Koncept tretiranja žene kao princeze

Interesuje me šta žene podrazumevaju kada traže/očekuju da budu tretirane kao princeze?
da zive u dvorcu sa poslugom, kavaljerima i svalerima (sve to neki konjanici iz raznih zemalja) i tatom koji odobrava i ispunjava sve princezine zelje i prohteve. A kad se uda za princa u belom ferariju, ovaj bentliju, da postane KRALJICA celokupne teritorije odsecite mi dokle vidim i da sve to nekako bude njeno. Naravno sve to zbog dece, ta niste valjda mislili da je nekako drugacije.

da zive u dvorcu sa poslugom, kavaljerima i svalerima (sve to neki konjanici iz raznih zemalja) i tatom koji odobrava i ispunjava sve princezine zelje i prohteve. A kad se uda za princa u belom ferariju, ovaj bentliju, da postane KRALJICA celokupne teritorije odsecite mi dokle vidim i da sve to nekako bude njeno. Naravno sve to zbog dece, ta niste valjda mislili da je nekako drugacije.
Zar i ti gledaš ‚‚moderne'' kineske serije? Kod njih sve tako izgleda uz mnogo šamara, trovanja, varanja i bolničkog lečenja.

Zar i ti gledaš ‚‚moderne'' kineske serije? Kod njih sve tako izgleda uz mnogo šamara, trovanja, varanja i bolničkog lečenja.

ne ulazim u kulturoloski stil, obicaje i vere kraljevstava i carstava. Oni rade kako smatraju da je najbolje za njih. Stvar je personalna i subjektivne prirode.

Klise je medjutajm univerzalan

Interesuje me šta žene podrazumevaju kada traže/očekuju da budu tretirane kao princeze?

Mozda ocekuju da ih muskarci tretiraju lepo...ima puno tumacenja princeza, ona koju zivot udvoje nije mazio sigurno ne masta o princu koji ce biti izgazen od strane njene stikle...mozda samo masta o tome da se manje muci i da postoji neko ko ce je zastiti.

Za razmazenu i bahatu devojcicu koncept princeze je nesto drugo, ko zna sta...

Nacelno, delim taj princezast tip na one urodjene i stecene. Urodjene se mogu javiti svuda i one nas nekako teraju podsvesno da budemo fini u njihovom prisustvu. Takve se retko zale.
Stecene su one koje su roditelji naucili da traze, traze, traze...neke pomalo agresivne princeze.
Odnos sa ta dva tipa dodje bitno drugaciji po musko dete.

Back