takav nam je duh trenutno,žene će već vremenom da budu nezadovoljne nama,pa će onda sve ispočetka,ne sekiraj se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće hleba da ti uzne iz ruku. Jel vidiš kakav je?takav nam je duh trenutno,žene će već vremenom da budu nezadovoljne nama,pa će onda sve ispočetka,ne sekiraj se![]()
![]()
piši kao što govoris,a čitaj kako hoćešHoće hleba da ti uzne iz ruku. Jel vidiš kakav je?
Ma to je valjda samo muska "solidarnost", necu da verujem da je toliko spao ...Hoće hleba da ti uzne iz ruku. Jel vidiš kakav je?
iskocilasamo isprobavam svoje moći da vaskrsnem na trenutak alternativnu kafanu![]()
Haha uspevasamo isprobavam svoje moći da vaskrsnem na trenutak alternativnu kafanu![]()
Ja sam uskočioiskocila
a bila je mrtva mesecima...iskocila
nije bilo lako...Haha uspeva![]()
Kafa i cigare.šta ima ljudi? što vas drži budnim u ovo doba noći?
Posao. Ih i nije neko doba, meni je još mlada noć.šta ima ljudi? što vas drži budnim u ovo doba noći?
Eto drustva do zore :>PPosao. Ih i nije neko doba, meni je još mlada noć.
ja ću da ostanem još par minuita pa na spavanje...Eto drustva do zore :>P
pametno...i ja se spremam da prestanem s cigaretama...već dugo vremena odlažem to...Ja sam prestao da "čadim" (cigare) a kafu popio malopre nešto baš slatku, nisam odavno, obično malo gorču.
Rekao bih.
Mnogo mi sitni ovi smajlići, ne vidim plazi li se.
dobar dan
dobar dan