Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
suncobrani.jpg

Pa jos ako su supljikava i imaju kanalice do izvesnih zlezda i kada pokusa da govori , ispusta ono "sssss"...:D
Al` da ne prepadamo Zazija ...;)

Zmije su plašljiva stvorenja
Napadaju samo kad ih se nagazi
Lako se pripitome
Iz iskustva pričam
Letovala sam u leglu poskoka-ma ni pogledali me popreko nisu
Sprijateljila sam se na dorćolskom keju sa malom šarkom-da nije bilo muževljevog histeričnog napada-ponela bih je ko ljubimca
Ni pokušala nije da me napadne
A zazijeva tašta nije takva
Ona je predator

Pretpostavljaj šta god hoćeš. Ako ti smetam tuži me. Ende.

- - - - - - - - - -

Ovo je prejako...

:hahaha:

Da znas da volim sto postoji neko kao sto si ti. :heart:

Ne ne ne, ozbiljan sam sad! ;)

Zato sto ti lepo pokazujes, kuda sve sloboda moze da odvede, i da se potraga za duhovnoscu i ispravnim zivotom moze pretvoriti u tesko i odvratno naduvavanje sopstvenog ega, i tripom "ja sam iznad svih" :roll:

Tako da si ti savrsen primer, kako ne treba da se radi :lol: :lol::lol: (tri smajlija keza, koja simbolisu tri aspekta boga :D)

Zmije su plašljiva stvorenja
Napadaju samo kad ih se nagazi
Lako se pripitome
Iz iskustva pričam

Letovala sam u leglu poskoka-ma ni pogledali me popreko nisu
Sprijateljila sam se na dorćolskom keju sa malom šarkom-da nije bilo muževljevog histeričnog napada-ponela bih je ko ljubimca
Ni pokušala nije da me napadne
A zazijeva tašta nije takva
Ona je predator

:D

O kom polu pricamo?
Tastinom ili tastovom ? ;)
Naravno , ne treba biti iskljuciv ...:whistling:

Ima i medju predatorima/reptilima nekih ciji zubi nisu "hranljivi po nase zdravlje" ...
Onaj veliki "guster" - "Komodo dragon" ili kako vec bese ...
Valjda nam Zazi nije te "srece" ...?

:D

O kom polu pricamo?
Tastinom ili tastovom ? ;)
Naravno , ne treba biti iskljuciv ...:whistling:

Ima i medju predatorima/reptilima nekih ciji zubi nisu "hranljivi po nase zdravlje" ...
Onaj veliki "guster" - "Komodo dragon" ili kako vec bese ...
Valjda nam Zazi nije te "srece" ...?

O da
Varan sa Komoda ima otrovnu pljuvačku
Meksički gišter Gila ima otrovnu kožu
Tašta je u pitanju
Tast se ne spominje
Ne znam da razlikujem pol kod zmija
Mada sam na Animal Planetu videla neke vrste zmija gde mužjaci imaju dva *********

Poslednja izmena:

Jadni pušači, koji kade đavolu. Jadni svi oni koji piju coca colu, jedu industrijske keksove pune GMO soje, piju kafu, konzumiraju lekove i droge... jedu meso, mleko i jaja... i ostalu hranu sa kodom HACCP... trebalo je Joil sve da ih isproziva, a ne samo nesrećne pušače.

Meso je ubistvo. Go vegan. :super:

- - - - - - - - - -

https://www.youtube.com/watch?v=7yyP7TnFKH8

Ova se Arianna žalila supermoderatorima da je izazivam, a ovde se prva zalepila za mene.

Poslednja izmena od moderatora:
Opet je obrisala post. :rida:

Žao mi je, ali supermoderatori vide i obrisane postove, za slučaj da opet klikne na trouglić. To joj je sve što ume. :dash:

- - - - - - - - - -

I "ucen covjek" briše postove. Vidim na glavnoj strani pdf Religija da je ostavio post ovde... uđem ovde - posta nema... Tuga. :rida:

- - - - - - - - - -

Sa kim mi ovde diskutujemo...

сад ће ти агата рећи и о којој се жаби ради :D

Kazu i za jednu vrstu zaba , koja zivi negde u Juznoj Americi , da je i njena koza smrtonosna .
A i Ti , Agata , "svasta nesto gledas po tim telezvizijama"...:D

Agati je baba biolog prenela veliku ljubav prema istoj
Naravno da znam za žabe-imala sam božanstvenu enciklopediju "Animals of the New World"
Žaba ima jarke boje kao i većina otrovnih bića kao upozorenje jer je Majka Priroda na sve mislila :D:D:D
Pojedina indijanska plemena premazuju njenim otrovom vrhove strelica za duvaljke
Faćaju ih nekim mašicama i turaju u tegle
Postoje još vrsta otrovnih žaba- čuvene Cane toads- ogromne i neopisivo ružne krastače koje su Australijanci uvezli da bi potamanile neke parazite-one se nekontrolisano namnožile jer nisu imale prirodnih neprijatelja i napravile ekološku katastrofu
Nisu smrtonosne ko ove južnoameričke ali im otrov izaziva vrlo neprijatne reakcije po koži
Imala sam zanimljiv dokumentarni film o tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back