kontra-efekti ženskih "ulepšavanja"

Čekirajte ako vas nešto od ponuđenog odbija...

• farbanje kose kontra bojom od prirodne

• utegnutost

• totalna depilacija

• naglašena šminka

• pirsing

• tange

• tetovaže

• iskvarocovanost (i intimnih delova)

• silikoni

• kad se pri hodu isprsi previše

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa ne znam ja bih bila krajnje zabrinuta za sebe kada bih dozvolila da me po definiciji privlace muzjaci koji koriste vestacka pomagala,i koji to koriste sa ciljem privlacenja zenke.

takodje smatram da je upitna inteligencija bilo zenke bilo muzjaka koji sve sto rade,rade sa ciljem privlacenja suprotnog pola,kao i inteligencija onih koji jedino i znaju da padaju na vestacka pomagala.

sa druge strane ne krecem se u takvom dustvu pa se ne brinem da cu privuci ili biti privucena nekim muzjakom sa dobrim trbusnjacima koji se sepuri svojom novom majicom.

tako da bih bila veoma zahvala na dodrdzijevom tumacenju onog gore napisanog posta.
i.e - autor je hteo da kaze sta?!

e umrecu od onog -prirodno je najlepse
kad bi se zaebavali
najlepse je ono sto muskarci MISLE DA JE PRIRODNO!!!
veoma mnogo devojaka se kvarca..ali se ne zapice ko curka u rerni vec ode par puta u solarijum da ubije sneznu zimsku belinu..koja se NIKOM ne dopada
ogromna vecina devojaka se sminka
ali samo najskuplja se sminka NE VIDI i deluje prirodno...
ne znam ni jednog muskarca kome bi se dopale PRIRODNO DLAKAVE NOGE
***, dohvatili ste se pinkusa..i sad su one kriterijum koji ..sta?
ps. i ja nosim tange. jer imam veliko doope i mrzim kad mi se obicne gace useku i naprave dva velika doopeta. :D

mala dopuna, totalna depilacija - intimne zone, o tome je reč. dakle, kada žena skine i početak. pa kad je pogledaš frontalno dok stoji, ne vidiš ništa, golet.

drugo, što se tiče snežne zimske beline... jako mi je bitno, da intimni delovi, budu svetliji od ostatka tela. naravno, ne moraju biti beli, ali svetliji svakako. inače, nisam usamljen u tome, i drugi su ovaj efekt kod sebe primetili, to je snažan podsticaj muškarcu. dakle čak ni prirodno sunčanje, ne pa kvarcovanje čiji su rezultati onako veštački izgled, ako ujednači boju kože u ovim zonama sa ostatkom tela, veoma snižava privlačnost kod mene...

dok su tange, nasilje, naglašavanje i upregnutost tog ženskog područja, gotovo do sprdnje, tako ih ja doživljavam

a koja ona?
izvini o kome mi pricamo?

Svaka zena se ulepsava zbog muskarca..mada ce se sad javiti sve emancipovane koje to rade zbog sebe jel..i uopste ne razmislja kakav ce utisak ostaviti..ali ti si iz svega navedenog zakljucila da je muskarac jadan koji obraca paznju na ulepsavanja iz naslova..iako je zena ruzna..iskopleksirana i koristi razna pomagala po tebi problem nije u njoj :D

Svaka zena se ulepsava zbog muskarca..
A ako nema muškarca?

Uzmimo da je pošla na posao... ili na predavanja..... pre nego što je pošla nakrečila se standardno, stavila svoj standardni parfem, sve kreme koje joj zatežu kožu lica i opuštaju kožu potkolenica..... zašto :???: da bi našla švalera u prevozu?

Posle nekoliko godina većina ih odustane od toga :lol: ali volimo da nam neko kaže da danas lepo izgledamo, volimo da nas primećuju, i potpuno je nebitno da li će to reći muškarac ili žena (kolege), bitno je da se nekome dopada naš izgled, naš trud tog jutra. Toliko valjda znaš sam, čoveče koji si skinuo toliko kilograma iz razloga..... ?

To je egotrip i ne vrti se svet oko penisa. Vrti se oko peechke, a to smo već utvrdili na blogu :D

A ako nema muškarca?
Uzmimo da je pošla na posao... ili na predavanja..... pre nego što je pošla nakrečila se standardno, stavila svoj standardni parfem, sve kreme koje joj zatežu kožu lica i opuštaju kožu potkolenica..... zašto :???: da bi našla švalera u prevozu?
Posle nekoliko godina većina ih odustane od toga :lol: ali volimo da nam neko kaže da danas lepo izgledamo, volimo da nas primećuju, i potpuno je nebitno da li će to reći muškarac ili žena (kolege), bitno je da se nekome dopada naš izgled, naš trud tog jutra. Toliko valjda znaš sam, čoveče koji si skinuo toliko kilograma iz razloga..... ?
To je egotrip i ne vrti se svet oko penisa. Vrti se oko peechke, a to smo već utvrdili na blogu :D
Odustace i opustice se tek kad nadje muskarca;)onda tesko njemu..a ja sam skidao iskljucivo zbog zdravlja..odnosno kad sam zaradio svoj prvi novac.

