Koncept “otvorene veze”

Otvorena veza i nije veza. To mi je više za experimentisanje u mladosti, ali podatak da su swingeri ljudi srednjih godina i stariji je zbunjujući. Znam da je to sada druga tema, ali u neku ruku i jeste swingeraj kada skačeš sa jedne na drugu ili obratno.
Ljubav proizvodi sebičnost. Ono što je moje, moje je.
Sve ostalo je glupiranje i uzaludno trošenje.
To ne može opstati.
Te porodice mi se ne razlikuju od onih u kojoj je jedna strana gej ali eto da ima decu.

Te porodice mi se ne razlikuju od onih u kojoj je jedna strana gej ali eto da ima decu.
Nije isto, pogotovo kada imaju djecu.
Gej osoba može odgojiti zdravo i pravo potomstvo, a ovi drugi šta mogu oni da nauče djecu? Da je normalno da tata ili mama izbivaju iz kuće na neko vrijeme, da nepoznati ljudi dolaze u kuću, da ih podučava kako su slobodni u svakom segmentu života. U braku nisi slobodan, ali bi to trebalo biti slatko zarobljeništvo.

Otvorena veza i nije veza. To mi je više za experimentisanje u mladosti, ali podatak da su swingeri ljudi srednjih godina i stariji je zbunjujući. Znam da je to sada druga tema, ali u neku ruku i jeste swingeraj kada skačeš sa jedne na drugu ili obratno.
Ljubav proizvodi sebičnost. Ono što je moje, moje je.
Sve ostalo je glupiranje i uzaludno trošenje.
To ne može opstati.
Zaboravila si da napomeneš "za tebe lično". 😊

Gej osoba može odgojiti zdravo i pravo potomstvo, a ovi drugi šta mogu oni da nauče djecu? Da je normalno da tata ili mama izbivaju iz kuće na neko vrijeme, da nepoznati ljudi dolaze u kuću, da ih podučava kako su slobodni u svakom segmentu života. U braku nisi slobodan, ali bi to trebalo biti slatko zarobljeništvo.
Deluje mi da na to tvoje navedeno posmatraš negativno 🤔

А ако је лоше по њих? 🤔 То што некоме нешто прија не значи да је добро за њега. Осим тога, ако је лоше за њега, постоји могућност да је лоше и за друге. Друштво је способно онолико колико су њени чланови способни. Ако неко сам себи угрожава живот, вероватно га угрожава и заједници.
U kom smislu misliš da je to loše za taj par i ljude oko njih kao i za zajednicu?

Ili na koje sve načine može da bude loše

Ovo se dešava i u na papiru monogamnim brakovima.

Uvek sam jednostavno resavao sa svakim reterdicem (😜) koji je insistirao na monogamiji sa mnom sa: uu bejbe super, znaci imacemo svaki dan seks! Po vise puta na dan! Puno puno puno kinki akrobacija u krevetu i bicemo ispunjeni i zivecemo srecno do kraja zivota!
Forever end ever bejbe

Da li je poštenije od prevare. Za nijansu. Da se održi veza zbog valjda kredita. Ili dece

Meni je ipak gore od prevare. Kad me prevari ne znam za to. Ovako bih mu sama dopustila da me ponizi kao ženu.

Kao, Sanju će da hebe, s Majom i Dragicom da flertuje i pumpa sebi ego. A ja da mu kuvam. Dok slušamo muziku :D A posle da diskutujemo o Sioranu. Hehe, kod meni ta priča ne pije vodu.

A i obrnuto. Poželim da se kresnem sa drugim i on mi kao - dozvoli. I za koji će mi faktor posle toga, da mi otvara tegle, bude pratilac kad idemo u pozorište.

Hajde, nek je tako - prijateljske usluge, povremeni izlasci, zajednička putovanja, seks kad nema nikog boljeg... ali onda svako svojoj kući.

Hajde to kako se ko dogovori. Ja moram da provociram i da drmam tlo.
Nego mi i dalje nije jasan brak ili te zatvorene veze u smislu socijalizacije.
Jel dozvoljeno /moralno/eticki imati drugare/prijatelje suprotnog pola? Jel dozvoljen onaj tkz bezazleni flert? I sta se podrazumeva pod time? Mnogi ljudi su veoma suptilni u tome. To su mikro gestovi koji su namenjeni jednoj osobi ili vise.
Jel ok na pr da ona izadje u izazovnoj haljini sa drugaricama, da plese na podijumu i kad joj pridje frajer kako ga odbija? Jel ono direktno sa "strazar kod strazarske kucice" stoj ili ljubazan smesak, nausnice za nijansu vise i setan nedefinisan pogled koji kaze "procitaj jesam li sad rekla: ne samo sam ljubazna nezna i nasmejana ili nezna sam i nasmejana moram odbiti ali bih rado" 😜

Da li je poštenije od prevare. Za nijansu. Da se održi veza zbog valjda kredita. Ili dece

Meni je ipak gore od prevare. Kad me prevari ne znam za to. Ovako bih mu sama dopustila da me ponizi kao ženu.

Kao, Sanju će da hebe, s Majom i Dragicom da flertuje i pumpa sebi ego. A ja da mu kuvam. Dok slušamo muziku :D A posle da diskutujemo o Sioranu. Hehe, kod meni ta priča ne pije vodu.

A i obrnuto. Poželim da se kresnem sa drugim i on mi kao - dozvoli. I za koji će mi faktor posle toga, da mi otvara tegle, bude pratilac kad idemo u pozorište.

Hajde, nek je tako - prijateljske usluge, povremeni izlasci, zajednička putovanja, seks kad nema nikog boljeg... ali onda svako svojoj kući.
To sve zavisi od osobe i ne postoji nikakvo pravilo oko toga, imas ljudi koji vole orgije itd a poslije toga pricaju o zajednickim temama idu na odmor zajedno, prave zivotne planove zajedno, ne pisem o sebi ali imam ih u drustvu i veoma sretni svojim zivotom.Gledaju na sex kao potrebu i zadovoljstvo a ne kao intimu.

Ne razumem kakve ovo ima veze.
Njegova odluka je i da bude iskren.

Pitanje je što si više ponižena ako ti ponudi otvorenu vezu u odnosu na to ako te vara iza leđa i laže. U oba slučaja te ne može poniziti ako mu ne dozvoliš.
Pričam o izboru između dve mogućnosti - Da me prevari a da je ne znam ili da me prevari s mojim dopušenjem (otvorena veza)

To sve zavisi od osobe i ne postoji nikakvo pravilo oko toga, imas ljudi koji vole orgije itd a poslije toga pricaju o zajednickim temama idu na odmor zajedno, prave zivotne planove zajedno, ne pisem o sebi ali imam ih u drustvu i veoma sretni svojim zivotom.Gledaju na sex kao potrebu i zadovoljstvo a ne kao intimu.
I ja gledam kao zadovoljstvo i potrebu, ali ne nasušnu i po cenu da umešavam druge ljude.

Back