KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo pretpostavka, a bilo bi bolje da nismo započeli sa varijacijama...
Ja ne znam ništa o tebi, a ti možda i znaš nešto o meni, u priču si ušla sama sa tvrdnjom da si došla radi mene ;)
U redu, neka bude da je tako, dakle pojavila si se i imali smo kvalitetnu prepisku :D
Ja imam izuzetno dug staž na ovome mestu, za kintu ne verujem, ali da te oboje to moraš da pitaš nadređene ovde :p
r:
Yb-ga, prvo kazesh da si dobar posmatrach i da me znash a sad da ne znash nishta o meni... Ja ti nijednom nisam rekla da treba da verujesh u prichu da sam d'Oshla zbog tebe ali sam ti rekla da ne treba da sumnjash da cu preziveti oluju... Mislila sam da si razumeo, sve drugo je pricha za publiku...:)

Yb-ga, prvo kazesh da si dobar posmatrach i da me znash a sad da ne znash nishta o meni... Ja ti nijednom nisam rekla da treba da verujesh u prichu da sam d'Oshla zbog tebe ali sam ti rekla da ne treba da sumnjash da cu preziveti oluju... Mislila sam da si razumeo, sve drugo je pricha za publiku...:)
Razumeo jesam, ali preživela nisi, ostala si na pučni i samo plutaš, bez jedara nigde se ne stiže :mrgreen:
Ja samo radim isto ono što si ti radila, menjam parametre situacije, tako da mogu da je prilagodim onako kako meni odgovara.
Gde si rekla da ćeš preživeti oluju ? :think:
Za publiku je lako, to je samo dekor sa kojim se lako može manipulisati, ako se hoće... :)

- - - - - - - - - -

Poslednja od virusa za večeras.....

Razumeo jesam, ali preživela nisi, ostala si na pučni i samo plutaš, bez jedara nigde se ne stiže :mrgreen:
Ja samo radim isto ono što si ti radila, menjam parametre situacije, tako da mogu da je prilagodim onako kako meni odgovara.
Gde si rekla da ćeš preživeti oluju ? :think:
Za publiku je lako, to je samo dekor sa kojim se lako može manipulisati, ako se hoće... :)

Hahaha, gubish se gubish... PA sreco moja kad si me pitao da li se radi o zatishju pred oluju i ja ti odgovorila "videcemo", ti stavio shokirani smajl i ja n'a to postavila pitanje zar sumnjash u mene...:lol::p

Hahaha, gubish se gubish... PA sreco moja kad si me pitao da li se radi o zatishju pred oluju i ja ti odgovorila "videcemo", ti stavio shokirani smajl i ja n'a to postavila pitanje zar sumnjash u mene...:lol::p
Srećo moja nigde nisi rekla da ćeš preživeti oluju ;)
Ne gubim se ja, već ti je malo nezgodno ovakvo stanje....

Srećo moja nigde nisi rekla da ćeš preživeti oluju ;)
Ne gubim se ja, već ti je malo nezgodno ovakvo stanje....

Au, jel to stvarno mislish? Izvini ali ja u Tom postu spominjem oluju samo da bih ti stavila do znanja n'a shta sam mislila sa onim "zar sumnjash u mene" jer je to otishlo tokom priche u sasvim drugom pravcu...

Au, jel to stvarno mislish? Izvini ali ja u Tom postu spominjem oluju samo da bih ti stavila do znanja n'a shta sam mislila sa onim "zar sumnjash u mene" jer je to otishlo tokom priche u sasvim drugom pravcu...
Nema potrebe za izvinjavanjem, lepo smo razgovarali i neke sasvim druge neplanirane teme započeli i nastavili.

- - - - - - - - - -

u duhu ovih tvojih reci...do sutra, kada ce se otvoriti nova KaHvana:D (preci cemo dva`es `iljadarki poruka)
noc fanatici :D
a Damama :cvet::cmok:

Laku noć rođak, a mi fanatici ostajemo i dalje :D
Ovo je lepa pesma, čak romantična na svoj način....

Nema potrebe za izvinjavanjem, lepo smo razgovarali i neke sasvim druge neplanirane teme započeli i nastavili.

PA kad me vec nisi shvatio a pritom me Josh n'apadash da lazem onda osecam potrebu da se izvinim shto sam neshvacena, mislim ne znam shta drugo... Josh sam ti navela redosled postova a ti se preko svega kachish da ne postoji rechenica "preziveti oluju" ... Do tog posta sam zaista uzivala u prepisci, ali je zaista ruzno da ti mislish da nakon zavrshene priche ja pokushavam da iskonstruishem neshto ne znam ni ja shta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back