- Poruka
- 4.953
Šta mi napriča. A šta sam ja sad napisala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj cekajSvaka zena se ulepsava zbog muskarca..mada ce se sad javiti sve emancipovane koje to rade zbog sebe jel..i uopste ne razmislja kakav ce utisak ostaviti..ali ti si iz svega navedenog zakljucila da je muskarac jadan koji obraca paznju na ulepsavanja iz naslova..iako je zena ruzna..iskopleksirana i koristi razna pomagala po tebi problem nije u njoj![]()
meni se dopada sneznobela koza. narocito ako je lepa i negovana.koja se NIKOM ne dopada
ogromna vecina devojaka se sminka
ali samo najskuplja se sminka NE VIDI i deluje prirodno...
ne znam ni jednog muskarca kome bi se dopale PRIRODNO DLAKAVE NOGE
ps. i ja nosim tange. jer imam veliko doope i mrzim kad mi se obicne gace useku i naprave dva velika doopeta.![]()

cekaj cekaj
potrebno mi je sad par pojasnjenja
pod pretpostavkom da se svaka zena ulepsava zbog muskarca
mene zanima
1)sta to tacno podrazumevas pod ulepsavanjem? (ozbiljno pitam nisam cinicna,mozda razlicito dozivljavamo taj pojam)
2)kako definises one koje se ne ulepsavaju?odnosno zbog koga ili cega se one ne ulepsavaju? (nadovezano na prethodno pitanje - tj one koje ne praktikuju pomagala koja smatras bitnim)
Paa..recimo da mi se do sad nije kacio nijedan kompleksas..nemam inspiracijuČekaj, a što ti kritikuješ samo debele žene?

cekaj cekaj
potrebno mi je sad par pojasnjenja
pod pretpostavkom da se svaka zena ulepsava zbog muskarca
mene zanima
1)sta to tacno podrazumevas pod ulepsavanjem? (ozbiljno pitam nisam cinicna,mozda razlicito dozivljavamo taj pojam)
2)kako definises one koje se ne ulepsavaju?odnosno zbog koga ili cega se one ne ulepsavaju? (nadovezano na prethodno pitanje - tj one koje ne praktikuju pomagala koja smatras bitnim)

Poverljiva ti nemas nista pametnije da kazes..good for you.![]()
Makar nisam tu da svakoga ko razmislja drugacije od mene ubedjujem da nije u pravu i to traljavim 'argumentima'....missim...em su traljavi em su pod "
Imam utisak da ti ni sam sebi ne priznajes istinu.

Aha..ja sam tu zbog toga..i ti vuces nesto sa drugih tema..da ti objasnim sta je demagog..to je kad navlaci ovce na svoje pojilo..a ja to ocigledno dobro radim..samo bez podilazenja..posto vas ima par koje licno pisu i odgovaraju meni osecajuci se prozvanom bez razloga..misle da tako lece svoje komplekse kad nesto teatralno napisu..mozda se dignu na sekund u visine u svojim ocima.![]()

Da Dzordzi
I pliiiz nabroj jos tih par iskompleksiranih kao ja pliiiiz..budi bar jednom precizno recit!
P.S. I bas mi je drago da mislis da pisem teatralno![]()

naravno da TI vidis sminku..ti si zensko...meni se dopada sneznobela koza. narocito ako je lepa i negovana.
vidim svaku sminku - pa i najskuplju.
sto me ne sprecava da se sminkam
i ne podnosim tange.

i muskarci i zene su smeshni kad napadno pokusavaju da privuku paznju suprotnog pola
ODLIČAN, 5+
rijetko kojoj ženi to ide u prilog, mislim ako je baš kontra kontra boja
s mjerom i tako da nije previše upadno da, sve preko mjere 
(meni je bar nekako bzvz)
(šminka može, ali maska od šminke - ne)

...kao, moderno je,sta li...)Па не утежу те танге, него ластекс панталоне... А кад већ обучеш ластекс панталоне глупо је да имаш два дупета јер се гума на обичним гаћама усеца.... Теби се допада кад видиш усечено дупе, то јест 4 кришке дупета?

Koliko vidim niko ne voli silikone i botoks-osim žena.![]()

Dobro,dobro...prejaka reč.Koristite svakakvo smeće da bi lepo izgledale.koja je zena rekla da voli silikone?![]()