjajni su, sve ih obozavam!
(Jaca, 8. septembar 2009 09:46)
![]()