KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PA kad me vec nisi shvatio a pritom me Josh n'apadash da lazem onda osecam potrebu da se izvinim shto sam neshvacena, mislim ne znam shta drugo... Josh sam ti navela redosled postova a ti se preko svega kachish da ne postoji rechenica "preziveti oluju" ... Do tog posta sam zaista uzivala u prepisci, ali je zaista ruzno da ti mislish da nakon zavrshene priche ja pokushavam da iskonstruishem neshto ne znam ni ja shta...
U prvom redu shvatio sam te, kao i sada što razumem način na koji pišeš.
Gde sam te napao ? Nigde te nisam napao, niti sam imao niti imam tu nameru i to i sama znaš.
Zašto se izvinjavaš ako si neshvaćena, mada nisi ?
Rečenica gde si rekla da ćeš preživeti oluju ne postoji, ako postoji ja se tebi izvinjavam jer je ja nisam uočio.
Eto vidiš sa jedne priče o varijacijama sada smo došli do toga da ti misliš da ja mislim da ti pokušavaš nešto da iskonstruišeš, a nemam razloga za tako nešto.

Ja i Helena33 teško da se možemo lako umoriti u vezi polemike :D
Mada sada je sa polemike prešla na nešto drugo, a to nije u redu, jer ja nisam nju nigde napadao, izgleda da sam pogrešno shvaćen.

Da, primećujem da od laganog konstruktivnog razgovora polako ulazite preko dijaloga u raspravu. Tako da bih vam preporučila da se za noćas zaustavite tu gde ste stali, pa ako je potrebno nastavite sutra. :p

Da, primećujem da od laganog konstruktivnog razgovora polako ulazite preko dijaloga u raspravu. Tako da bih vam preporučila da se za noćas zaustavite tu gde ste stali, pa ako je potrebno nastavite sutra. :p
Još uvek smatram da nema elemenata za raspravu između nas dvoje, samo za dijalog ali gde nema sukobljenih stavova, mada se neke stvari već primećuju :think:
Meni je svejedno da li ćemo nastaviti danas ili sutra, to od nje zavisi, umor nema neki veliki uticaj na mene :p

U prvom redu shvatio sam te, kao i sada što razumem način na koji pišeš.
Gde sam te napao ? Nigde te nisam napao, niti sam imao niti imam tu nameru i to i sama znaš.
Zašto se izvinjavaš ako si neshvaćena, mada nisi ?
Rečenica gde si rekla da ćeš preživeti oluju ne postoji, ako postoji ja se tebi izvinjavam jer je ja nisam uočio.
Eto vidiš sa jedne priče o varijacijama sada smo došli do toga da ti misliš da ja mislim da ti pokušavaš nešto da iskonstruišeš, a nemam razloga za tako nešto.

Ama, rechenice o prezivljavanju oluje nema vec njom n'a kraju pojashnjavam zavrshetak nashe priche, kako ne razumesh to? Nema ni n'a pochetku pominjanja prezivljavanja vec n'a tvoje "zatishje pred oluju" samo moje "videcemo"... Zatishje i oluja su bili osnova nashe priche ili sam samo ja mislila da Jésu... Dakle "prezivljavanje" je moj zakljuchak... I ti me vec tréci pût pitash o Tom prezivljavanju ochekujuci da se osecam shvacenom?!

Ama, rechenice o prezivljavanju oluje nema vec njom n'a kraju pojashnjavam zavrshetak nashe priche, kako ne razumesh to? Nema ni n'a pochetku pominjanja prezivljavanja vec n'a tvoje "zatishje pred oluju" samo moje "videcemo"... Zatishje i oluja su bili osnova nashe priche ili sam samo ja mislila da Jésu... Dakle "prezivljavanje" je moj zakljuchak... I ti me vec tréci pût pitash o Tom prezivljavanju ochekujuci da se osecam shvacenom?!
Dobro, razumem, nema razloga da se nerviraš oko toga.
Pogrešno si mislila, ja sam to drugačije povezao, neka bude to moja greška.
Ništa ja ne očekujem, osim da ne kažeš da sam te napadao, kao što kažeš ili je i to bila metafora za nešto drugo ?