:lol:sve drugo inace sto zene rade..ne bi li privukle paznju muskarca..rade samo ako je komforno i udobno.
Šminka je udobna. OK, smara skidanje, ali čini da se lepo osećam, tj. bar ne čini da se loše osećam, za razliku od gumenih majica.
Štikle su udobne ako se nose manje od pola sata :lol: zato ih izbegavam. Ali se u njima generalno ne osećam ružno, već su samo neudobne. U gumenim majicama se osećam ružno, znojim se kao svinja i neudobne su.

Najlonke su (meni) neudobne i perutaju mi se noge od njih, pa ih ne nosim ni zimi, na -20. Isto važi i za hulahopke. Helanke su neudobne i osećam se kao veštačka vagina u njima.

Stavljam na sebe ono u čemu se osećam lepo i što mi ne smeta na bilo koji način. Zaista mi nikada ne bi palo na pamet da se silim da oblačim neki užas samo zato što je dovoljno vulgarno da neko balavi za mnom.

Mozda znas njihove probleme..ja ih nemam vec ihahaj godina..a nase devojke ces na plazi uvek prepoznati..cudim se samo kako:think:
Koji si ti demagog. Loš.

Pa naravno da ih nemaš kada si (ako si) smršao. Poenta mog posta je da imaš mnogo više problema kao debeo, od samo zdravstvenih... a većini vas zdravlje zapravo poslednje padne na pamet, ako uopšte padne..... tako da pričaj tu priču nekome ko će ti poverovati.

I ja idem na aerobik da povratim kondiciju i da se oslobodim besa. Ali krenula sam i da bih skinula 3-4 kilograma + celulit na zdrav način i skinula sam ih i sad mi je do yaya.

dok su tange, nasilje, naglašavanje i upregnutost tog ženskog područja, gotovo do sprdnje, tako ih ja doživljavam

Па не утежу те танге, него ластекс панталоне... А кад већ обучеш ластекс панталоне глупо је да имаш два дупета јер се гума на обичним гаћама усеца.... Теби се допада кад видиш усечено дупе, то јест 4 кришке дупета?

Glasao sam za tatu i pirsing. To mi je stvarno nekako vise fuj nego lepo. Mada kad je neki tatu onako na nekom mestu "e da ti pokazem" i onda spusti gace do pola gooze :lol: onda je to naravno i lepo i napaljujuce, ali kapiram da je to napaljujuce zbog gooze a ne zbog tatua. Sta ja znam mozda sam i ja malo previse konzervativan prema tim stvarima, ipak drustvo evoluira.

Tetovaže i pirsing idu uz jedan potpuno drugi stil i u neko davno prošlo vreme bili su deo izgleda devojaka i mladića koji su slušali nešto drugo osim Zorana Kalezića..... i da je danas to vreme na snazi reklo bi se da (po komentarima na ovoj temi) muškarci u zemlji Srbiji zaista više vole da vide prosečnu pinkušu nego osobu sa nekim stavom, pa makar i taj bio kopija, a svi to jesu ionako.....

Sve ovo nema mnogo veze jer se danas tetoviraju uglavnom baš te pinkuše jer je to postalo tako kul, a pirsing na obrvi ima svaka druga..... meni je i dalje mnogo manje strašno kada vidim pirsing nego kada vidim po' kile tamnog pudera, al' kako ko voli.....

Tetovaže i pirsing idu uz jedan potpuno drugi stil i u neko davno prošlo vreme bili su deo izgleda devojaka i mladića koji su slušali nešto drugo osim Zorana Kalezića..... i da je danas to vreme na snazi reklo bi se da (po komentarima na ovoj temi) muškarci u zemlji Srbiji zaista više vole da vide prosečnu pinkušu nego osobu sa nekim stavom, pa makar i taj bio kopija, a svi to jesu ionako.....

Sve ovo nema mnogo veze jer se danas tetoviraju uglavnom baš te pinkuše jer je to postalo tako kul, a pirsing na obrvi ima svaka druga..... meni je i dalje mnogo manje strašno kada vidim pirsing nego kada vidim po' kile tamnog pudera, al' kako ko voli.....

A koju to muziku slisaju ti sto se tetoviraju i pirsinguju da mi je znati? Ustvari bilo koju da slusaju nikako izbor svih nije ta se tetoviraju vec samo nekih, a verujem da ima iz svih muz. zanrova koji se tetoviraju sto opet dokazuje da nema veze sa muzikom. Ali iz tvoje recenice se moze zakljuciti da su se ljudi tetovirali da bi oznacili propadnos nekoj grupi sto je onda dokaz slabog karaktera. Doduse neki koji su to prvi radili su zasigurno morali imati jak karakter da bi se mogli suprotstaviti svim predstojecim osudama ili su buili toliko glupi ili zaludjeni pogresnim idejama u svojoj glavi da nisu ni razmisljali o onom sto dolazi posle. No sab me gabri nek se buse i u pici i na ***** ako misle da im je to lepo, meni jednostavno nije.

Pirsing nije samo odraz snage ili jačine zvuka koji vole, već često i odraz slabosti, zavisnosti i bola, zato bih u nekom dobu života razmislila o istom..... mada, i sad imam zanimljiv broj rupica na ušima, ali to ne smatram pirsingom..... tetovaža bi trebala da bude sasvim široko polje za izražavanje određenog stava, emocije ili doba, ali problem je što se sve to menja, a tetovaže su trajne i umeju da budu prilično ružne ponekad.....

Back