kontra-efekti ženskih "ulepšavanja"

Čekirajte ako vas nešto od ponuđenog odbija...

• farbanje kose kontra bojom od prirodne

• utegnutost

• totalna depilacija

• naglašena šminka

• pirsing

• tange

• tetovaže

• iskvarocovanost (i intimnih delova)

• silikoni

• kad se pri hodu isprsi previše

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je ovo neki vid testa, onda sam ja Savrsena...:super:

1. Ne farbam kosu...(nikad i nisam)...
2. Nemam silikone...(bilo koje vrste)...
3. Nemam tetovaze...
4. Nemam pirsing...
5. Ne prsim se dok hodam...
6. Ne idem u solarijum...(jer je stetan po zdravlje)...
7. Ne nosim tange...(takodje zbog zdravlja)...
8. Sminkam se samo kad izlazim...(maskara i rumenilo)...
9. Ne depiliram se...(jer ne mogu podneti bol... vec brijacem skinem tih par dlacica sto imam)...
10. Nosim uske stvari... ali pristojno uske...

P.S. A ipak se na ulici okrenu za mnom...Ko zna kakva macka bi bila da radim nesto od navedenog... gde bi mi bio kraj...:super::rotf::super:

Oh, hajde i ja tako da odgovorim na temu.

1. Kosu sam malo tonirala ehotonom, sad mi je svetlo smedja, to je boja lesnika.
2. Silikone nemam, ako budem imala hrabrosti stavicu ih posle cetrdesete godine.
3. Tetovaze lepim, to su leptiri u boji, mali i veliki, i stavljam ih skoro uvek na stomak, jednom sam stavila na rame.
4. Pirsing nemam. Stavljala sam alkicu na nos kad sam imala 7 godina. :) A necu sigurno stavljati pirsing.
5. Hodam savrseno manekenski.
6. U solarijum idem.
7. Tangice nosim.
8. Sminkam se ponekad i kod kuce, a ponekad izlazim preko dana i bez sminke.
9. Depiliram se, kod kuce.
10. Nosim iskljucivo uske stvari.

cekaj cekaj
potrebno mi je sad par pojasnjenja
pod pretpostavkom da se svaka zena ulepsava zbog muskarca
mene zanima
1)sta to tacno podrazumevas pod ulepsavanjem? (ozbiljno pitam nisam cinicna,mozda razlicito dozivljavamo taj pojam)

2)kako definises one koje se ne ulepsavaju?odnosno zbog koga ili cega se one ne ulepsavaju? (nadovezano na prethodno pitanje - tj one koje ne praktikuju pomagala koja smatras bitnim)

One koje se ne ulepsavaju one imaju muza kojim su zadovoljne ili su frigidne.

Skoro svaka zena se ulepsava da bi bila lepsa od svih drugih zena i da bi time uspela da privuce paznju najboljeg muskarca...

Naravno nijedna zena nece to priznati jer tako ispada qurva..ili ispadne ona nije emancipovana zena koja se sredjuje zbog muskaraca...
Naravno ja se ne slazem da zene nisu qurve vec da imaju sistem po kome odabiraju muskarace - random iracionalne misli u zavisnosti od toga sta su jele..to im verovatno isto sluzi kao dokaz da nisu qurve jer kako mogu da budu qurve ako su nekoga odbile :)

Al relno sve su i svi su qurve :)

Naravno da ce sve zene da kaze da se sredjuju zbog sebe...ali cinjenica je da se ne bi sredjivale niti uopste trudile da ih ne zanima kako je drugi vide...Znaci i muskarci i zene.Ali ako se sredjuje za zene onda nece da oblaci nesto usko vec pre nesto elegantno i lepo.
Ali ne i sexy..oblace se sexy onda kada zele da budu vise sexy od drugih zena znaci opet je u pitanju to da zele da se svide muskarcima.

sve sto je preterano ne valja........
volim da se sminkam, ali nista preterano, maskara i sjaj za usta su dovoljni za dnevnu varijantu, uvece malo jaca nego dnevna varijanta, mada sam ja i kad se uvece sminkam neutrlano nasminkana....... prosto uzivam u tim nekim sitnicama i sad ce neki pametnjakovic da se nadje i kaze da ja to radim zbog ovog ili onog.... npr. moji nokti su uvek savrseni, iscrtani jer ja volim da budu takvi......( nadogradnja nikako, iskljucivo prirodni )
ali, ne kvarcujem se, nemam fabanu kosu ( nekad jesam, ali mi ipak moja prirodna najlepse stoji :) ), tange ne nosim, nemam silikone, tetovaze...... ne prsim se dok hodam............

nisam rekao utegnutost vec - upregnutost.

što se tvog pitanja tice, haha, u principu paradoksalno bi bilo da žena koja želi da toliko naglasi i istakne dupe takvim tankim slepljenim pantalonama, ne obuce i tange ispod. samo, što bi mene mnogo više privukla da je obukla recimo lanene pantalone i recimo klasične gaće, da gledam u taj njen deo tela, jer me tako prezentovana zadnjica više privlači.
takođe, helen, ja ne bih funkciju tangi tu poput tebe, definisao kroz negaciju (sprecavanje račvanja guzova na 4 kriške), vec pozitivno, one su tu da bi nešto istakle i naglasile (u sklopu sa pantalonama), a ne da bi nešto sprečavale (usecanje i trag klasičnih gaća). helen, a jel nosiš ti tange?

Види, не носим ''танке слепљене панталоне'', носим фармерке од џинса, али свакако не волим да ми дупе буде подељено на 4 кришке, и зато носим танге. Значи, мој мотив није да нешто истакнем (јер нико и не може да претпостави да ли имам танге или неке старе ''покућарке'' где је гума већ ослабила па се не усецају :mrgreen:), него управо да спрече изглед који ми се не допада (а верујем да усечене гађе и 4 кришке дупета више привлаче погледе него нормалан изглед дупета).

Back