Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam dušu, tako da nemam tih problema
Ples se pleše, ali kada te ne gaze po prstima kako im volja, tada to nije ples već......mučenje
Sutra može i celu stranicu izvinjenja od mene da dobije, to je najmanji problem....
Ne vidim, nesposoban da shvatim, nisam obratio dovoljno pažnje = napad + namera da se napraviš lažovom.Ako ne vidish neshto shto ti objashnjavam a svoju nesposobnost da shvatish pravdash Tim shto ne postoji odredjena rechenica pomocu koje bi ti lakshe razumeo ono o chemu se radi i to uprkos Tom shto ti je vec dovoljno Jasno objashnjeno ali ti mozda nisi obratio dovoljno paznje, onda ja insistiranje n'a pomenutoj rechenici mogu samo da nazovem napadom ili namerom da mene napravish lazovkom...
Vreme postovanja nema veze sa tim, kada se neko zvanično odjavi iz kafane i pozdravi pri tome ostale učesnike koji ostaju u njoj, onda se stvar smatra završenom.À da pre ovako brzopletih izjava mozda pogledash vreme mog i tvog posta?
Moj zaključak nije vezan za temu našeg razgovora, već za tebe kao sagovornika, na osnovu svega izveo sam jasan zaključak.U nestrpljivom iscekivanju vasheg zakljuchka t'amni...
Može i više od stranice, meni je to nebitno, meni je nešto drugo bilo bitno da saznam i to sam saznao.Ma ne brini, neće ti trebati cela stranica za izvinjavanje
vidiš da sve nešto sanja u crno beloj tehnici a i tebi avatar nešto crn............................možda je to znak neki
popustiće zbog toga brzo, sada je trenutno inspiriše crnilo pa joj tvoj avatar izgleda primamljivo a automatski i ti
Ali pošto je naša Heli ipak tigrica, želim ti puno sreće u ophodjenju sa njom![]()
Još si tu rođak, zar smo te probudili ?znao sam, gori ste od sve dece
![]()
Ne vidim, nesposoban da shvatim, nisam obratio dovoljno pažnje = napad + namera da se napraviš lažovom.
Da smo u neko drugo vreme razgovarali, sigurno bih drugačije odgovorio na sve navedeno, ali odavno sam se umorio od takvih stvari.
U pravu nisi, ali ako tebi nešto znači da budeš u pravu, ja ću te prvi u tome podržati i reći da jesi u pravu, jer meni je svejedno, odavno.
Čak me mrzi objašnjavati šta i kako je bilo, dajem ti potpuno pravo da bilo koji zaključak koji izvedeš iz svega ovoga bude jedini ispravan i istinit zaključak. Promakli su ti samo neki detalji, gde se jasno vidi, od načina na koji pišem sa tobom do emotikona koje postavljam, da nemam nameru ni najmanju da te napadam, ali kao što rekoh, kako god ti kažeš, meni savršeno odgovara.
Vreme postovanja nema veze sa tim, kada se neko zvanično odjavi iz kafane i pozdravi pri tome ostale učesnike koji ostaju u njoj, onda se stvar smatra završenom.
- - - - - - - - - -
Moj zaključak nije vezan za temu našeg razgovora, već za tebe kao sagovornika, na osnovu svega izveo sam jasan zaključak.
A možda samo nisam obratio pažnju....
Pitanje si mi postavio u istom trenutku kada sam se ja zvanichno odjavila s pozdravom a dva minuta kasnije opet napao sa... Ako ne zelim da odgovorim n'a pitanje neka mi je laka noc... Toliko i o tome da se stvar smatra zavrshenom sa tvoje strane...
Tvoj zakljuchak sam bash zato i chekala...![]()
momci odlazim i ja i onako sam ovih dana preterala sa forumom
želim vam mirnu i laku noć
![]()
U vezi toga da si uvek u pravu,to nam je genetska crta, ja sam isto kao i ti, uvek u pravuznajuci vas, samo sam hteo da proverim...da li sam u pravu
sto sam proklet, uvek sam u pravu![]()
U, na, kako god želiš, samo pazi kako se bacaš.....E lepo, sad mogu da se bachim u krevet...![]()
Evo idem ja prvi, i neću gledati kako će ko, mislim na ili u krevet da se baciaj sada...svi u (na) krevet
![]()
Da ne zaboravim da pozdravim i tetovirane robove:
Dobro jutro Boki, dakle novo mesto i inventar, to je već neštoDobro jutro, parohijo.
Neki ljudi su, svojim prisustvom, osvezili ovo mesto.
Samo da znate - u toku dana cemo renovirati nase kafance. To prakticno znaci da ce Konak biti zatvoren kada stigne do 20.000 postova, ali ce istovremeno biti otvoren novi, tako da "preseljenje" nećete ni osetiti.
Pišemo se kasnije.
Fenomenalno plavo.
Plava boja inace retko kada uspeva.
Steta sto je na pogresnoj vrsti roba.
dobar dan
- - - - - - - - - -
cao Borka, Marduk![]()
Zato sto je tetovaza tu sascvim na svome mestuNisam znao da i o tetovažama pričamo....
![]()
Ne znam zašto mi je ova poznata ?![]()