Koncept “otvorene veze”

Uvek mislimo da je drugi uspavan, a mi, jelte, budni.
Верујем да то важи за тебе.

Ипак, када некоме поставиш питање које га тера на размишља, а та особа га избегне; или још горе, покаже нетрпељивост према истом; јасно је да се ради о некоме ко не размишља. Слично важи и за људе који отворено тврде да се воде осећањима.

Није то нека нарочита мудрост.

Верујем да то важи за тебе.

Ипак, када некоме поставиш питање које га тера на размишља, а та особа га избегне; или још горе, покаже нетрпељивост према истом; јасно је да се ради о некоме ко не размишља. Слично важи и за људе који отворено тврде да се воде осећањима. Није то нека нарочита мудрост.
Ne znam o čemu pričaš i ko je netrpeljiv prema kome.

Drage moje @andjelijaa i @loptica doskocica - ja sad moram da vas napustim, pošto moram da se sa porodicom spremim za jedan lep produženi vikend, gde ćemo sami i na miru upražnjavati svoju dijagnozu, odnosno emocionalnu zavisnost. :D

Žao mi je što su vas moji životni izbori toliko ražestili. Nadam se da ćete u medjuvremenu naći načina da mi oprostite. :D

Ostajte mi zdravo i monogamno. 😘

Drage moje @andjelijaa i @loptica doskocica - ja sad moram da vas napustim, pošto moram da se sa porodicom spremim za jedan lep produženi vikend, gde ćemo sami i na miru upražnjavati svoju dijagnozu, odnosno emocionalnu zavisnost. :D

Žao mi je što su vas moji životni izbori toliko ražestili. Nadam se da ćete u medjuvremenu naći načina da mi oprostite. :D

Ne preteruj. Koga zabole za to.

Aaaawww 🤗🥹

lepo se provedite i odmorite❤️

Pozajmicu citat kolege sa neke druge teme sa kojim se ja u potpunosti slazem:

Bravo, i svaka cast na razmisljanju.

Pitanje:
Sta mislite o “otvorenim vezama”?
Kao postavljac teme sam se jasno izjasnila : protiv sam.

Da cujemo ostale?

Takve stvari razumeju i promovišu ljudi koji varaju svoje supružnike i pokušavaju nekako da to normalizuju i smire sopstvenu savest.

Otvorena veza i nije veza. To mi je više za experimentisanje u mladosti, ali podatak da su swingeri ljudi srednjih godina i stariji je zbunjujući. Znam da je to sada druga tema, ali u neku ruku i jeste swingeraj kada skačeš sa jedne na drugu ili obratno.
Ljubav proizvodi sebičnost. Ono što je moje, moje je.
Sve ostalo je glupiranje i uzaludno trošenje.
To ne može opstati.

Back