- Poruka
- 46.570
vazi al da me ne pojedesVeče, ali sada da me ljubiš u smislu pomirenja, evo ja ću tebe prvi da poljubim
- - - - - - - - - -
..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazi al da me ne pojedesVeče, ali sada da me ljubiš u smislu pomirenja, evo ja ću tebe prvi da poljubim
- - - - - - - - - -
..
E, ko ne pada na treptaje, u pravu je - ali gubi vreme.
Dok naše sveto pismo ne pročitaju i dok se ne popnu na vrh određene planine, ništa nisu naučilie moj rodjo, nista bez nas i...naseg finog nastupamogu dve kriske da odseku
i jos uvek nam ostaje dovoljno
![]()
Nikada tebe, znaš da ja i ti uvek malo "ratujemo", ali nikada trajno, pa se malo pomirimo i tako....vazi al da me ne pojedes![]()
![]()
cao Monce
ne jede on ko ti...pilice![]()
Nikada tebe, zanš da ja i ti uvek malo "ratujemo", ali nikada trajno, pa se malo pomirimo i tako....![]()
Yb-ga, prvo kazesh da si dobar posmatrach i da me znash a sad da ne znash nishta o meni... Ja ti nijednom nisam rekla da treba da verujesh u prichu da sam d'Oshla zbog tebe ali sam ti rekla da ne treba da sumnjash da cu preziveti oluju... Mislila sam da si razumeo, sve drugo je pricha za publiku...Ponovo pretpostavka, a bilo bi bolje da nismo započeli sa varijacijama...
Ja ne znam ništa o tebi, a ti možda i znaš nešto o meni, u priču si ušla sama sa tvrdnjom da si došla radi mene
U redu, neka bude da je tako, dakle pojavila si se i imali smo kvalitetnu prepisku
Ja imam izuzetno dug staž na ovome mestu, za kintu ne verujem, ali da te oboje to moraš da pitaš nadređene ovde
r:
Razumeo jesam, ali preživela nisi, ostala si na pučni i samo plutaš, bez jedara nigde se ne stižeYb-ga, prvo kazesh da si dobar posmatrach i da me znash a sad da ne znash nishta o meni... Ja ti nijednom nisam rekla da treba da verujesh u prichu da sam d'Oshla zbog tebe ali sam ti rekla da ne treba da sumnjash da cu preziveti oluju... Mislila sam da si razumeo, sve drugo je pricha za publiku...![]()
Razumeo jesam, ali preživela nisi, ostala si na pučni i samo plutaš, bez jedara nigde se ne stiže
Ja samo radim isto ono što si ti radila, menjam parametre situacije, tako da mogu da je prilagodim onako kako meni odgovara.
Gde si rekla da ćeš preživeti oluju ?
Za publiku je lako, to je samo dekor sa kojim se lako može manipulisati, ako se hoće...![]()
Srećo moja nigde nisi rekla da ćeš preživeti olujuHahaha, gubish se gubish... PA sreco moja kad si me pitao da li se radi o zatishju pred oluju i ja ti odgovorila "videcemo", ti stavio shokirani smajl i ja n'a to postavila pitanje zar sumnjash u mene...![]()
Yb-ga, prvo kazesh da si dobar posmatrach i da me znash a sad da ne znash nishta o meni... Ja ti nijednom nisam rekla da treba da verujesh u prichu da sam d'Oshla zbog tebe ali sam ti rekla da ne treba da sumnjash da cu preziveti oluju... Mislila sam da si razumeo, sve drugo je pricha za publiku...![]()
marduk toliko si **** da si na kraju dosao do onoga sto je seselj rekao onima u Hagu......
aj laku noc ljudi....![]()
Srećo moja nigde nisi rekla da ćeš preživeti oluju
Ne gubim se ja, već ti je malo nezgodno ovakvo stanje....
Dok naše sveto pismo ne pročitaju i dok se ne popnu na vrh određene planine, ništa nisu naučili
Nama uvek ostaje dovoljno![]()
Laku noć Neo
Nema više muške solidarnosti, žene su zavladale konakom![]()
Nema potrebe za izvinjavanjem, lepo smo razgovarali i neke sasvim druge neplanirane teme započeli i nastavili.Au, jel to stvarno mislish? Izvini ali ja u Tom postu spominjem oluju samo da bih ti stavila do znanja n'a shta sam mislila sa onim "zar sumnjash u mene" jer je to otishlo tokom priche u sasvim drugom pravcu...
u duhu ovih tvojih reci...do sutra, kada ce se otvoriti nova KaHvana(preci cemo dva`es `iljadarki poruka)
noc fanatici
a Damama![]()
To nije problem, sve dok smo mi na vlastiLaku noć Neo
Nema više muške solidarnosti, žene su zavladale konakom![]()
ja sam ti...neverni Toma
verujem...kad vidim![]()
To nije problem, sve dok smo mi na vlasti![]()
Nema potrebe za izvinjavanjem, lepo smo razgovarali i neke sasvim druge neplanirane teme započeli i nastavili.
Dok su god žene gore, mi nemamo ništa protiv toga, naprotivpusti ćemo vas da u to verujete![]()