Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
meni dupe nikad nije bilo podeljeno na cetiri dela,uopste mi nije jasno o cemu pricate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ono bas mi lepo nalezu klasicne gace 

ja sam lepo na srpskom rekla da imam veliko doopemeni dupe nikad nije bilo podeljeno na cetiri dela,uopste mi nije jasno o cemu pricate![]()

ne znam meni se ne preliva,mada dupe mi se nikad nije gojilo a u misic tesko moze da se useceono bas mi lepo nalezu klasicne gace
a tange su mi katastrofa neudobne jos kad se ona traka uvuce medj guzice![]()

Ne ''kažu'',to ona kaže.Jao..imas malu cvrstu guzu i kazu velike grudi![]()

Ni ja ne kontam koje gace dele dupe na 4 dela, eto ne znam???
Stvar je materijala pantalona hoce li se gace videti ili ne...
...или оне којима је гума скроз ослабила, или оне које су једно 5 бројева веће, или боксерице...или ако носиш термо панталоне, или панталоне три броја веће, или неке широке шалваре, или братове фармерке...ja sam lepo na srpskom rekla da imam veliko doope
sta ti nije jasno?![]()
e pa sestro slatka ja znam zasto se meni useca..Ебем ли га, до сада нисам о свом дупету размишљала као о великом...можда је време да почнем....![]()

Ебем ли га, до сада нисам о свом дупету размишљала као о великом...можда је време да почнем....![]()
Ni ja ne kontam koje gace dele dupe na 4 dela, eto ne znam???
Stvar je materijala pantalona hoce li se gace videti ili ne...
Meni žene deluju odbojno, tj one koje žele da budu primećene, prenaglašene navedene opcije uglavnom pojačavaju taj utisak. Ali i grožđe je nešto kiselo ove godine.

Svaka cast. Doduse, ja imam tu osobinu svih jako uspesnih da ne pamtim takve stvari, podatke, uvek zabelezim podatke.