- - - - - - - - - -

Opet ste počeli :p

Odlazim da vam ne bih smetala u vašem konstruktivnom razgovoru :cao:

Ma nismo počeli, evo Helena33 je upravo sve završila.
Ne smetaš nikome :)

Dobro, razumem, nema razloga da se nerviraš oko toga.
Pogrešno si mislila, ja sam to drugačije povezao, neka bude to moja greška.
Ništa ja ne očekujem, osim da ne kažeš da sam te napadao, kao što kažeš ili je i to bila metafora za nešto drugo ?

- - - - - - - - - -
/QUOTE]

Haha, kakav shampion, pogreshno si mislila, neka bude to moja gréshka... U tri posta me n'apadash za neshto shto nisi mogao da povezesh, i ja sam se za to vec izvinila tebi...:p

Haha, kakav shampion, pogreshno si mislila, neka bude to moja gréshka... U tri posta me n'apadash za neshto shto nisi mogao da povezesh, i ja sam se za to vec izvinila tebi...:p
Jedna stvar me u celoj priči interesira, a to je gde sam te napao ?
Nemaš zašto da mi se izvinjavaš, ako je greška moja, a neka bude da je moja, meni to ne smeta.

Laku noć Moonshine* lepo spavaj i ugodno sanjaj :cmok:

Za kafanu.....

- - - - - - - - - -

hahahaha ma vaša priča je bez kraja :D

ti još nisi shvatio da ste tek na pola puta, ma kakvi, poznavajući Heli vi ste na početku konstruktivnog dijaloga :D
Ne, priča može biti bez kraja samo i samo ako oboje učesnika pristaje na takav dijalog, za tango je potrebno dvoje, a ja nisam za ples raspoložen.
Mi smo taj razgovor završili, sada smo samo u fazi izvinjavanja zbog neshvaćenosti sa moje strane, i čekanja odgovora na jedno pitanje koje sam postavio :D

Jedna stvar me u celoj priči interesira, a to je gde sam te napao ?
Nemaš zašto da mi se izvinjavaš, ako je greška moja, a neka bude da je moja, meni to ne smeta.

Mislim da je najbolje kad budesh imao vremena i volje da se vratish n'a pochetak nasheg razgovora i sam pogledash sve postove...

- - - - - - - - - -

hahahaha ma vaša priča je bez kraja :D

ti još nisi shvatio da ste tek na pola puta, ma kakvi, poznavajući Heli vi ste na početku konstruktivnog dijaloga :D

Ma jok, ustajem u 6 i moram da begam, mislim zato shto nece da pleshe sa mnom, inache bih ostala...;)

cccccccccc to nije lepo od tebe, da odbiješ curu i ne otplešeš sa njom jedan plesić kad vidiš da je baš imala volje. Gde će ti duša?

sutra opet jedno izvinjenje Heli za izgubljeni ples :aha:

To nije potrebno, mene samo interesira odgovor na jedno pitanje a to je:
Gde sam te napadao ?
Ništa više od toga.

Ako ne vidish neshto shto ti objashnjavam a svoju nesposobnost da shvatish pravdash Tim shto ne postoji odredjena rechenica pomocu koje bi ti lakshe razumeo ono o chemu se radi i to uprkos Tom shto ti je vec dovoljno Jasno objashnjeno ali ti mozda nisi obratio dovoljno paznje, onda ja insistiranje n'a pomenutoj rechenici mogu samo da nazovem napadom ili namerom da mene napravish lazovkom...

- - - - - - - - - -

Pola zaključka već imam, samo mi fali pola koje daje odgovor na moje postavljeno pitanje.

- - - - - - - - - -

Ako izbegavaš odgovor na to, onda ti želim laku noć :)

À da pre ovako brzopletih izjava mozda pogledash vreme mog i tvog posta?

cccccccccc to nije lepo od tebe, da odbiješ curu i ne otplešeš sa njom jedan plesić kad vidiš da je baš imala volje. Gde će ti duša?

sutra opet jedno izvinjenje Heli za izgubljeni ples :aha:

Ja nemam dušu, tako da nemam tih problema ;)
Ples se pleše, ali kada te ne gaze po prstima kako im volja, tada to nije ples već......mučenje :mrgreen:
Sutra može i celu stranicu izvinjenja od mene da dobije, to je najmanji problem....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back