Tu je kvaka. Uvek mislimo da je drugi uspavan, a mi, jelte, budni.de melo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je kvaka. Uvek mislimo da je drugi uspavan, a mi, jelte, budni.de melo![]()
Верујем да то важи за тебе.Uvek mislimo da je drugi uspavan, a mi, jelte, budni.
Pa,probudi se lepi.Tu je kvaka. Uvek mislimo da je drugi uspavan, a mi, jelte, budni.
Ne znam o čemu pričaš i ko je netrpeljiv prema kome.Верујем да то важи за тебе.
Ипак, када некоме поставиш питање које га тера на размишља, а та особа га избегне; или још горе, покаже нетрпељивост према истом; јасно је да се ради о некоме ко не размишља. Слично важи и за људе који отворено тврде да се воде осећањима. Није то нека нарочита мудрост.
Ako se udubimo u tu De Melovu misao, možemo uočiti da on ne govori o buđenju drugog već sopstvenom.Pa,probudi se lepi.
Ne preteruj. Koga zabole za to.Drage moje @andjelijaa i @loptica doskocica - ja sad moram da vas napustim, pošto moram da se sa porodicom spremim za jedan lep produženi vikend, gde ćemo sami i na miru upražnjavati svoju dijagnozu, odnosno emocionalnu zavisnost.
Žao mi je što su vas moji životni izbori toliko ražestili. Nadam se da ćete u medjuvremenu naći načina da mi oprostite.![]()
Ostajte mi zdravo i monogamno.![]()
Sad bih dodala još i smajliće, ali biću ovakva i onakva pa..Ne preteruj. Koga zabole za to.
AaaawwwDrage moje @andjelijaa i @loptica doskocica - ja sad moram da vas napustim, pošto moram da se sa porodicom spremim za jedan lep produženi vikend, gde ćemo sami i na miru upražnjavati svoju dijagnozu, odnosno emocionalnu zavisnost.
Žao mi je što su vas moji životni izbori toliko ražestili. Nadam se da ćete u medjuvremenu naći načina da mi oprostite.
Bem li ga, 18 strana "moralisanja". Nekoga boli...Ne preteruj. Koga zabole za to.
lepo se provedite i odmoriteDrage moje @andjelijaa i @loptica doskocica - ja sad moram da vas napustim, pošto moram da se sa porodicom spremim za jedan lep produženi vikend, gde ćemo sami i na miru upražnjavati svoju dijagnozu, odnosno emocionalnu zavisnost.
Žao mi je što su vas moji životni izbori toliko ražestili. Nadam se da ćete u medjuvremenu naći načina da mi oprostite.
naivno je misliti da neko nesto negoduje iz sujete,povredjenosti,poistovecivanja..Bem li ga, 18 strana "moralisanja". Nekoga boli...
pusti molim te,ljudi pomisle da si zavidan na njihovom zivotu.. kao da onu stvar ne mozes da nadjes iza svakog coska.Ne preteruj. Koga zabole za to.
Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Bravo, i svaka cast na razmisljanju.
Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.
Da cujemo ostale?
Naivno je misliti da su tvoj život i tvoji principi reper za ceo svet.naivno je misliti da neko nesto negoduje iz sujete,povredjenosti,poistovecivanja..
I opet sve rečeno. Može (opet) lock.Takve stvari razumeju i promovišu ljudi koji varaju svoje supružnike i pokušavaju nekako da to normalizuju i smire sopstvenu savest.
Ma vole da nerviraju i provociraju. Al mi zabavno. Ne potresoh se.pusti molim te,ljudi pomisle da si zavidan na njihovom zivotu.. kao da onu stvar ne mozes da nadjes iza svakog coska.
Verujem...Ma vole da nerviraju i provociraju. Al mi zabavno. Ne potresoh se.![]()
ponavljam,iznosim svoje misljenje..Naivno je misliti da su tvoj život i tvoji principi reper za ceo svet.
a kad pitam kakav je zenin ebac ne zeli da odgovori,cccMa vole da nerviraju i provociraju. Al mi zabavno. Ne potresoh se.![]()
I ja iznosim moje mišljenje o tvom mišljenju.ponavljam,iznosim svoje misljenje..
Nadajmo se - zbog ponasanja...Зашто је Птица банована?
Nije. Ona je umjerena i kada zeza nekoga. Neko je baš naljutio!Нисте ми рекли зашто је Птица банована.
Гледао сам јуче како је черупате. Није био леп призор.