KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izostavljaš tu mogućnost jer polaziš od pogrešne pretpostavke, a to je da mi nisi bila zanimljiva, kao i od još pogrešnije pretpostavke,a to je da sam loš posmatrač. Nepoznat ti je razlog moga posmatranja kao i razlog moga odsustva, tako da su ti izvedene pretpostavke pogrešne, ali ti to ne možeš znati, jer ne znaš ništa o meni :mrgreen:
Mi nismo imali nikakvu diskusiju pre ove večerašnje, tako da i dalje ostaje opravdanost moga nepoverenja u to da ćeš se večeras pojaviti ovde, a posebno radi mene Helena33 :p

Tvoje ne poverenje prema tome da se Heli neće pojaviti je sasvim opravdana ali isto tako si mogao da igraš na kartu radoznalosti. Ljudi u stvari većina ljudi je po prirodi radoznala i ti igraš na tu kartu. Da ne igraš ne bi se pojavio na način na koji si se pojavio.
Moje lično mišljenje a ne mora da bude tačno je da si mnogo dobar posmatrač. E sad neke znaš od ranije. Tvoja prednost je ta što ti možda znaš ko su oni ali oni ne znaju ko si ti. Ostalo je samo da oceniš ove nove da bi imao kompletnu sliku o dešavanjima na Krstarici. Mada kompletna slika se brzo dobije.
Neću da dužim jer komentar nije ni bio upućen meni, pa ne zamerite na mom skromnom mišljenju.

Izostavljaš tu mogućnost jer polaziš od pogrešne pretpostavke, a to je da mi nisi bila zanimljiva, kao i od još pogrešnije pretpostavke,a to je da sam loš posmatrač. Nepoznat ti je razlog moga posmatranja kao i razlog moga odsustva, tako da su ti izvedene pretpostavke pogrešne, ali ti to ne možeš znati, jer ne znaš ništa o meni :mrgreen:
Mi nismo imali nikakvu diskusiju pre ove večerašnje, tako da i dalje ostaje opravdanost moga nepoverenja u to da ćeš se večeras pojaviti ovde, a posebno radi mene Helena33 :p

Ok, ja ne znam nishta o tebi, ti znash sve o meni i u stvari ti si mene iz samo tebi poznatih razloga uveo u ovu prichu... Dobro, ja sam ipak sa zadovoljstvom uchestvovala u istoj... Ti si se plashio da se necu pojaviti vecheras ali nisi sumnjao da ako dodjem postoji shansa za kvalitetnu prepisku...:mrgreen:
Uz parolu, sve za krstu, vasha hél...
Ce da mi daju jednog dana neku kintu, neshto ovde?:p

Ok, ja ne znam nishta o tebi, ti znash sve o meni i u stvari ti si mene iz samo tebi poznatih razloga uveo u ovu prichu... Dobro, ja sam ipak sa zadovoljstvom uchestvovala u istoj... Ti si se plashio da se necu pojaviti vecheras ali nisi sumnjao da ako dodjem postoji shansa za kvalitetnu prepisku...:mrgreen:

naucili su oni od Zapada da...budu darezljivi :per:
samo se ti nadaj, ona (nada:mrgreen:) ne umire nikada :p

- - - - - - - - - -

hajde tibi pusti neku pesmičicu onako za dušu :p

Tvoje ne poverenje prema tome da se Heli neće pojaviti je sasvim opravdana ali isto tako si mogao da igraš na kartu radoznalosti. Ljudi u stvari većina ljudi je po prirodi radoznala i ti igraš na tu kartu. Da ne igraš ne bi se pojavio na način na koji si se pojavio.
Moje lično mišljenje a ne mora da bude tačno je da si mnogo dobar posmatrač. E sad neke znaš od ranije. Tvoja prednost je ta što ti možda znaš ko su oni ali oni ne znaju ko si ti. Ostalo je samo da oceniš ove nove da bi imao kompletnu sliku o dešavanjima na Krstarici. Mada kompletna slika se brzo dobije.
Neću da dužim jer komentar nije ni bio upućen meni, pa ne zamerite na mom skromnom mišljenju.
Mogao sam, ali nisam igrao na kartu radoznalosti, retko to radim, posebno kada se o ljudima radi.
Način na koji sam se ja pojavio je samo opušten način, bez cilja da ikoga uvredim ili na bilo koji način provociram, ja sam se ovde obratio prvi samo onima koje od pre poznajem, kao što je Tibi, drugima sam se obratio tokom vremena.
Da bi neko bio dobar posmatrač mora da ispuni dva uslova, prvi je da je kao posmatrač izolovan od okruženja u kojem posmatra osobe, drugim rečima da bude na forum i da prati dešavanja ali da ne učestvuje u njima. Drugi uslov je da je u stanju indirektno da stvori nove situacije u kojima će posmatrane osobe pokazati nove reakcje koje se pre nisu videle.
Ja znam ko su oni, ali i oni, barem većina njih znaju ko sam ja.
Ne stvaram sliku o stanju na Krstarici, to mi nije cilj, naprotiv.
Nema šta da se zameri, svako ima pravo na svoje mišljenje, posebno kada je iskazano u neuvredljivom obliku po druge osobe.

- - - - - - - - - -

el to oni...sa dva lica :per:
Prožeti smo dualizmom rođak, ali ja sam mislio na našu drugu, nežniju polovicu, uopšteno :per:

Ponovo pretpostavka, a bilo bi bolje da nismo započeli sa varijacijama...
Ja ne znam ništa o tebi, a ti možda i znaš nešto o meni, u priču si ušla sama sa tvrdnjom da si došla radi mene ;)
U redu, neka bude da je tako, dakle pojavila si se i imali smo kvalitetnu prepisku :D
Ja imam izuzetno dug staž na ovome mestu, za kintu ne verujem, ali da te oboje to moraš da pitaš nadređene ovde :p

- - - - - - - - - -

nije bre, dodaje mu se jos duplo :hahaha:
N
Nemoj tako Tibi, ima da niko više nikada ništa ne prizna :hahaha:
Kako onda Helena33 da prizna da je ovde zbog mene :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back