jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Nije debakl, ali nije ni dobro - neuspeh je. Bilo je puno potencijala za korak-dva vise. Da smo u polufinalu ispali od nadahnute Argentine, razumeo bih, kao sto mi je bilo jasno da gubitak finala od nadahnute Slovenije nije neuspeh kao sto padobranci to predstavljaju - ali ovako ne razumem zasto nasi nisu bili nadahnuti ni blizu, kao sto su umeli ranije biti.
Videlo se i kroz kvalifikacije da skripi, samo je to zamaskirano generalno ocajnim sistemom kvalifikacija i pozivanja igraca. Ocigledno je doslo do zamora materijala, ciklus je gotov, Djordjevic vise nema sta da pruzi i to je to.
Dzikic nije dobro resenje. Malo bolje resenje je eventualno Sasa Obradovic, jer verujem da je bolji kao trener od Djordjevica, ali nema ni blizu njegove harizme i snage. Ne verujem da bi daleko izgurao, ali ko zna... On je racionalno resenje, ali koje bas i ne garantuje uspeh.
Pa sad jbga ne mozemo da biramo kad cemo da izgubimo, jbga tako se potrefilo i steta sto to nije bilo barem u polufinalu ali sta sad, mislim nema se nasima sta zameriti , borili su se koliko su mogli ali naleteli su na jednu fantasticno pripremljenu i uigranu ekipu koju je sluzio i sut i to je to.
Takodje mislim da taj poraz ne treba previse da nas brine i demoralise i da sad treba da se previse brinemo za buducnost srpske kosarke.
Takodje juce kad sam odgledao Argentinu protiv Francuske shvatio sam da zaista nemamo za cim da zalimo, zaista su odlicna ekipa i ipak bolja ekipa u ovom trenutku je otisla dalje i sad kad bi opet igrali sa njima sumnjam da bi ih dobili.
E da Sasa Obradovic vise na njega sam skroz zaboravio, on je bas ovako radan, pedantan i maksimalno studiozan i posvecen kosarci ali sto ti kazes nema bas neku harizmu i energiju, sto je nama svakako potrebno, ovako prema svojim karakteristikama pre moze da vodi Nemce ili tako neku ekipu koju karakterise ipak malo hladniji mentalitet.