Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
a koja ona?aha..najbolje da okrenemo pricu ka muskarcima..inace tako nafrakanoj je vrlo bitno da li je posmatra zidar ili neki fenser iz kafica..ima ona svoj cilj ako ima mozga.
izvini o kome mi pricamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koja ona?aha..najbolje da okrenemo pricu ka muskarcima..inace tako nafrakanoj je vrlo bitno da li je posmatra zidar ili neki fenser iz kafica..ima ona svoj cilj ako ima mozga.
a koja ona?

Sve osobine, koje si nabrojao, kao da su pravljene po mojim standardima.
Sve te "osobine" jedna zenska osoba treba da posjeduje...
a koja ona?
A ako nema muškarca?Svaka zena se ulepsava zbog muskarca..
ali volimo da nam neko kaže da danas lepo izgledamo, volimo da nas primećuju, i potpuno je nebitno da li će to reći muškarac ili žena (kolege), bitno je da se nekome dopada naš izgled, naš trud tog jutra. Toliko valjda znaš sam, čoveče koji si skinuo toliko kilograma iz razloga..... ?Odustace i opustice se tek kad nadje muskarcaA ako nema muškarca?
Uzmimo da je pošla na posao... ili na predavanja..... pre nego što je pošla nakrečila se standardno, stavila svoj standardni parfem, sve kreme koje joj zatežu kožu lica i opuštaju kožu potkolenica..... zašto :???: da bi našla švalera u prevozu?
Posle nekoliko godina većina ih odustane od togaali volimo da nam neko kaže da danas lepo izgledamo, volimo da nas primećuju, i potpuno je nebitno da li će to reći muškarac ili žena (kolege), bitno je da se nekome dopada naš izgled, naš trud tog jutra. Toliko valjda znaš sam, čoveče koji si skinuo toliko kilograma iz razloga..... ?
To je egotrip i ne vrti se svet oko penisa. Vrti se oko peechke, a to smo već utvrdili na blogu![]()
Šminka je udobna. OK, smara skidanje, ali čini da se lepo osećam, tj. bar ne čini da se loše osećam, za razliku od gumenih majica.sve drugo inace sto zene rade..ne bi li privukle paznju muskarca..rade samo ako je komforno i udobno.
zato ih izbegavam. Ali se u njima generalno ne osećam ružno, već su samo neudobne. U gumenim majicama se osećam ružno, znojim se kao svinja i neudobne su. Jao ajde..a ja sam skidao iskljucivo zbog zdravlja..odnosno kad sam zaradio svoj prvi novac.
ne znam ja debele ljude i nemam kontakt sa njima i ne vidim svakodnevno dubinu njihovog problema, njihove opsesije, i poteškoća koje im stvara..... od zdravstvenih do, svakako, ljubavnih.....
Koji si ti demagog. Loš.Mozda znas njihove probleme..ja ih nemam vec ihahaj godina..a nase devojke ces na plazi uvek prepoznati..cudim se samo kako![]()
dok su tange, nasilje, naglašavanje i upregnutost tog ženskog područja, gotovo do sprdnje, tako ih ja doživljavam
Koji si ti demagog. Loš.
...................................
I ja idem na aerobik da povratim kondiciju i da se oslobodim besa. Ali krenula sam i da bih skinula 3-4 kilograma + celulit na zdrav način i skinula sam ih i sad mi je do yaya.
Čekaj, a što ti kritikuješ samo debele žene?Ne..zdravlje poslednje pada na pamet bas tim debelguzama o kojim pricas..sve ce pare dati na frizera..cipelice..sminku..misleci da tako mogu zamazati celulit i salo..ne meni.
onda je to naravno i lepo i napaljujuce, ali kapiram da je to napaljujuce zbog gooze a ne zbog tatua. Sta ja znam mozda sam i ja malo previse konzervativan prema tim stvarima, ipak drustvo evoluira.Tetovaže i pirsing idu uz jedan potpuno drugi stil i u neko davno prošlo vreme bili su deo izgleda devojaka i mladića koji su slušali nešto drugo osim Zorana Kalezića..... i da je danas to vreme na snazi reklo bi se da (po komentarima na ovoj temi) muškarci u zemlji Srbiji zaista više vole da vide prosečnu pinkušu nego osobu sa nekim stavom, pa makar i taj bio kopija, a svi to jesu ionako.....
Sve ovo nema mnogo veze jer se danas tetoviraju uglavnom baš te pinkuše jer je to postalo tako kul, a pirsing na obrvi ima svaka druga..... meni je i dalje mnogo manje strašno kada vidim pirsing nego kada vidim po' kile tamnog pudera, al' kako ko voli.....